Okamia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witamy o południu ;) Co u Bobika, który ma swojego sobowtóra?? Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Izabela ( Bobikowa :diabloti: ) . Gdzie zes sie podziala .? :mad: Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Pianka']Śliczne zdjęcia jak zwykle :DDziekuje:eviltong: [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) Trzymam kciuki za Bobika!! Mam nadzieje, że uda mu sie schudnąć :) Widziałam fotki ze spacerku :) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2491.jpg Bobiś :loveu::loveu:Dzis tez byl spacerek;) [quote name='jonQuilla']widziałam dużo fajnych fotków :multi::loveu::multi::multi::multi: [quote name='Martinee']witanko Bobikowscy :):) wstajemyHejka Ja dzis od 7rano nie spie [quote name='Acctiually']Ten szczeniuś taki kochany:loveu:Oj i to bardzo [quote name='Martynia&Pusio']Ojej. :( Chetnie bym go przygarnela .! A on bedzie caly czas taki maluszek .? Jakby byl taki maluszek no moze troszke wiekszy to moze by mi sie udalo namowic mamusie na niego.! A gdzie on sie znajduje .? A tak wgl to HEJ. :hand:To namawilaj mame na szceniaczka Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='emdziolek']martynia&Pusio - sunia jest w suwałkach i bedzie gdzieś pod kolano;) Witaj Iza!:multi: Ja juz jestem powrócona z bazaru, jak juz bedziesz wolna to zadzwon i zgadamy sie na wypad na działeczke:loveu: [quote name='Martynia&Pusio']Aha . ;) Pod Kolano .. hyym . . [quote name='Martynia&Pusio']Aha . ;) Pod kolano .. hym.. Napisalam dwa razy to samo ;/ .I co rozmawilas z mama na temat Lunki? [quote name='chester07']o ile ładnych foteczek :loveu::evil_lol: Lunę znów oddali? :crazyeye:No oddali :shake: [quote name='Asia&gordonisko']Hejkacze :hand:CZesc [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Piękne zdjęcia, cóż za rozszalałe wariaty :loveu:Hejka [quote name='deer_1987']Witamy sie!!!!!Dzien doberek [quote name='Acctiually']Hej hej:)Elo [quote name='Okamia']Witamy o południu ;) Co u Bobika, który ma swojego sobowtóra??CZesc A dopiero wrocilismy z ponad 3godzinnego spacerku i oboje ejstesmy padnieci [quote name='Martynia&Pusio']Izabela ( Bobikowa :diabloti: ) . Gdzie zes sie podziala .? :mad:Bylam z emdziolkiem na dzialce Quote
ewka i haker Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 hej super fotki dawno cie u nas niebylo:roll::mad::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ad@ napisał(a):czesc:) jak tam bobis?? Mialam napisac to samo :eviltong: . Iza .. Nie rozmawialam . :roll: Niewiem jak zaczac :shake: . Pójde poprobowac .. Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Iza No niby rozmawialam .. I bede musiala zaraz na przymus zjesc bulke . :roll: Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 ewka i haker napisał(a):hej super fotki dawno cie u nas niebylo:roll::mad::diabloti:Oj dawno u akzdego mnie nie bylo, bo ostanio malo na kompka wchozde, ale obiecuje do was dzis zajrzec i do innych tez :) Ad@ napisał(a):czesc:) jak tam bobis??Heja Jest strasznie wymeczony:evil_lol: Martynia&Pusio napisał(a):Mialam napisac to samo :eviltong: . Iza .. Nie rozmawialam . :roll: Niewiem jak zaczac :shake: . Pójde poprobowac ..Oj sprobuj ewatr napisał(a):dobry wieczór Bobikowie :loveu:Hejka kochana Martynia&Pusio napisał(a):Iza No niby rozmawialam .. I bede musiala zaraz na przymus zjesc bulke . :roll:No i co powiedzieli rodzice? xxSweetGirl93xx napisał(a):Witam sie i dzisiaj:) co tam??Hejka Zaraz dam ponad 150fotek ze spacerku z Bobim, Lunka, Vega i emdziolkiem z dzialki Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 O ot czekamy na zdjecia . :) U nas tez dawno cie nie bylo :-(:mad: :diabloti: . Zapraszamy ;) . Bo sa zdjecia :) . Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):o super to czekam:D:D Martunia napisał(a):I ja również. :cool3: Martynia&Pusio napisał(a):O ot czekamy na zdjecia . :) U nas tez dawno cie nie bylo :-(:mad: :diabloti: . Zapraszamy ;) . Bo sa zdjecia :) .To czekajcie:diabloti: Ale dzisiaj juz chyba fot nie dam, bo nie zdaze:eviltong: Quote
Martunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ej no wiesz co... :eviltong: Ale nas wrobiłaś, myślałam, że dziś jeszcze będą! :D Quote
Sweet Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 a gdzie idziesz że nie zdązysz co?? kłamczucha :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Martunia napisał(a):Ej no wiesz co... :eviltong: Ale nas wrobiłaś, myślałam, że dziś jeszcze będą! :D xxSweetGirl93xx napisał(a):a gdzie idziesz że nie zdązysz co?? kłamczucha :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Chcemy dziś fotki!!! :razz:Narazie caly zcas je podpisuje , a to troche potrwa, potem jeszcze musza sie wgarc, no moze kilka dam:eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 infers1995 napisał(a):Elo! Co u Boba:evil_lol::evil_lol:;)?Hejka:evil_lol::evil_lol: Bob hihi spi:diabloti: ewka i haker napisał(a):daj chociaz pareJak skoncze podpisywac;) Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Dobranoc wszystkim Jutro dam fotki;) Quote
Recommended Posts