Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 No nareszcie wróciłam. Miałam zepsuty komputer, dlatego mnie nie było. Okropnie teskniłam. Kurde, jak ta dogomania uzależnia hihi Bobiś mile spędził urodzinki. No i muszę wam się pochwalic, od września zaczynam naukę w łomży w Technikum weterynaryjnym:multi::cool3: Sama nie mogłam w to uwierzyc, ze się dostałam, a jednak. Byłam wczoraj na takim spotkaniu organizacyjnym w tej skzole, poznałam swoją wychowawczynię i uczniów z któtymi będę się uczyła. Jesli nie znajdę stancji to będę mieszkała w internacie, ale wolę na stancji, bo wtedy będę mogła ze sobą Bobika zabrac. Quote
Rahl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Izabela124. napisał(a):No nareszcie wróciłam. Miałam zepsuty komputer, dlatego mnie nie było. Okropnie teskniłam. Kurde, jak ta dogomania uzależnia hihi Bobiś mile spędził urodzinki. No i muszę wam się pochwalic, od września zaczynam naukę w łomży w Technikum weterynaryjnym:multi::cool3: Sama nie mogłam w to uwierzyc, ze się dostałam, a jednak. Byłam wczoraj na takim spotkaniu organizacyjnym w tej skzole, poznałam swoją wychowawczynię i uczniów z któtymi będę się uczyła. Jesli nie znajdę stancji to będę mieszkała w internacie, ale wolę na stancji, bo wtedy będę mogła ze sobą Bobika zabrac. Gratuluje!!!! :multi: Na pewno znajdziesz jakąś stancję :eviltong: Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Gratuluje!!!! :multi: Na pewno znajdziesz jakąś stancję :eviltong:Dziękuję:multi: Ale ładny masz bannerek i avatarek Quote
Rahl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Również dziękuję ;-) A Bobiś nie gonił kwaczek :cool3:? Quote
taxelina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 trzymam kciuki zebys sie dostala na stancje!! zazdroszcze troche takiej szkoly jakiego kierunku bym chciala vet.. ale i sie ciesze Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Również dziękuję ;-) A Bobiś nie gonił kwaczek :cool3:?Gonił:evil_lol::lol: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Super że sie dostałas :) miejmy nadzieje że znajdziesz stancje (a własciwie to co to takiego??:crazyeye::evil_lol:) fajne foty:D czekamy na wiecej:D Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 deer_1987 napisał(a):trzymam kciuki zebys sie dostala na stancje!! zazdroszcze troche takiej szkoly jakiego kierunku bym chciala vet.. ale i sie cieszeDziękuję To bedzie spełnienie moich marzeń:multi:;) Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Super że sie dostałas :) miejmy nadzieje że znajdziesz stancje (a własciwie to co to takiego??:crazyeye::evil_lol:) fajne foty:D czekamy na wiecej:DDzięki Hehe stancja- to pokój wynajmowany u kogoś w domu:lol: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 aa chyba że:) to napewno znajdziesz:):) duzo masz osób w klasie??:D Quote
taxelina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jak juz fotki dodasz to idz do mnie - nawet przez baner -fotki z wystawy zaczelam dodawac Quote
taxelina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/6e2735cc.jpg to mi sie najbadziej podobalo ;) Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 sliczne foty:) fajne łabędzie:) mało bobika ale da sie przeżyc:) Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aa chyba że:) to napewno znajdziesz:):) duzo masz osób w klasie??:D30 osób;) deer_1987 napisał(a):jak juz fotki dodasz to idz do mnie - nawet przez baner -fotki z wystawy zaczelam dodawacJutro zajrzę, dziś już nie dam rady A i od jutra zaczynam nadrabiac zaległości w waszych galeriach, na pewno u wsyztskich jutro się nie wyrobię, więc proszę o cierpliwośc, na pewno na dniach do was wszystkich zajrzę. Pozdrawiam Quote
taxelina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ok to bede czekac :D a co rodzice na wybor szkoly i w ogole ze wyjedziesz? Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 deer_1987 napisał(a):http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/6e2735cc.jpg to mi sie najbadziej podobalo ;):p xxSweetGirl93xx napisał(a):sliczne foty:) fajne łabędzie:) mało bobika ale da sie przeżyc:)Jutro bedzie więcej Bobika;) Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 deer_1987 napisał(a):ok to bede czekac :D a co rodzice na wybor szkoly i w ogole ze wyjedziesz?:p Będą tęsknili hihi Mama kazała mi iśc do tej szkoły, od początku zgadzali się , że jak się dostanę to tam pójdę Quote
Izabela124. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):U mnie oblewanie 200 strony jest :eviltong:Już dziś nie zdążę na oblewanie;):eviltong: Quote
Rahl Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Już dziś nie zdążę na oblewanie;):eviltong: No to dobranoc :lol::lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts