taxelina Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Martunia napisał(a):Tak tylko galeryjkę czego mam założyć? :lol: 'jakie argumenty przeciw temu by byl pies? Quote
Helga&Ares Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ale macie basenik:loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/558ca33e.jpg całkiem fajne ujęcie;) uwielbiam oglądać chlupiącą wodę:multi: Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Alicja napisał(a):Widziałam portreciki Bobisiowe i trening ;) witanko :multi::multi::multi:No to super:multi: Martunia napisał(a):To nie jest takie łatwe... :-( :razz:Oj trzeba byc konsenkwetnym. A ty mieszkasz w bloku czy w domu? jonQuilla napisał(a):a gdzie zdjęcia z cyklu "Bobis pływający w swoim basenie" :) :evil_lol: cześć Wam :loveu::multi: Nie ma:eviltong: Martens napisał(a):Hej Iza, jak będziesz, daj znać, jak Florkowe allegro - czy ktoś obserwuje, itp. Gdzie wklejasz fotki? Bo ja mam sporo u siebie do wrzucenia, a Fotosik nie działa :( I bardzo dziękuję za bannerki :calus:Ja wgrywam fotki na : www.photobucket.com infers1995 napisał(a):Hejka jak Leci?Hej A u mnie wszystko dobrze, tylko z mamą się pokłuciłam, bo przyniosłam do domu nowego lokatora:evil_lol: deer_1987 napisał(a):'jakie argumenty przeciw temu by byl pies?Też jestem ciekawa:razz: Helga&Ares napisał(a):ale macie basenik:loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/558ca33e.jpg całkiem fajne ujęcie;) uwielbiam oglądać chlupiącą wodę:multi:Ja też lubię Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Kupiłam dziś nowego domiwnika, chomiczka pandę:cool3: Chyba samiczkę. Bobiś naarzie jej nie polubił, włączyły się jego instynkty. Rodzice też nie zadowoleni, powiedzieli, że go się pozbędą Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Co to jest? Potem dołończyli do nas Ola, mama i tata Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Bobisiowa jak tam?:razz: Widziałam psa amajacego i prześliczna Olenkę:loveu: Pozdrawiam:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Oleńka śliczna :loveu::loveu::loveu: czego nie można powiedzieć o tym pędraku na ręce :roll::roll: fuuu Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Bobisiowa jak tam?:razz: Widziałam psa amajacego i prześliczna Olenkę:loveu: Pozdrawiam:loveu:Hej jabłuszko ty moje:multi: jonQuilla napisał(a):Oleńka śliczna :loveu::loveu::loveu: czego nie można powiedzieć o tym pędraku na ręce :roll::roll: fuuu Ja lubie robaczki,a le te "coś" jest wyjątkowo okropne:shake: Quote
Martunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Piękne foteczki. :loveu: Bobiś jak zawsze wspaniale, a kwiatki również cudownie. :cool3: Ale obrzydliwe robale. :razz: Jak Ci fajnie, też bym chciała chomiczka. :-( Ale też nie mogę... Mieszkam w bloku. Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Martunia napisał(a):Piękne foteczki. :loveu: Bobiś jak zawsze wspaniale, a kwiatki również cudownie. :cool3: Ale obrzydliwe robale. :razz: Jak Ci fajnie, też bym chciała chomiczka. :-( Ale też nie mogę... Mieszkam w bloku.Ja też mieszkam w bloku;) Mój chomiczek ma chyba ADHD, bo ciągle bieda albo sie kręci w kołowrotku:evil_lol::evil_lol: Selenne napisał(a):Ble! Co to za robol?!Nie mam pojęcia, tata go znalazł jak kopał, był w ziemi Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Martunia napisał(a):Hihi. :evil_lol: Zrób mu zdjęcie. :DJuż zrobiłam, nawet filmiki nakręciłam, ale jutro wstawię;) Quote
Martunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No to w takim razie czekamy. :cool3: :loveu: Jak ja bym chciała takiego mieć. ;) Rodzice nadal przeciw? Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Martunia napisał(a):No to w takim razie czekamy. :cool3: :loveu: Jak ja bym chciała takiego mieć. ;) Rodzice nadal przeciw?Nie odzywam się do nich, więc nie wiem:eviltong:;) Quote
Junka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hej wypadało by was odwiedzić :oops: śliczne zdjęcia :) W czym obrabiasz?? Quote
Asia & Ginger Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/da26abfa.jpg Bobiś ma swoje prywatne oczko wodne. :cool3: :multi: :p Quote
Izabela124. Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Junka napisał(a):Hej wypadało by was odwiedzić :oops: śliczne zdjęcia :) W czym obrabiasz??No hej, obrabiam w PhotoFiltre ;) Asia & Ginger napisał(a):http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/da26abfa.jpg Bobiś ma swoje prywatne oczko wodne. :cool3: :multi: :pW końcu się go doczekał:evil_lol: deer_1987 napisał(a):Witanko!!!!!!Cześc:multi: Quote
Recommended Posts