Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Witam (wreszcie :D).
No jakie wspaniałe zdjęcia. :) Ahh tylko oglądać i oglądać. :loveu:
Jak tam było? Bo ja nic nie wiem o tym wyjeździe, czy czymś. :roll: :eviltong:

Posted

Bobik ma kaganiec i to taki metalowy:diabloti: Baaardzo go lubi:eviltong:
bielet dla psa w pociagu kosztuje ok 4zl:lol: a taki autobusowy 2 zl:shake:

Iza dawaj zdjecia z wczoraj bo nie moge juz dluzej czekac:P

Posted

Iza13 napisał(a):
Właśnie :mad:
Dawaj szybko już :P

Ale niecierpliwe :shake:

ale do mnie też nie zaglądacie,
a ja Was wszystkich zapraszam i odwiedzam już tylko tych co nas odwiedzają :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']:evil_lol:
Trzymaj od 12.30 do 15.00 :razz: To ustny więc nie wiem kiedy dokładnie wejde :roll:Trzymałam, ciekawe jak ci posżło

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmm...wspaniałości skaczące i rozbiegane :)

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/8f219465.jpg jaki wygodny Panicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Hihi on tak zawsze w pociągu leży

[quote name='Asia & Ginger']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/8f219465.jpg
Jaki wygodny ten Bobiczek, u Pańci na kolankach siedzi. :cool3: :loveu: :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']Posluszenstwa czyli przychodzenia jak sie wola? czy posluszenstwa a agility?To i to;) Narazie uczymy się pozdtawowych komend i różnych przeszkod w agility, ostatnio był tunel

[quote name='Acctiually']Bobik taki jakiś zrelaksowany w tym pociągu:DOn już przyzwyczaił sie do jazdy pociągiem

[quote name='Martunia']Witam (wreszcie :D).
No jakie wspaniałe zdjęcia. :) Ahh tylko oglądać i oglądać. :loveu:
Jak tam było? Bo ja nic nie wiem o tym wyjeździe, czy czymś. :roll: :eviltong:A było super, a relację zdałam jak tylko wróciłam, dużo się rozpsisałam wróc się kilka stron:eviltong:

Posted

[quote name='akodirka']:mad: :obrazic:A ci co?:crazyeye:

[quote name='ewka i haker']witamy
fajnie ze chodzicie na agility:D:DHejos
Ja też się cieszę, szkoda, ze musismy dojeżdzac

[quote name='basia bonnie']A jak Bobiś w pociągu się zachowywał? Nie miałaś kagańca? Kanary nie robili żadnych problemów czy coś? :)On już kilkanaśie razy jeździł pociągiem, jest totalnie wyluzowany. Kganiec od razu po wejściu do pociągu zdejmuje mu, bo on nie cierpi w nim siedziec. Tylko raz jak wracałam od Agatki z Sokółki to konduktor kazał mu go założyc, a poza tym nikt mi uwagi nie zwracał

[quote name='Selenne']Właśnie? U nas jak kanar przyłapie to coś tam gada o jakimś dodatkowym spejclanym bilecie... o_OA bilet to ajsne, ze kupujemy, kosztuje 4zł na każdej trasie

[quote name='Selket']Cześć :multi: :multi:Hej

[quote name='deer_1987']zapomnialas juz w ogole o nas?Byłam na działce z koleżankami, nocowąłyśmy, niedawno wróciłam, dlatego mnie nie było

Posted

Ewa3 napisał(a):
Bobik ma kaganiec i to taki metalowy:diabloti: Baaardzo go lubi:eviltong:
bielet dla psa w pociagu kosztuje ok 4zl:lol: a taki autobusowy 2 zl:shake:

Iza dawaj zdjecia z wczoraj bo nie moge juz dluzej czekac:P
On nie cierpi biedaczek kagańca:shake:
Zaraz dam:eviltong:

Iza13 napisał(a):
Właśnie :mad:
Dawaj szybko już :P
Zaraz

Cheritka napisał(a):
Ale niecierpliwe :shake:

ale do mnie też nie zaglądacie,
a ja Was wszystkich zapraszam i odwiedzam już tylko tych co nas odwiedzają :cool3:
Bo mnie ostanio na dogo nie ma to nie odzwiedzam, ale nadarbiam u wszystkich zaległości

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam po przerwie :loveu: :multi:Witanko

[quote name='Asiaczek']Ja coś tutaj czytałam o egzaminie... i nie znalazłam żadnej informacji "po-egzaminowej"... A może przeoczyłam...?
Pzdr.A o jakim egzaminie? Gimnazjalnym?:razz:

Fotki z Bialegotosku

Jest ich bardzo mało i sa niezbyt ciekawe, bo nie miał kto fotek robic tylko w czasie przerwy cyknełam kilka i Iza cykneła moim aparatem, i sa okropnej jakosci, bo słońce było ostre