Tilia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 fajnie tam macie nad wodą, wymarzone miejsce na spacer w upał :) piękne zdjęcia! Quote
Pusiakowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Izabela124. napisał(a): U mnie teZ nie ma blisko, ale nam nie straszne jest chodzenie i nawet kilka km idziemy My tez ;) . Ale dzisiaj tak goraco ze Puszek po godzince juz kcial do domku isc .. mimo ze wzielam wode .. Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 super foty:) ładnie bobik wyszedł...:) i ty z nim tez:) i z kolezanką fajnie:):) Quote
Pianka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 hej te zdjecie slimaków fuuuuu:eviltong::evil_lol: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cześć! Widziałam tutaj nielegalne akcji preprowadzane ze ślimaczkami :mad: Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='jonQuilla']oddają ich sposób bycia :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Piękne zdjęcia, ładnie powychodziłaś na zdjęciach. :cool3: Bobiś jak niucha. :loveu:Dziekuję za komplementy [quote name='Acctiually']Ślicznie wyglądacie razem z Bobim:)Cieszkam się [quote name='Tilia']fajnie tam macie nad wodą, wymarzone miejsce na spacer w upał :) piękne zdjęcia!Mamy jeszcze kilka takich miejsc:multi: [quote name='Martynia&Pusio']My tez ;) . Ale dzisiaj tak goraco ze Puszek po godzince juz kcial do domku isc .. mimo ze wzielam wode ..Bobiś bardzo lubi długie spacery [quote name='deer_1987']Ale radosna cala trojka :D:evil_lol::loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx']super foty:) ładnie bobik wyszedł...:) i ty z nim tez:) i z kolezanką fajnie:):):loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Pianka']hej te zdjecie slimaków fuuuuu:eviltong::evil_lol:Hej Jakie tam fuj:mad: Są artystyczne:eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Selket']Cześć! Widziałam tutaj nielegalne akcji preprowadzane ze ślimaczkami :mad:Hej Tylko nie bij:oops: A ja właśnie wróciłam do domu. Ale było super. Nie wiem ile godzin nas nie było, ale bardzo dużo:evil_lol: Ale Bobiś narobił mi stracha:shake: Jesteśmy na pomoście i nagle słyszę plusk do wody, odwracam sie i patrzę Bobik się topi, bo o jakieś glony zachaczyła, ale naszczęście był blisko pomostu to schyliłam się i go wyciągnełam. Po tym zdarzeniu znów bawił sie jak oszalały. Potem poszliśmy na skejt park i tam chłopacy bawili się z Bobim, tzn. on ich ganiał:evil_lol: a oni jeździli na rolkach, ale wszystkim się to podobało:evil_lol::multi: Tak go wymęczyli, że potem nie mia siły hehe poganiał też kaczki i łabędzie. Ogólnie mówiąc było zajebiście. No i ja z koleżankami trochę się powygłupiałyśmy hehe To chyba na tyle. Fotek mam bardzo dużo, ale nie wiem keidy dam. Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 A tymczasem daje fotki z nad źródełka: Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ale musiało być fajnie! :D I jakie piękne zdjęcia. :loveu: Bobisiek. :) I żabula! :loveu: Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ale super foty:D okularnice:D bobisiek i koleżanka:D:D żabcia:):):loveu: hihi:) Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Martunia']Ale musiało być fajnie! :D I jakie piękne zdjęcia. :loveu: Bobisiek. :) I żabula! :loveu:Było super. :p Quote
Selenne Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Pamiętam, jak byłam mała, wzięła żabkę, chciałam ją pocałować, to mi wskoczyła na głowę XD Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/d84aa8d1.jpg ale maleństwo;) Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Selenne']Pamiętam, jak byłam mała, wzięła żabkę, chciałam ją pocałować, to mi wskoczyła na głowę XDHihi ja nie próbowalam nigdy żadnej całowac [quote name='xxSweetGirl93xx']ale super foty:D okularnice:D bobisiek i koleżanka:D:D żabcia:):):loveu: hihi:)Hihi jak ty nas ładnie przezywasz:eviltong::evil_lol: :loveu: [quote name='Helga&Ares']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/d84aa8d1.jpg ale maleństwo;)Bardzo malutkie te żabki były, ale fajne:evil_lol: Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Izabela124. napisał(a):Hihi jak ty nas ładnie przezywasz:eviltong::evil_lol: :loveu: hehe:) a gdzie tam ja was przezywam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Izabela124. napisał(a):Haha nie wcale:eviltong::evil_lol: no przecież że nie:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) a gdzie tam ja was przezywam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:Haha nie wcale:eviltong::evil_lol: Quote
Tepes Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A ten znów w wodzie fajnie się ma:) oo jaka żabka:) Ja bym nie wzięła jej do rękI:P Quote
Recommended Posts