Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Izabela124. napisał(a):

U mnie teZ nie ma blisko, ale nam nie straszne jest chodzenie i nawet kilka km idziemy

My tez ;) .
Ale dzisiaj tak goraco ze Puszek po godzince juz kcial do domku isc .. mimo ze wzielam wode ..

Posted

[quote name='jonQuilla']oddają ich sposób bycia :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martunia']Piękne zdjęcia, ładnie powychodziłaś na zdjęciach. :cool3:
Bobiś jak niucha. :loveu:Dziekuję za komplementy

[quote name='Acctiually']Ślicznie wyglądacie razem z Bobim:)Cieszkam się

[quote name='Tilia']fajnie tam macie nad wodą, wymarzone miejsce na spacer w upał :) piękne zdjęcia!Mamy jeszcze kilka takich miejsc:multi:

[quote name='Martynia&Pusio']My tez ;) .
Ale dzisiaj tak goraco ze Puszek po godzince juz kcial do domku isc .. mimo ze wzielam wode ..Bobiś bardzo lubi długie spacery

[quote name='deer_1987']Ale radosna cala trojka :D:evil_lol::loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']super foty:)
ładnie bobik wyszedł...:)
i ty z nim tez:)
i z kolezanką fajnie:):):loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Pianka']hej
te zdjecie slimaków fuuuuu:eviltong::evil_lol:Hej
Jakie tam fuj:mad: Są artystyczne:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć!
Widziałam tutaj nielegalne akcji preprowadzane ze ślimaczkami :mad:Hej
Tylko nie bij:oops:

A ja właśnie wróciłam do domu. Ale było super. Nie wiem ile godzin nas nie było, ale bardzo dużo:evil_lol: Ale Bobiś narobił mi stracha:shake: Jesteśmy na pomoście i nagle słyszę plusk do wody, odwracam sie i patrzę Bobik się topi, bo o jakieś glony zachaczyła, ale naszczęście był blisko pomostu to schyliłam się i go wyciągnełam. Po tym zdarzeniu znów bawił sie jak oszalały. Potem poszliśmy na skejt park i tam chłopacy bawili się z Bobim, tzn. on ich ganiał:evil_lol: a oni jeździli na rolkach, ale wszystkim się to podobało:evil_lol::multi: Tak go wymęczyli, że potem nie mia siły hehe poganiał też kaczki i łabędzie. Ogólnie mówiąc było zajebiście. No i ja z koleżankami trochę się powygłupiałyśmy hehe To chyba na tyle. Fotek mam bardzo dużo, ale nie wiem keidy dam.

Posted

[quote name='Selenne']Pamiętam, jak byłam mała, wzięła żabkę, chciałam ją pocałować, to mi wskoczyła na głowę XDHihi ja nie próbowalam nigdy żadnej całowac

[quote name='xxSweetGirl93xx']ale super foty:D
okularnice:D
bobisiek i koleżanka:D:D
żabcia:):):loveu:
hihi:)Hihi jak ty nas ładnie przezywasz:eviltong::evil_lol:
:loveu:

[quote name='Helga&Ares']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/d84aa8d1.jpg
ale maleństwo;)Bardzo malutkie te żabki były, ale fajne:evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hihi jak ty nas ładnie przezywasz:eviltong::evil_lol:
:loveu:

hehe:) a gdzie tam ja was przezywam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: