Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='deer_1987']http://images32.fotosik.pl/221/f7fe38dd39a7f385.jpg Nie ladnie zebrac :P http://images32.fotosik.pl/221/60b3f71ec0073798.jpg Ale mina:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asia&gordonisko']śliczniaste fociachy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Anusia&Saba']Cześć. szkoda że Cię jutro nie będzie.Pewnie wieczorkiem bede;) Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Eh nic mi sie nie chce.. zmeczona jestem :( Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):o fajne foty:D i witam sie:)Witanko Nareszcie jestes:evil_lol::evil_lol::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 deer_1987 napisał(a):Eh nic mi sie nie chce.. zmeczona jestem :(Oj az tak meczocy dzionek mialas?:calus: Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 wiesz co sam dzien nie, ale ta praca na rano meczaca - nawet nie sama ona bo w sumie spokojnie jest - ale takie wstawanie po 5, powrot do domu i do szkoly zaraz... psiaki bez smyczy to juz ponad tydzien nigdzie dalej nie byly.. czasu brak az mi smutnp Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 limoncia napisał(a):Slodki Bobis :):) :loveu:Dziekuje pieknie A mnie tak zastanwiam u mnie na kompie jest godzina 19.51 a tu na dogo 13.53 :razz::razz::???: Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 deer_1987 napisał(a):wiesz co sam dzien nie, ale ta praca na rano meczaca - nawet nie sama ona bo w sumie spokojnie jest - ale takie wstawanie po 5, powrot do domu i do szkoly zaraz... psiaki bez smyczy to juz ponad tydzien nigdzie dalej nie byly.. czasu brak az mi smutnpOj :calus::calus::calus::calus: To moze zacznij szukac nowej pracy? Moze znjadziesz jakas lepsza;) Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Wiesz to tylko chwilowo tam wskoczylam bo na szybko potrzebowali, jeszcze 8 dni (do konca kwietnia). ja mam na stale ta robote kazda sobota i co 2 niedziela ;) Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 deer_1987 napisał(a):Wiesz to tylko chwilowo tam wskoczylam bo na szybko potrzebowali, jeszcze 8 dni (do konca kwietnia). ja mam na stale ta robote kazda sobota i co 2 niedziela ;)Aha;) To ja nie wiedzilama. a co u ciebie jeszcze koteczku slychac?:razz: Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Koteczku? :D Chyba Sarenko :P A nic, czas na spacer niedlugo.. co tam jeszcze ... odpoczywam, zajmuje kompa mezowi bo sie polozyl ;P Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 deer_1987 napisał(a):Koteczku? :D Chyba Sarenko :P A nic, czas na spacer niedlugo.. co tam jeszcze ... odpoczywam, zajmuje kompa mezowi bo sie polozyl ;PAno sie pomylislam sareneczko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wy macie jednego kompiczka na spolke?:razz: Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Nareszcie jestes:evil_lol::evil_lol::multi::multi: no nareszcie bo wczesniej mnie nie było:P hehe;) co powiesz?? jak przed jutrzejszym wyjazdem??:D:D Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 na szczescie nie :P on sobie z rok temu lepszy kupil bo potrzebowal to mi oddal jego starszy (ale nie stary tylko calkiem ok komp) Ale ze moj w sypialnie gdzie on spi to ja pozyczylam jego ktory w drugim pokoju stoi :D Quote
Sweet Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Izabela124. napisał(a):A przed wyjazdem dobrze hihi Mam cos zaczela gadac, ze po co my tam jedziemy, z eowgle nie potrezba i takie tam juz cos zaczyna wymyslac:shake: mamy zawsze zaczynają wymyslac:P ja dzisiaj bluzke nową sobie kupiłam bez wiedzy mamy i juz sie boje co bedzie gadac jak zobaczy ja:P bo mówi że mam dość bluzek:P no a napewno bedzie fajnie:) ale wyspij sie:D:D Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no nareszcie bo wczesniej mnie nie było:P hehe;) co powiesz?? jak przed jutrzejszym wyjazdem??:D:DA przed wyjazdem dobrze hihi Mam cos zaczela gadac, ze po co my tam jedziemy, z eowgle nie potrezba i takie tam juz cos zaczyna wymyslac:shake::shake: deer_1987 napisał(a):na szczescie nie :P on sobie z rok temu lepszy kupil bo potrzebowal to mi oddal jego starszy (ale nie stary tylko calkiem ok komp) Ale ze moj w sypialnie gdzie on spi to ja pozyczylam jego ktory w drugim pokoju stoi :DA to ty taka cwaniara:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja musze dzielic kompika z bratem:shake::shake: Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Maz na praktykach 9-18 ale jednak to duze ulatwienie bo w weekendy bym nie miala kiedy byc przy kompie. a tak moge byc i foty wrzucac :P Choc problem to brak polaczenia miedzy kompami - ja bezprzew. internet, on na kablu, inny winows (ja xp, on vista) no i jak fotki sa u niego to musze alo na plyte albo na usb :( zamiast wejsc z mojego kompa na siec domowa :( Quote
Atkaaaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cześć cześć :D Nadrobiliśmy fotki, super :D Zapraszamy do nas, na pofryzjerkowe fotki :D Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 deer_1987 napisał(a):Maz na praktykach 9-18 ale jednak to duze ulatwienie bo w weekendy bym nie miala kiedy byc przy kompie. a tak moge byc i foty wrzucac :P Choc problem to brak polaczenia miedzy kompami - ja bezprzew. internet, on na kablu, inny winows (ja xp, on vista) no i jak fotki sa u niego to musze alo na plyte albo na usb :( zamiast wejsc z mojego kompa na siec domowa :(Oj jakie to skomplikowane:shake::shake: Fuga*** napisał(a):pozdrawiamy!I nawzajem:multi::multi: Atkaaaa napisał(a):Cześć cześć :D Nadrobiliśmy fotki, super :D Zapraszamy do nas, na pofryzjerkowe fotki :DCZesc No nareszcie zajrzalas:mad::mad: Juz zagladam Quote
taxelina Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Niom, ale mam nadzieje ze kiedys sie uda zalozc siec pomiedzy :P Quote
Recommended Posts