Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']O rany, ale mieliście fajnie, mogliście siedzieć. Ja 3 godziny stałam :roll:Jeju ja bym nie wytrzymała tyle stac:crazyeye:

Cała czwórka:

Ja, Ewelina, Monia

Posted

deer_1987 napisał(a):
To fotki na koniec roku robione?

u mnie 5 nowych :P

My na zawsze razem hihi my się nigdy nie rozstaniemy
To nie na koniec, były na początku czerwca robione, tylko nie miałam kiedy wstawic

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Ja tak stałam na 8 cm szpilach :diabloti:O Boziu:crazyeye: współczuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tu już fotki z moej małej meilny:eviltong: Nocowałąm u koleżanki ppnad tydzień, ale nie pwoiem co robiłyśmy:eviltong: Nie było ze mną Bobika, bo Miśka go gryzła:-(

A to Miśka:

Ogródek:

Posted

[quote name='akodirka']Ale masz brzydkie sciany w szkole :evil_lol:

To zdjecia z bierzmowania? A jakie imie wybralas? :razz:Mam ładne tylko te zdjecia robione w piwnicy:eviltong:
Wybrałam Zuzanna
A ty?:razz:

[quote name='deer_1987']aha myslalam ze jakies na koniec roku :PJa na koniec roku to będę ryczałą, bo nie będzie już moej podłęj klasy:placz::placz::placz:

Kaśka, mój chłopak:eviltong: Ewelina:

Ewelina i mój chłopak Bartuś:

Kasia, Ewelina, Bartuś:

Misia:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Tez ostatnio nocowałam u koleżanki, kicz party:evil_lol: potem babski wieczór (8 nas było) gwałt zbiorowy normalnie :diabloti:Haha u ans był jeden chłopak, 5letni Batruś, tak go upiłyśmy aż zasnął hahha Tylko nie mówicie mojej mamie:oops:

Ewelina:

Ja z chłopakiem, nie paczcie na moją minę:oops:

Kaśka, śpiący Bartuś i Ja

Nasz mały śpioch

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mam ładne tylko te zdjecia robione w piwnicy:eviltong:
Wybrałam Zuzanna
A ty?:razz:

Ja na koniec roku to będę ryczałą, bo nie będzie już moej podłęj klasy:placz::placz::placz:

U mnie w piewnicy w szkole smierdzi :shake: ostatnio to jak w jakims kiblu publicznym niesprzatanym smierdzialo :roll:

Ja mialam biezmowanie chyba przy chrzcinach :razz:

A ja bede sie cieszyla, bo nie lubie mojej klasy, no tylko kilka osob w niej :cool1:

A ten Bartek, to prawie narzeczony :P

Posted

[quote name='akodirka']U mnie w piewnicy w szkole smierdzi :shake: ostatnio to jak w jakims kiblu publicznym niesprzatanym smierdzialo :roll:

Ja mialam biezmowanie chyba przy chrzcinach :razz:

A ja bede sie cieszyla, bo nie lubie mojej klasy, no tylko kilka osob w niej :cool1:

A ten Bartek, to prawie narzeczony :PU mnie w piwnicy jest sklepik szkolny, dwie sale i bilblioteka:eviltong:
Przy chrzcinach? Chyba coś ci sie pokickało:evil_lol:
CZemu parwie? On jest prawnym moim chłopakiem, nie ważne, ze młotrzy:evil_lol:

Chrzciny Aleksndry:

Posted

Izabela124. napisał(a):
U mnie w piwnicy jest sklepik szkolny, dwie sale i bilblioteka:eviltong:
Przy chrzcinach? Chyba coś ci sie pokickało:evil_lol:
CZemu parwie? On jest prawnym moim chłopakiem, nie ważne, ze młotrzy:evil_lol:

U mnie sa dwie piwinice, w jednej 3 sale, a w drugie (nie pachnacej) sklepik, szatnie, sala lekcyjna, przebieralnie na wf, kible ktore nigdy nie byly otwarte i jakies pomieszczenia gdzie agresywny konserwator trzyma swoje rzeczy :diabloti:
Bo ja prawoslawna jestem :razz:

Daj zdjęcia Bobika, bo te psy jakies brzydkie :eviltong:

Posted

akodirka napisał(a):
U mnie sa dwie piwinice, w jednej 3 sale, a w drugie (nie pachnacej) sklepik, szatnie, sala lekcyjna, przebieralnie na wf, kible ktore nigdy nie byly otwarte i jakies pomieszczenia gdzie agresywny konserwator trzyma swoje rzeczy :diabloti:
Bo ja prawoslawna jestem :razz:

Daj zdjęcia Bobika, bo te psy jakies brzydkie :eviltong:
To w waszej wierze tak jest? Niezłe nie miałam pojęcia:razz:
Dałam troche Bobika:eviltong:

Posted

Izabela124. napisał(a):
To w waszej wierze tak jest? Niezłe nie miałam pojęcia:razz:
Dałam troche Bobika:eviltong:

Przy chrzcinach mamy bierzmowanie, czy inne jakies sakramenty jeszcze (nie pamietam, bo dawno moje chrzciny byly :eviltong: ) Tak samo, jak komunie, mamy juz od malego (nie jestem pewna czy nie przy chrzcinach). W kazdym razie, nie jestem pewna, nie chce namieszac :eviltong:

Posted

[quote name='akodirka']Przy chrzcinach mamy bierzmowanie, czy inne jakies sakramenty jeszcze (nie pamietam, bo dawno moje chrzciny byly :eviltong: ) Tak samo, jak komunie, mamy juz od malego (nie jestem pewna czy nie przy chrzcinach). W kazdym razie, nie jestem pewna, nie chce namieszac :eviltong:To nieźle
A wy też co tydzień do kośioła musicie chodzic?:razz:

Ja już uciekam, dobranoc wszystkim:loveu: