Pusiakowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hejo kochanie :) . A ja poczekam do jutra ;);) . :cool1: Dobranoc . :p Quote
Asia & Ginger Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ja też czekam na fotki ze spacerku! :cool3: :multi: :p Quote
taxelina Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Witajcie kochani:multi::multi::multi: W końcu już jestem, jeju te kilka dni były najokropniejsze w moim życiu, ciężko byc uzależnionym:evil_lol: Ale w końcu bedę tu zaglądała kiedy chciała:multi: Teraz idę nadrabiac wasze galerię,a potem dam fotki ze spacerku z Sokółki:loveu: Haha na szczescie od wczoraj nie mialam duzo stron do nadrabiania :P Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hejka! :lol: :lol: :lol: Czekamy na obiecane foty. :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Iza13 napisał(a):Hejo kochana :loveu::loveu: W końcu ześ wróciła - Tęskniłam :loveu: Dawaj foty :mad:Hej Ja tez bardzo tesknilam. Niedlugo dam Martynia&Pusio napisał(a):Hejo kochanie :) . A ja poczekam do jutra ;);) . :cool1: Dobranoc . :pHej Asia & Ginger napisał(a):Ja też czekam na fotki ze spacerku! :cool3: :multi: :pTo jeszcze troszeczke poczekacie:eviltong: deer_1987 napisał(a):Haha na szczescie od wczoraj nie mialam duzo stron do nadrabiania :PNo to cieszkam sie:multi: agaciaaa napisał(a):Cześć:multi: Czekam na fotki :razz: :loveu:Witanko magda_drakkar napisał(a):Hej:loveu: Czekamy na foty:p;)Elo, elo Martunia napisał(a):Hejka! :lol: :lol: :lol: Czekamy na obiecane foty. :loveu:DZien doberek. Zaraz zaczne podpisywac fotki Quote
taxelina Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ciekawe czy teraz sie pojawi post nad czy pod Twoim.. :/ Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='deer_1987']Ciekawe czy teraz sie pojawi post nad czy pod Twoim.. :/Pod moim:multi::multi: Już ładują się foteczki Quote
Tepes Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ale Bobik wyluzowany w pociągu:) Bono jeszce nigdy nie jechał...:D Quote
Helga&Ares Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 o widzę spotkanie dogomaniackie jakieś było;) ile ty mierzysz? :P Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Acctiually']Ale Bobik wyluzowany w pociągu:) Bono jeszce nigdy nie jechał...:D Bobi jak pierwszy raz jechaliśmy to chciał uciec, ale teraz już pełen luz:evil_lol: Quote
Tepes Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No nie jakie fajne te spotkania macie ja też chce:D Może by tak na wakacje kiedyś się spotkać tylko zależy gdzie:D Quote
Tepes Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Bobi jak pierwszy raz jechaliśmy to chciał uciec, ale teraz już pełen luz:evil_lol: A Ty masz fajnie bo na ręce weźmiesz i spokój:D Z moim klockiem by był mały problem:P Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jak sobie spokojnie w pociągu siedzi. :cool3: Fajnie tak na spacerki chodzić z innymi. ;) Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Helga&Ares']o widzę spotkanie dogomaniackie jakieś było;) ile ty mierzysz? :PTak, było;) A nie mam pojecia, ale ponad 160cm;) Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Acctiually']No nie jakie fajne te spotkania macie ja też chce:D Może by tak na wakacje kiedyś się spotkać tylko zależy gdzie:D A bardzo chętnie:multi: Właśnie, tylko gdzie?:razz: [quote name='Acctiually']A Ty masz fajnie bo na ręce weźmiesz i spokój:D Z moim klockiem by był mały problem:P No ja z Bobim problemu nie mam. Ale Iza z Luną, Emi z Vegą i Agata z Sarą, przecież one mają duże psy, ale jakoś przyzwyczaiły się jeździc;) [quote name='Martunia']Jak sobie spokojnie w pociągu siedzi. :cool3: Fajnie tak na spacerki chodzić z innymi. ;)Bardzo fajnie, tylko szkoda, że te spacerki nie są często Na dziś koniec, dałam 45 fotek:eviltong: Quote
Tepes Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No tak ale Bono nigdy pociągiem nie jezdził:D A gdzie hmm sama nie wiem:D Fajne jezioro jest w Wojkowicach Kościelnych:D no i oczywiście potem są niezłe pola może nie ogromne ale też fajne:) Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Acctiually']No tak ale Bono nigdy pociągiem nie jezdził:D A gdzie hmm sama nie wiem:D Fajne jezioro jest w Wojkowicach Kościelnych:D no i oczywiście potem są niezłe pola może nie ogromne ale też fajne:) A gdzie są te Wojkowice Kościelne?:crazyeye::evil_lol: Quote
Tepes Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 W Śląskim:D :P Nie no wiesz to jest godzina drogi odmenie bo raczej rodzice gdzieś dalej mnie nie puszczą... Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Acctiually']W Śląskim:D :P Nie no wiesz to jest godzina drogi odmenie bo raczej rodzice gdzieś dalej mnie nie puszczą... No wiesz ty co, to musi byc jakas miejscowośc pośrodku mnie a ciebie:eviltong::eviltong::eviltong: Bo gdzie ja bym nocowała jakbym do ciebie przyjechała?:razz::eviltong: Quote
Tepes Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Własnie wiem:D Ale mnie rodzice na bank nigdzie nie puszczą...:D Quote
Recommended Posts