Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

wiesz co sam dzien nie, ale ta praca na rano meczaca - nawet nie sama ona bo w sumie spokojnie jest - ale takie wstawanie po 5, powrot do domu i do szkoly zaraz... psiaki bez smyczy to juz ponad tydzien nigdzie dalej nie byly.. czasu brak az mi smutnp

Posted

deer_1987 napisał(a):
wiesz co sam dzien nie, ale ta praca na rano meczaca - nawet nie sama ona bo w sumie spokojnie jest - ale takie wstawanie po 5, powrot do domu i do szkoly zaraz... psiaki bez smyczy to juz ponad tydzien nigdzie dalej nie byly.. czasu brak az mi smutnp
Oj :calus::calus::calus::calus: To moze zacznij szukac nowej pracy? Moze znjadziesz jakas lepsza;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wiesz to tylko chwilowo tam wskoczylam bo na szybko potrzebowali, jeszcze 8 dni (do konca kwietnia). ja mam na stale ta robote kazda sobota i co 2 niedziela ;)
Aha;) To ja nie wiedzilama. a co u ciebie jeszcze koteczku slychac?:razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Koteczku? :D Chyba Sarenko :P

A nic, czas na spacer niedlugo.. co tam jeszcze ... odpoczywam, zajmuje kompa mezowi bo sie polozyl ;P
Ano sie pomylislam sareneczko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A wy macie jednego kompiczka na spolke?:razz:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Nareszcie jestes:evil_lol::evil_lol::multi::multi:

no nareszcie bo wczesniej mnie nie było:P hehe;)
co powiesz?? jak przed jutrzejszym wyjazdem??:D:D

Posted

na szczescie nie :P
on sobie z rok temu lepszy kupil bo potrzebowal to mi oddal jego starszy (ale nie stary tylko calkiem ok komp)

Ale ze moj w sypialnie gdzie on spi to ja pozyczylam jego ktory w drugim pokoju stoi :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
A przed wyjazdem dobrze hihi Mam cos zaczela gadac, ze po co my tam jedziemy, z eowgle nie potrezba i takie tam juz cos zaczyna wymyslac:shake:

mamy zawsze zaczynają wymyslac:P
ja dzisiaj bluzke nową sobie kupiłam bez wiedzy mamy i juz sie boje co bedzie gadac jak zobaczy ja:P bo mówi że mam dość bluzek:P
no a napewno bedzie fajnie:)
ale wyspij sie:D:D

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
no nareszcie bo wczesniej mnie nie było:P hehe;)
co powiesz?? jak przed jutrzejszym wyjazdem??:D:D
A przed wyjazdem dobrze hihi Mam cos zaczela gadac, ze po co my tam jedziemy, z eowgle nie potrezba i takie tam juz cos zaczyna wymyslac:shake::shake:

deer_1987 napisał(a):
na szczescie nie :P
on sobie z rok temu lepszy kupil bo potrzebowal to mi oddal jego starszy (ale nie stary tylko calkiem ok komp)

Ale ze moj w sypialnie gdzie on spi to ja pozyczylam jego ktory w drugim pokoju stoi :D
A to ty taka cwaniara:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja musze dzielic kompika z bratem:shake::shake:

Posted

Maz na praktykach 9-18 ale jednak to duze ulatwienie bo w weekendy bym nie miala kiedy byc przy kompie. a tak moge byc i foty wrzucac :P
Choc problem to brak polaczenia miedzy kompami - ja bezprzew. internet, on na kablu, inny winows (ja xp, on vista) no i jak fotki sa u niego to musze alo na plyte albo na usb :( zamiast wejsc z mojego kompa na siec domowa :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Maz na praktykach 9-18 ale jednak to duze ulatwienie bo w weekendy bym nie miala kiedy byc przy kompie. a tak moge byc i foty wrzucac :P
Choc problem to brak polaczenia miedzy kompami - ja bezprzew. internet, on na kablu, inny winows (ja xp, on vista) no i jak fotki sa u niego to musze alo na plyte albo na usb :( zamiast wejsc z mojego kompa na siec domowa :(
Oj jakie to skomplikowane:shake::shake:

Fuga*** napisał(a):
pozdrawiamy!
I nawzajem:multi::multi:

Atkaaaa napisał(a):
Cześć cześć :D
Nadrobiliśmy fotki, super :D
Zapraszamy do nas, na pofryzjerkowe fotki :D
CZesc
No nareszcie zajrzalas:mad::mad: Juz zagladam