akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nie strasz mnie, zaczynam sie bac, juz lepsze jest gryzienie :eviltong: Prawie wszedzie Bobikowy tyleczek :cool3: . Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 akodirka napisał(a):Nie strasz mnie, zaczynam sie bac, juz lepsze jest gryzienie :eviltong: Prawie wszedzie Bobikowy tyleczek :cool3: .Hihi my takie straszne nie jesteśmy:evil_lol::eviltong: Tylko zcasem coś nam odbija, ale dla nowopoznałych osób jesteśmy łaskawe, więc nie musisz się bac:multi::evil_lol::eviltong: Bo Bobis ma zgrabny tyłeczek:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale u Was duzo zdjec :DMam jeszcze sporo zaległych:razz:;) Quote
taxelina Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A te sa zalegle? No Ty nie mialas troche neta :( U nas nie bylo kiedy porobic.. teraz tez ciezko.. musze wrocic do linki z Sherry a to ciezej foty robic bo linka psuje :P ze zrobionych mam wczorajsze sherry z pepparem i dzisiejsze Iggy - ale to jeszcze foty w aparacie bo na razie mam co dodawac Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 deer_1987 napisał(a):A te sa zalegle? No Ty nie mialas troche neta :( U nas nie bylo kiedy porobic.. teraz tez ciezko.. musze wrocic do linki z Sherry a to ciezej foty robic bo linka psuje :P ze zrobionych mam wczorajsze sherry z pepparem i dzisiejsze Iggy - ale to jeszcze foty w aparacie bo na razie mam co dodawacTak, zaległe Ponad tydzień mnie nie było, a za ten zcas trochę fotek porobiłam hihi'Zaraz pójdę do was obejrzec;) Quote
taxelina Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ja na razie musze wyciagnac znow linke i przypomniec Sherry co sie robi jak sie wola: Sherry hit... nie slucha sie ostatnio.. weszla w okres dojrzewania.. wszystko po swojemu chce.. Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 deer_1987 napisał(a):ja na razie musze wyciagnac znow linke i przypomniec Sherry co sie robi jak sie wola: Sherry hit... nie slucha sie ostatnio.. weszla w okres dojrzewania.. wszystko po swojemu chce..Oj to współczówam, ja tam z Bobim nie mam takich problemów, on na ogół mnie się słucha. Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='akodirka']Iza & Iza, dzieki za pocieszenie :) Rada ma być dzisiaj, juz od chyba dwoch tygodni probowalam udowodnic, ze mi sie nalezy, ale nic, nowa wycha (pierwszy rok uczy) widac, ze jest pod wplywem starej... :angryy: zreszta stara wycha tak latwo nie popusci... to taka baba ze... toleruje i faworyzuje tylko lizusów, ktorym nawet uwagi za brak munduru nie wstawiala (a dla innych nie bylo zmiluj sie) :angryy: jak nie dostane sie do xi przez nia, to... wiem ktory to jej samochod ( :evil_lol::diabloti: ) Zdjęcia superowe :) a jakie dlugie nozki ma Bobik :cool3: Hehe, nie poznacie mnie :diabloti: chyba, ze cos mi odbije i nie opre sie Bobikowi i podejde go wymiziać :cool3: Nie powinno tak być, przeciez oceny z zachowania muszą podać co najmniej tydzień prze radą. Masz jakąś poj*bana szkołe ; ) U nas tez mundurka pilnowała moja wycha starsznie, ale raktycznie tylko ona ; P Ej no nie bądź taka toc my nie straszne ; ) [quote name='Izabela124.'] No to zrobimu urodzinki 29 czerwca. Może byc?:razz: No to najwyżej my dojedziemy pociagiem do Białegostoku a wy oddzielnie PKSem i poczekacie na nas. Ok? Zobacze jeszcze, w końcu jeszcze tydzień czasu ; ) A nie będziecie maiły problemy z trafieniem na piknik ? Moze jednak przyjedziecie lepiej do mnie ja po Was wyjde na dworzec i pójdziemy na peksa w którym bedzie jechac Agatka :diabloti: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/1d068e36.jpg Fajna zabaweczka ;) Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):Moze jednak przyjedziecie lepiej do mnie ja po Was wyjde na dworzec i pójdziemy na peksa w którym bedzie jechac Agatka Lepiej u mnie wysiądźcie bo od Izy pks drożej wyjdzie :eviltong::eviltong: i u mnie iść nigdzie nie trzeba, przystanek przy dworcu :razz: Możecie przebierać w ofertach :evil_lol: Quote
taxelina Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Bobis ma urodziny pare dni po Sherry :P No ona teraz taki okres ma..bylam wlasnie na lince z nia.. 100% sluchania sie, dostaje zabawke albo smaka zeby jej przypomniec ze warto do mnie przyjsc jak wolam. zdjec nie mam bo obie baterie specjalne do aparatu - takie akumulatorki olympusa - nie naladowane.. ale zatraz jeden wloze do ladowania :D Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 agaciaaa napisał(a):Lepiej u mnie wysiądźcie bo od Izy pks drożej wyjdzie :eviltong::eviltong: i u mnie iść nigdzie nie trzeba, przystanek przy dworcu :razz: Możecie przebierać w ofertach :evil_lol: No to Iza decyduj, chyba że wolisz przez pół Białegostoku sie tłuc z dworca ; ) I tak sobie pomyślałam, że moze lepiej będzie jak zadzwonisz do pani z Alpi w sprawi tego miejsca na namiot ; ) Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):No to Iza decyduj, chyba że wolisz przez pół Białegostoku sie tłuc z dworca ; ) No dokładnie, z dworca to kawał drogi będzie. I w ogóle wiedziałybyście jak tam z dworca dojechać? Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 było dużo stokrotek to teraz dużo łabędzi :loveu::loveu::loveu: powiedz koleżance że jej Reksio jest zaj2bisty :loveu::loveu::loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/0c1a56a5.jpg Bobis przy budzie...nie podoba mi się ten widok :( wolę go na łóżku w pościeli :) :loveu: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wodnik szuwarek:eviltong: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/08998b46.jpg Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Iza13'] Zobacze jeszcze, w końcu jeszcze tydzień czasu ; ) A nie będziecie maiły problemy z trafieniem na piknik ? Moze jednak przyjedziecie lepiej do mnie ja po Was wyjde na dworzec i pójdziemy na peksa w którym bedzie jechac Agatka :diabloti: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/1d068e36.jpg Fajna zabaweczka ;)Ok to my do ciebie przyjedziemy pociągiem a potem pojedziemy PKSem, chociaż nie cierpie nimi jeździc, a tam za psa też trzeba płacic? Jakiś bilet kupowac? Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 agaciaaa napisał(a):Lepiej u mnie wysiądźcie bo od Izy pks drożej wyjdzie :eviltong::eviltong: i u mnie iść nigdzie nie trzeba, przystanek przy dworcu :razz: Możecie przebierać w ofertach :evil_lol:O to już sama nie wiem:eviltong: deer_1987 napisał(a):Bobis ma urodziny pare dni po Sherry :P No ona teraz taki okres ma..bylam wlasnie na lince z nia.. 100% sluchania sie, dostaje zabawke albo smaka zeby jej przypomniec ze warto do mnie przyjsc jak wolam. zdjec nie mam bo obie baterie specjalne do aparatu - takie akumulatorki olympusa - nie naladowane.. ale zatraz jeden wloze do ladowania :DTo bedziemy razem obchodziły święto naszych piesiów:razz::razz::razz: Iza13 napisał(a):No to Iza decyduj, chyba że wolisz przez pół Białegostoku sie tłuc z dworca ; ) I tak sobie pomyślałam, że moze lepiej będzie jak zadzwonisz do pani z Alpi w sprawi tego miejsca na namiot ; )A gdzie mnie taniej wyjdzie? U ciebie czy u Agatki? Sama nie wiem Jutro zadzwonię, bo już chyba zapóźno:razz: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='agaciaaa']No dokładnie, z dworca to kawał drogi będzie. I w ogóle wiedziałybyście jak tam z dworca dojechać?No raczej nie wiedziałybyśmy:shake: [quote name='apple']Wodnik szuwarek:eviltong: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/08998b46.jpgHaha jak ty ładnie na niego mówisz Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='jonQuilla']było dużo stokrotek to teraz dużo łabędzi :loveu: powiedz koleżance że jej Reksio jest zaj2bisty :loveu::loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/0c1a56a5.jpg Bobis przy budzie...nie podoba mi się ten widok :( wolę go na łóżku w pościeli :) :loveu: Powiem:evil_lol: Ta buda to jego nowy dom:diabloti: Już nie śpi ze mną:eviltong::diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Hej Izoldo ;)Witanko Ale cię dawno u nas nie było:-( Quote
Recommended Posts