Martunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 O cóż za misja. :cool3: A co tam u Bobisiowatego? :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Martunia napisał(a):Witam! :loveu: Co tam u Was słychać? :cool3:Witanko A dziś mam bojowe zadanie, musze pilnowac Ole, bo mama pojechała załatwiac na mieście jakieś sprawy Dozia_13 napisał(a):Witamy... Widzę , ze Bobiś ma smaczną karme ja też ją raz kupiłam. Ale Elza ogólnie nie najada się karmą i woli gotowane... Ale śliczniutkie foteczki... Bobiś jesteś uroczy niebawem Cię znowu wymiziam... :)Hej koteczku:loveu: Bobiś jak teraz jest na diecie to wszystko zje:evil_lol: My już nie możemy doczekac się waszego przyjazdu:multi: Quote
Martunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Posty się przestawiły i mój post jest nad Twoim (jeszcze przed tym, co napisałaś wcześniej) ... No nie, w takim razie będziemy czekać na fotki. :loveu: Mam nadzieję, że będziesz mogła niedługo wstawić. :cool3: Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Mam fotki z działki, ale net mi sie tnie i nie mogę wstawic... Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Ad@ napisał(a):hej Iza jak tam Bobis?Hej A u Bobisia dobrze. Dziś był bardzo niegrzeczny. Bo babcia mówiła, że jak był z nią na spacerku to zjadł coś na polu i potem zwymiotował to w domu. Rozrabiaka okropny Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Martunia napisał(a):O cóż za misja. :cool3: A co tam u Bobisiowatego? :loveu:Misja bardzo bojowa:evil_lol: Napisałam w poście na odpowiedź Ady:oops: Selenne napisał(a):Dzień dobly baldzio!!Hej:multi::multi::multi: Martunia napisał(a):Posty się przestawiły i mój post jest nad Twoim (jeszcze przed tym, co napisałaś wcześniej) ... No nie, w takim razie będziemy czekać na fotki. :loveu: Mam nadzieję, że będziesz mogła niedługo wstawić. :cool3:Oj nie wiem czy dziś wstawię:shake::shake::shake: Quote
Martunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Izabela124. napisał(a):Misja bardzo bojowa:evil_lol: Napisałam w poście na odpowiedź Ady:oops: Oj nie wiem czy dziś wstawię:shake::shake::shake: I jak tam przebiega ta bojowa misja? :cool3: Łeeeeee. :( Będę czekała na zdjęcia. :loveu: Oj niegrzeczny Bobiś. :razz: ;) Na pewno nie chciał źle. Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Martunia napisał(a):I jak tam przebiega ta bojowa misja? :cool3: Łeeeeee. :( Będę czekała na zdjęcia. :loveu: Oj niegrzeczny Bobiś. :razz: ;) Na pewno nie chciał źle.Już misja mineła Jutro powinny byc fotki;) Quote
Dozia_13 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Witam...! A ja myślałam, że Bombi już wyrósł z podjadania na polach... łobuzek kochany... :loveu: niom ja też już się nie moge doczekać... ;) Quote
Iza. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hej Izus :loveu::loveu: Co tam u Was ?;) Gdzie Bobisiowe fotki ? :mad::evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobry wieczór :jumpie: Jak tam? Gdzie są fotki :diabloti: Quote
Martunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 I jak, misja udana? :cool3: Będziemy czekać na jutrzejsze foteczki. :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 magda_drakkar napisał(a):Witamy po przerwie Witanko:multi: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czekamy na zdjęcia Już zaraz dam;) Anka_ZG napisał(a):hej a gdzie bobisiowe zdjecia?CZeśc Nie mogłam ich wczoraj zgrac, ale już się ładują Dozia_13 napisał(a):Witam...! A ja myślałam, że Bombi już wyrósł z podjadania na polach... łobuzek kochany... niom ja też już się nie moge doczekać... ;)CZeśc Wyrósł, ale jak mu mało daje jeśc to i na polach podjada sobie Iza13 napisał(a):Hej Izus Co tam u Was ? Gdzie Bobisiowe fotki ? Cześc A ja wczoraj okropnie się czułam, chyba z 5 razy wymiotowałam, chyba za bardzo się obżarłam:evil_lol::evil_lol: Zaraz dam foteczki Anusia&Saba napisał(a):Dobry wieczór Jak tam? Gdzie są fotki Elo Zaraz będą Martunia napisał(a):I jak, misja udana? Będziemy czekać na jutrzejsze foteczki. Misja udana, tylko wyczerpująca ewka i haker napisał(a):hej czekamy jutro na fotkiHello Już zaraz dam te foteczki basia bonnie napisał(a):Hej! czekamy DZien doberek Jeszcze troszeczkę poczekajcie Quote
Recommended Posts