Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):O ale fajne zdjęcia! Widzę, że Bobiś też chciał sobie pojeździć na rolkach. ^^ A Wy jak ładnie wyszłyście. :cool3:Dziękowac Jeju kilka dni mnie nie było a tu takie wielkie zmiany zaszły na dogo. Jakieś płatne opcje i nowy rozmiar dozwolony dla fotek. Niedługo wszystko tu bedzie płatne:shake: Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ja tez zauwazyłam te zmiany ale dopiero od dzisiaj to wszystko chyba jest bo fotki mogły byc normalne to cos co wyskakiwało z tymi reklamami tez dzisiaj mi wyszkoczyło nie wiem co tu sie porobiło;/ sliczne fotki:) fajnie sobie tam skakałyscie;) a bobik musiał miec fajną zabawe:D Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja tez zauwazyłam te zmiany ale dopiero od dzisiaj to wszystko chyba jest bo fotki mogły byc normalne to cos co wyskakiwało z tymi reklamami tez dzisiaj mi wyszkoczyło nie wiem co tu sie porobiło;/ sliczne fotki:) fajnie sobie tam skakałyscie;) a bobik musiał miec fajną zabawe:DNiedługo na dogo bedzie tak, że jak nie zapłacisz to i nie wejdziesz:mad: Bobisiowi bardzo się podobało hihi Na wsteczu są fotki Quote
taxelina Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 glupota bo galerie przenoszza do rasowych.. mi wybrali jakie dwie strony z watku, resza ciagle w fotoblogi ejst... eh szkoda gadac Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 deer_1987 napisał(a):glupota bo galerie przenoszza do rasowych.. mi wybrali jakie dwie strony z watku, resza ciagle w fotoblogi ejst... eh szkoda gadacO tego to nie wiedziałam, ode mnie też coś zabrali? Quote
taxelina Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nie wiem nie patrzylam do grupy rasowych z Twojej rasy Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 deer_1987 napisał(a):nie wiem nie patrzylam do grupy rasowych z Twojej rasyAle mój to kundelek:eviltong: No chyba, że do pinzcerków go wrzucą;) Quote
taxelina Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 no do pinczerow moga :P ale dla mnie glupota ogolnie bo na fotoblogi sie zaglada ogolnie a nie ze teraz do rasy kazdego musisz i potem.. Quote
Rahl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Masakra ogólnie co oni robią :roll: Wystarczy zobaczyć co porobili w seterach... z wątku ogólnego sweterków wytyczyli zdjęcia i porobili oddzielne wątki... Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 deer_1987 napisał(a):no do pinczerow moga :P ale dla mnie glupota ogolnie bo na fotoblogi sie zaglada ogolnie a nie ze teraz do rasy kazdego musisz i potem..Dla mnie też to totalna głupota, ale ja i tak tylko w swoje subskrtykowane tematy zaglądam Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Masakra ogólnie co oni robią :roll: Wystarczy zobaczyć co porobili w seterach... z wątku ogólnego sweterków wytyczyli zdjęcia i porobili oddzielne wątki...W buldożkach i yorkach to samo:shake: Quote
taxelina Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ja tez w sumie ale czasami fajnie jest inne poogladac ;) Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cześć Iza :) Super fotki, fajny macie skate park :) Quote
malgooska Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witanko ;) http://1.1.1.2/bmi/i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/35b53c9b.jpg Bobisiowi tylko deskorolki do szczęścia brakuje.. :evil_lol: :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cześć, Jakie szaleństwa :cool3: Bobik skejcik :razz: Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 deer_1987 napisał(a):ja tez w sumie ale czasami fajnie jest inne poogladac ;)Masz rację :) agaciaaa napisał(a):Cześć Iza :) Super fotki, fajny macie skate park :)Hejos No fajny i blisko Zalew jest malgooska napisał(a):Witanko ;) http://1.1.1.2/bmi/i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/35b53c9b.jpg Bobisiowi tylko deskorolki do szczęścia brakuje.. :evil_lol: :loveu:Hej Hihi muszę mu kupic Paulinaaa napisał(a):Widzialam Bobika skejta :eviltong:Cieszkam się Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć, Jakie szaleństwa :cool3: Bobik skejcik :razz:Hejos Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Georgia]ło jaaaa....ale z Was latające dziewczyny....prawie jak Atomówki :crazyeye::crazyeye: a skejtpark jaki fajowy :loveu::loveu: u Nas takowego nie ma....albo ja nic o takowym nie wiem :roll::roll: [/FONT] Quote
Rahl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Uuuu... Iza... lata :D :multi: (Coś niedobrego się ze mną dzieje, odbija mi :megagrin: :evilbat: :turn-l: ) Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ło jaaaa....ale z Was latające dziewczyny....prawie jak Atomówki :crazyeye::crazyeye: a skejtpark jaki fajowy :loveu::loveu: u Nas takowego nie ma....albo ja nic o takowym nie wiem :roll::roll: [/FONT]U nas drugi taki skejt park jest koło mego byłego gimznajum Asia&gordonisko napisał(a):Uuuu... Iza... lata :D :multi: (Coś niedobrego się ze mną dzieje, odbija mi :megagrin: :evilbat: :turn-l: )Hehe witaj swirko:evil_lol::multi::eviltong: Quote
Rahl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Izabela124. napisał(a): Hehe witaj swirko:evil_lol::multi::eviltong: Już się ze mną dzisiaj witałaś :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Już się ze mną dzisiaj witałaś :diabloti:Uuu już słabo z moją pamięcią:evil_lol::eviltong::lol: Quote
Rahl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Uuu już słabo z moją pamięcią:evil_lol::eviltong::lol: Hi hi :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Hi hi :evil_lol:A co się stało, ze masz taki dobry humorek?:cool3::evil_lol: Quote
Rahl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Izabela124. napisał(a):A co się stało, ze masz taki dobry humorek?:cool3::evil_lol: A jakoś tak ot :lol: :eviltong: Iza... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts