Rahl Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Na pewno poprawisz tą 2 :lol: Super zdjęcia, Bobik obżarciuch :cool1: Quote
Martunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Izabela124. napisał(a):Dzieki Sama robilam:cool3::lol: A co u ciebie slychac? No avatarek bardzo ładny. :cool3: A u mnie w sumie nic ciekawego. ;) Odrobiłam wszystko na poniedziałek, tylko nauka mi została. :lol: I się cieszę, że wreszcie jest weekend, leniu****ę sobie. ^^ :evil_lol: A co u Ciebie? :) Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Martunia napisał(a):No avatarek bardzo ładny. :cool3: A u mnie w sumie nic ciekawego. ;) Odrobiłam wszystko na poniedziałek, tylko nauka mi została. :lol: I się cieszę, że wreszcie jest weekend, leniu****ę sobie. ^^ :evil_lol: A co u Ciebie? :)Ja lekcje jak zwykle w niedziele ebde odrabiala albo wogle:evil_lol::evil_lol: A ja nadrabiam zaleglosci, troche ich sie zrobilo w waszych galeriach po tym jednym dniu nieobecnosci :) Bobis jak zwykle spi, bo go mecze na spacerach:evil_lol: Quote
Martunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Leniuszek z Ciebie. :evil_lol: Ja to zwykle też tak mam, ale w tym tygodniu dużo pracy nie mieliśmy i mam praktycznie wolne. :cool3: Osz Ty niemiłosierna kobieto, jak tak wykańczać biednego Bobisia, który później ledwo chodzić przez Ciebie może? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Martunia']Leniuszek z Ciebie. :evil_lol: Ja to zwykle też tak mam, ale w tym tygodniu dużo pracy nie mieliśmy i mam praktycznie wolne. :cool3: Osz Ty niemiłosierna kobieto, jak tak wykańczać biednego Bobisia, który później ledwo chodzić przez Ciebie może? :diabloti:A ja lubie go meczyc:diabloti::evil_lol: Chociaz potem w domu mi ladnie spi:lol::eviltong: Chyba moj Bobik jest bardziej psychiczny ode mnie:diabloti:, bo lubi spac w barciaka szafie:roll:. Czy takie zachowanie jest normalne?:razz: Quote
Asiaczek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Alez dłuuuuuga sesja z gryzaczkiem...:loveu: Ma chłopak cierpliwośc i siłę w zębach! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Alez dłuuuuuga sesja z gryzaczkiem...:loveu: Ma chłopak cierpliwośc i siłę w zębach! Pzdr.Moj kochany staruszek ma sile, ma i to mzoe nawet za duzo jej :evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Izabela124.']A ja lubie go meczyc:diabloti::evil_lol: Chociaz potem w domu mi ladnie spi:lol::eviltong: Chyba moj Bobik jest bardziej psychiczny ode mnie:diabloti:, bo lubi spac w barciaka szafie:roll:. Czy takie zachowanie jest normalne?:razz: Ależ Ty niemiłosierna, tak męczyć biednego Bobisia. :shake: :diabloti: Kwestia gustu? :lol: Może mu tam wygodniej? :D Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Martunia napisał(a):Ależ Ty niemiłosierna, tak męczyć biednego Bobisia. :shake: :diabloti: Kwestia gustu? :lol: Może mu tam wygodniej? :DNo nie wiem moze i mu wygodniej, ale jak bys go zobaczyla to bys pekla ze smiechu:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Izabela124. napisał(a):No nie wiem moze i mu wygodniej, ale jak bys go zobaczyla to bys pekla ze smiechu:evil_lol::evil_lol: To zrób zdjęcie i mi pokaż. :D Quote
Helga&Ares Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 dzień dory, tu jak zwykle dużo fot do nienadrobienia:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cześć Iza :multi: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3082.jpg widać że mu smakowało :lol: :loveu: [quote name='Izabela124.']Chyba moj Bobik jest bardziej psychiczny ode mnie:diabloti:, bo lubi spac w barciaka szafie:roll:. Czy takie zachowanie jest normalne?:razz: Mojej koleżanki pies też kiedyś bardzo lubił spać w szafie :lol: i sąsiadki jamnik też lubi :evil_lol: kwestia gustu ;) Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Martunia']To zrób zdjęcie i mi pokaż. :DJuz kiedys pokazywalam:eviltong::eviltong: [quote name='Helga&Ares']dzień dory, tu jak zwykle dużo fot do nienadrobienia:evil_lol:Hejka Oj no wiesz ty co:shake::evil_lol: [quote name='Monisia']hihi ostatnia sesyjka z czyszczenia ząbków :)Hihi witanko [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :multi: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz3082.jpg widać że mu smakowało :lol: :loveu: Mojej koleżanki pies też kiedyś bardzo lubił spać w szafie :lol: i sąsiadki jamnik też lubi :evil_lol: kwestia gustu ;) Hej No to mnie kochana uspokoilas, bo juz myslalam, ze z Bobim jest cos nie tak:p [quote name='gops']witanko :multi: nadrobilismy wszystko :diabloti:CZesc No rzeczywiscie duzo mieliscie:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Zapomnialam napisac, ze przyszlo juz do szkoly powiadomienie od strazy ochrony koleji. Ciekawa jestem co mi zrobia. Moja kolezanka rozmawiala z tata a on jest konduktorem i powiedzial, ze jak przyjdzie cos od nich do mnie do domu to bede placila mandat:shake: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A skąd wiesz że przyszło do szkoły? Pewnie nic Ci nie zrobią ;) Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='agaciaaa']A skąd wiesz że przyszło do szkoły? Pewnie nic Ci nie zrobią ;)Bo mama byla w sekretarciacie po oceny i sekretarka sie spytala czy jzu przyszlo cos do domu:roll: Dam dzis kilka foteczkow ze spacerku: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Izabela124.']Bo mama byla w sekretarciacie po oceny i sekretarka sie spytala czy jzu przyszlo cos do domu:roll: Aha, czyli do domu też przyjdzie :roll: mam nadzieje, że nie będziesz musiała płacić. http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz2381.jpg fajnie ci ta fotka wyszła :) Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='agaciaaa']Aha, czyli do domu też przyjdzie :roll: mam nadzieje, że nie będziesz musiała płacić. http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/Obraz2381.jpg fajnie ci ta fotka wyszła :)Jak przyjdzie to bede musiala manday placic:roll::shake: Ale to bylaby juz totalna przesada:angryy: Dzieki:loveu: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A ja nie jestem w temacie możecie mi powiedziec o co chodzi z ta strażą ochrony kolei ???? A fotki Bobisia super:loveu: Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Patikujek napisał(a):A ja nie jestem w temacie możecie mi powiedziec o co chodzi z ta strażą ochrony kolei ???? A fotki Bobisia super:loveu:Jechalam na spacerek dpgoamniacki i na dworcu u siebie w miescie przeszlam przez tory i straz mnie za to spisala:roll: Quote
Recommended Posts