Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

akodirka napisał(a):
Nie strasz mnie, zaczynam sie bac, juz lepsze jest gryzienie :eviltong:

Prawie wszedzie Bobikowy tyleczek :cool3: .
Hihi my takie straszne nie jesteśmy:evil_lol::eviltong: Tylko zcasem coś nam odbija, ale dla nowopoznałych osób jesteśmy łaskawe, więc nie musisz się bac:multi::evil_lol::eviltong:

Bo Bobis ma zgrabny tyłeczek:evil_lol:

Posted

A te sa zalegle?
No Ty nie mialas troche neta :(
U nas nie bylo kiedy porobic.. teraz tez ciezko.. musze wrocic do linki z Sherry a to ciezej foty robic bo linka psuje :P

ze zrobionych mam wczorajsze sherry z pepparem i dzisiejsze Iggy - ale to jeszcze foty w aparacie bo na razie mam co dodawac

Posted

deer_1987 napisał(a):
A te sa zalegle?
No Ty nie mialas troche neta :(
U nas nie bylo kiedy porobic.. teraz tez ciezko.. musze wrocic do linki z Sherry a to ciezej foty robic bo linka psuje :P

ze zrobionych mam wczorajsze sherry z pepparem i dzisiejsze Iggy - ale to jeszcze foty w aparacie bo na razie mam co dodawac
Tak, zaległe
Ponad tydzień mnie nie było, a za ten zcas trochę fotek porobiłam hihi'Zaraz pójdę do was obejrzec;)

Posted

ja na razie musze wyciagnac znow linke i przypomniec Sherry co sie robi jak sie wola: Sherry hit... nie slucha sie ostatnio.. weszla w okres dojrzewania.. wszystko po swojemu chce..

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja na razie musze wyciagnac znow linke i przypomniec Sherry co sie robi jak sie wola: Sherry hit... nie slucha sie ostatnio.. weszla w okres dojrzewania.. wszystko po swojemu chce..
Oj to współczówam, ja tam z Bobim nie mam takich problemów, on na ogół mnie się słucha.

Posted

[quote name='akodirka']Iza & Iza, dzieki za pocieszenie :)
Rada ma być dzisiaj, juz od chyba dwoch tygodni probowalam udowodnic, ze mi sie nalezy, ale nic, nowa wycha (pierwszy rok uczy) widac, ze jest pod wplywem starej... :angryy: zreszta stara wycha tak latwo nie popusci... to taka baba ze... toleruje i faworyzuje tylko lizusów, ktorym nawet uwagi za brak munduru nie wstawiala (a dla innych nie bylo zmiluj sie) :angryy: jak nie dostane sie do xi przez nia, to... wiem ktory to jej samochod ( :evil_lol::diabloti: )

Zdjęcia superowe :) a jakie dlugie nozki ma Bobik :cool3:

Hehe, nie poznacie mnie :diabloti: chyba, ze cos mi odbije i nie opre sie Bobikowi i podejde go wymiziać :cool3:

Nie powinno tak być, przeciez oceny z zachowania muszą podać co najmniej tydzień prze radą.
Masz jakąś poj*bana szkołe ; )
U nas tez mundurka pilnowała moja wycha starsznie, ale raktycznie tylko ona ; P

Ej no nie bądź taka toc my nie straszne ; )

[quote name='Izabela124.']

No to zrobimu urodzinki 29 czerwca. Może byc?:razz:
No to najwyżej my dojedziemy pociagiem do Białegostoku a wy oddzielnie PKSem i poczekacie na nas. Ok?

Zobacze jeszcze, w końcu jeszcze tydzień czasu ; )

A nie będziecie maiły problemy z trafieniem na piknik ?
Moze jednak przyjedziecie lepiej do mnie ja po Was wyjde na dworzec i pójdziemy na peksa w którym bedzie jechac Agatka :diabloti:

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/1d068e36.jpg
Fajna zabaweczka ;)

Posted

Iza13 napisał(a):
Moze jednak przyjedziecie lepiej do mnie ja po Was wyjde na dworzec i pójdziemy na peksa w którym bedzie jechac Agatka

Lepiej u mnie wysiądźcie bo od Izy pks drożej wyjdzie :eviltong::eviltong: i u mnie iść nigdzie nie trzeba, przystanek przy dworcu :razz:
Możecie przebierać w ofertach :evil_lol:

Posted

Bobis ma urodziny pare dni po Sherry :P

No ona teraz taki okres ma..bylam wlasnie na lince z nia.. 100% sluchania sie, dostaje zabawke albo smaka zeby jej przypomniec ze warto do mnie przyjsc jak wolam. zdjec nie mam bo obie baterie specjalne do aparatu - takie akumulatorki olympusa - nie naladowane.. ale zatraz jeden wloze do ladowania :D

Posted

agaciaaa napisał(a):
Lepiej u mnie wysiądźcie bo od Izy pks drożej wyjdzie :eviltong::eviltong: i u mnie iść nigdzie nie trzeba, przystanek przy dworcu :razz:

No to Iza decyduj, chyba że wolisz przez pół Białegostoku sie tłuc z dworca ; )

I tak sobie pomyślałam, że moze lepiej będzie jak zadzwonisz do pani z Alpi w sprawi tego miejsca na namiot ; )

Posted

Iza13 napisał(a):

No dokładnie, z dworca to kawał drogi będzie. I w ogóle wiedziałybyście jak tam z dworca dojechać?

Posted

[quote name='Iza13']

Zobacze jeszcze, w końcu jeszcze tydzień czasu ; )

A nie będziecie maiły problemy z trafieniem na piknik ?
Moze jednak przyjedziecie lepiej do mnie ja po Was wyjde na dworzec i pójdziemy na peksa w którym bedzie jechac Agatka :diabloti:

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/1d068e36.jpg
Fajna zabaweczka ;)Ok to my do ciebie przyjedziemy pociągiem a potem pojedziemy PKSem, chociaż nie cierpie nimi jeździc, a tam za psa też trzeba płacic? Jakiś bilet kupowac?

Posted

agaciaaa napisał(a):
O to już sama nie wiem:eviltong:

deer_1987 napisał(a):
Bobis ma urodziny pare dni po Sherry :P

No ona teraz taki okres ma..bylam wlasnie na lince z nia.. 100% sluchania sie, dostaje zabawke albo smaka zeby jej przypomniec ze warto do mnie przyjsc jak wolam. zdjec nie mam bo obie baterie specjalne do aparatu - takie akumulatorki olympusa - nie naladowane.. ale zatraz jeden wloze do ladowania :D
To bedziemy razem obchodziły święto naszych piesiów:razz::razz::razz:

Iza13 napisał(a):

I tak sobie pomyślałam, że moze lepiej będzie jak zadzwonisz do pani z Alpi w sprawi tego miejsca na namiot ; )
A gdzie mnie taniej wyjdzie? U ciebie czy u Agatki? Sama nie wiem
Jutro zadzwonię, bo już chyba zapóźno:razz: