akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 wczoraj juz nic nie odpisalam bo... zasnelam nad laptopem :oops: hehe, ja pozostane utajniona jednak :diabloti: No nie wiem, czy bys go mogla nawet poglaskac, tym bardziej gdy wyczuje od Ciebie psa. Gdybys miala zapach suki, to moze by sie zgodzil :) Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć:) ślicznie Ci wyszły kwiatki, ślimaki itp :) :loveu:Ah dziękuję:multi::loveu: Iza13 napisał(a):Właśnie my dwie Izy Ci każemy :evil_lol:No właśnie:evil_lol::evil_lol: ewka i haker napisał(a):iza nie martw sie to nie jest az tak malo;)Nie martwie się;) Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi:Elos:loveu: deer_1987 napisał(a):ale tu nagadane..Wcale nie tak dużo:evil_lol::eviltong: akodirka napisał(a):wczoraj juz nic nie odpisalam bo... zasnelam nad laptopem :oops: hehe, ja pozostane utajniona jednak :diabloti: No nie wiem, czy bys go mogla nawet poglaskac, tym bardziej gdy wyczuje od Ciebie psa. Gdybys miala zapach suki, to moze by sie zgodzil :)A jakiej rasy masz pieska? A może kundelek tak jak mój?:razz: Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Izabela124. napisał(a): A jakiej rasy masz pieska? A może kundelek tak jak mój?:razz: Kundel (nie)zwykły :razz: ktoremu sie wydaje, ze jest rasowy, a wszystkie inne psy to kundle :eviltong: Ale sie dzis zdenerwowalam na nauczycielki... :angryy: na poczatku wycha zapewniala, ze bede mialam wzorowe zachowanie (+4 pkt do liceum), pozniej jednak powiedziala, ze to co jest, to zamalo na wzor, wiec przynioslam dyplom z zawodow i mam pochwale za wolontariat z reli, ale pozniej jedna baba (teraz jest wicedyrektorka, a wczesniej moja wychą) ubzdurała sobie, ze nie przychodze na jej kartkówki (chodz na kazdej bylam, no tylko na jednej nie, ale to wtedy caly dzien w szkole nie bylam)... i pomimo, ze spiewam w chorze, nie mam zadnej uwagi za mundurek czy cos, mam jakies osiagniecia, duzo nauczycieli mi wzory powstawialo nie bede miala wzoru i 4 pkt przez widzimisie baby ktora mnie od poczatku nie lubila :angryy: a ci co naprawde nie przychodzili beda mieli wzory:angryy: i juz napewno sie nie dostane do xi lo, albo jakiegos innego ktore ma troche poziomu... :angryy: :angryy::angryy: :placz::placz::placz: az lzy same sie cisna do oczu. Wybaczcie, ze tutaj to pisze, ale Wy mnie raczej najlepiej zrozumiecie. Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 akodirka napisał(a):Kundel (nie)zwykły :razz: ktoremu sie wydaje, ze jest rasowy, a wszystkie inne psy to kundle :eviltong: Ale sie dzis zdenerwowalam na nauczycielki... :angryy: na poczatku wycha zapewniala, ze bede mialam wzorowe zachowanie (+4 pkt do liceum), pozniej jednak powiedziala, ze to co jest, to zamalo na wzor, wiec przynioslam dyplom z zawodow i mam pochwale za wolontariat z reli, ale pozniej jedna baba (teraz jest wicedyrektorka, a wczesniej moja wychą) ubzdurała sobie, ze nie przychodze na jej kartkówki (chodz na kazdej bylam, no tylko na jednej nie, ale to wtedy caly dzien w szkole nie bylam)... i pomimo, ze spiewam w chorze, nie mam zadnej uwagi za mundurek czy cos, mam jakies osiagniecia, duzo nauczycieli mi wzory powstawialo nie bede miala wzoru i 4 pkt przez widzimisie baby ktora mnie od poczatku nie lubila :angryy: a ci co naprawde nie przychodzili beda mieli wzory:angryy: i juz napewno sie nie dostane do xi lo, albo jakiegos innego ktore ma troche poziomu... :angryy: :angryy::angryy: :placz::placz::placz: az lzy same sie cisna do oczu. Wybaczcie, ze tutaj to pisze, ale Wy mnie raczej najlepiej zrozumiecie.Witanko Oj ja cie rozumiem, bo te oceny z zachowania są nieuczciwie wstawiane:mad: Ci nauczyciele chyba wszystkie rozumy pozjadali, nie przejmuj się Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Foteczki, szliśmy nad zalew. Najpierw w parku: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Zaszliśmy do koleżanki i znalazłam tam idealny dom dla Bobika haha: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tu już nad Zalewem, było mnóstwo kaczek i łabędzi : Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Był też konik: A to szczeniak mojej koleżanki Kasi, kundelek, nazywa się Reks: Reszta fotek wieczorkiem :P Quote
jamnicze Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ale łabądków :) dawno tylu na raz nie widziałam http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/3e1b5a8a.jpg Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Izuś odpisała, Pani z Alpi ? [quote name='akodirka'] hehe, ja pozostane utajniona jednak :diabloti: Ej no to jak Cię poznamy ? :P Jak teraz nie chcesz sie ujawnić, to na pikniku tez nie bedziesz chciał i do nass nie podjedziesz ; ) [quote name='akodirka']Ale sie dzis zdenerwowalam na nauczycielki... :angryy: na poczatku wycha zapewniala, ze bede mialam wzorowe zachowanie (+4 pkt do liceum), pozniej jednak powiedziala, ze to co jest, to zamalo na wzor, wiec przynioslam dyplom z zawodow i mam pochwale za wolontariat z reli, ale pozniej jedna baba (teraz jest wicedyrektorka, a wczesniej moja wychą) ubzdurała sobie, ze nie przychodze na jej kartkówki (chodz na kazdej bylam, no tylko na jednej nie, ale to wtedy caly dzien w szkole nie bylam)... i pomimo, ze spiewam w chorze, nie mam zadnej uwagi za mundurek czy cos, mam jakies osiagniecia, duzo nauczycieli mi wzory powstawialo nie bede miala wzoru i 4 pkt przez widzimisie baby ktora mnie od poczatku nie lubila :angryy: a ci co naprawde nie przychodzili beda mieli wzory:angryy: i juz napewno sie nie dostane do xi lo, albo jakiegos innego ktore ma troche poziomu... :angryy: :angryy::angryy: :placz::placz::placz: az lzy same sie cisna do oczu. Wybaczcie, ze tutaj to pisze, ale Wy mnie raczej najlepiej zrozumiecie. Walcz o swoje ! Kiedy masz rade? Przeciez tak nie moze być! Ja jeszcze w poniedziałek będę poprawiać ; ) Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='jamnicze']ale łabądków :) dawno tylu na raz nie widziałam http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/3e1b5a8a.jpgTo tylko ich częśc, było dwa razy tyle [quote name='Iza13']Izuś odpisała, Pani z Alpi ? Nie odpisała, mam nadzieje, że bedziemy miały gdzie nocowac:evil_lol::evil_lol: A już nieługo urodziny Bobika. Mam nadzieje, że Iza i Agatka przyjadą na nie do mnie:razz: Innych również serdecznie zapraszam:multi: Quote
Tepes Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ile łabądków:) O i jaki szczeniorek:) Śliczne foty i czekamy na więcej!!:) Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Acctiually']Ile łabądków:) O i jaki szczeniorek:) Śliczne foty i czekamy na więcej!!:) Wieczorkiem dam wiecej, bo co za dużo to nie zdrowo :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Magot Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Izabela124. napisał(a):Wieczorkiem dam wiecej, bo co za dużo to nie zdrowo :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Mam nadzieję, że Bobik pływający też będzie?:cool3: Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Heja. :D O i następna dawka fotasów! O ile łabędzi. :cool3: Budka dla Bobisia. :evil_lol: Szczeniorek. :loveu: No i przede wszystkim... cudowny Bobiś! :cool3: :loveu: Co u Was ? :) Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Izabela124.'] Nie odpisała, mam nadzieje, że bedziemy miały gdzie nocowac:evil_lol::evil_lol: A już nieługo urodziny Bobika. Mam nadzieje, że Iza i Agatka przyjadą na nie do mnie:razz: Innych również serdecznie zapraszam:multi: Ja tez mam taka nadzieje :p Właśnie sprawdziłam na 1 stronie, ze Bobisiowe urodziny 30 ; ) Ja niestety raczej nie będę mogła przyjechać, bo jak dobrze pójdzie to 3 pojadę na 5dniowy rajd rowerowy :razz: No chyba, że zorganizujecie imreze urodzinowa w innym terminie :eviltong: Doszłyśmy z Agatką do wniosku, ze lepszy dojazd do miejsca pikniku będziemy miały z pksa. Tylko że wtedy Ty z Eweliną musiałbyście się albo u Agatki albo u mnie przesiąść się do peksa. Co Wy na to ? ; ) Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza & Iza, dzieki za pocieszenie :) Rada ma być dzisiaj, juz od chyba dwoch tygodni probowalam udowodnic, ze mi sie nalezy, ale nic, nowa wycha (pierwszy rok uczy) widac, ze jest pod wplywem starej... :angryy: zreszta stara wycha tak latwo nie popusci... to taka baba ze... toleruje i faworyzuje tylko lizusów, ktorym nawet uwagi za brak munduru nie wstawiala (a dla innych nie bylo zmiluj sie) :angryy: jak nie dostane sie do xi przez nia, to... wiem ktory to jej samochod ( :evil_lol::diabloti: ) Zdjęcia superowe :) a jakie dlugie nozki ma Bobik :cool3: Hehe, nie poznacie mnie :diabloti: chyba, ze cos mi odbije i nie opre sie Bobikowi i podejde go wymiziać :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Ad@ napisał(a):Hejo Iza:) Sliczne fotki,czekam na reszteHej Niedługo dam magda_drakkar napisał(a):Mam nadzieję, że Bobik pływający też będzie?:cool3:Zobaczymy:eviltong: Martunia napisał(a):Heja. :D O i następna dawka fotasów! O ile łabędzi. :cool3: Budka dla Bobisia. :evil_lol: Szczeniorek. :loveu: No i przede wszystkim... cudowny Bobiś! :cool3: :loveu: Co u Was ? :)Hejos Zaraz uciekam, idę do koleżanki. U ans wsyztsko super, cieszkam się, że już weekned Iza13 napisał(a):Ja tez mam taka nadzieje :p Właśnie sprawdziłam na 1 stronie, ze Bobisiowe urodziny 30 ; ) Ja niestety raczej nie będę mogła przyjechać, bo jak dobrze pójdzie to 3 pojadę na 5dniowy rajd rowerowy :razz: No chyba, że zorganizujecie imreze urodzinowa w innym terminie :eviltong: Doszłyśmy z Agatką do wniosku, ze lepszy dojazd do miejsca pikniku będziemy miały z pksa. Tylko że wtedy Ty z Eweliną musiałbyście się albo u Agatki albo u mnie przesiąść się do peksa. Co Wy na to ? ; )No to zrobimu urodzinki 29 czerwca. Może byc?:razz: No to najwyżej my dojedziemy pociagiem do Białegostoku a wy oddzielnie PKSem i poczekacie na nas. Ok? Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 akodirka napisał(a):Iza & Iza, dzieki za pocieszenie :) Rada ma być dzisiaj, juz od chyba dwoch tygodni probowalam udowodnic, ze mi sie nalezy, ale nic, nowa wycha (pierwszy rok uczy) widac, ze jest pod wplywem starej... :angryy: zreszta stara wycha tak latwo nie popusci... to taka baba ze... toleruje i faworyzuje tylko lizusów, ktorym nawet uwagi za brak munduru nie wstawiala (a dla innych nie bylo zmiluj sie) :angryy: jak nie dostane sie do xi przez nia, to... wiem ktory to jej samochod ( :evil_lol::diabloti: ) Zdjęcia superowe :) a jakie dlugie nozki ma Bobik :cool3: Hehe, nie poznacie mnie :diabloti: chyba, ze cos mi odbije i nie opre sie Bobikowi i podejde go wymiziać :cool3:Oj musisz się nam pokazac i zagadac do ans napikniku, ani ja ani druga Iza nie gryziemy, wrecz przeciwnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts