Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale ja to wiem :D Sarenka rowniez :D I Sarenka (i inne mile slowa) uzywa do mnie maz :D Ale za sarenka to dlugo byloby to mowi na mnie DEER albo DIR w skrocie :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja tego nie wiedzilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='deer_1987']Nie znasz ang? :(Znam;) Ale akurat tego slowa nie znalam A dzis u mnie padal snieg z deszczem, normalnie szok:shake::shake::shake: Quote
taxelina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No to nie zazdroszcze. u nas ponuro.. jak tylko w tym tyg ladniej bedzie to po meza do pracy idziemy a potem na jakis spacer w okolicy centrum ;) Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 deer_1987 napisał(a):No to nie zazdroszcze. u nas ponuro.. jak tylko w tym tyg ladniej bedzie to po meza do pracy idziemy a potem na jakis spacer w okolicy centrum ;)No i caly czas lvje, nawet nie mzona isc na dlugi spacerek:shake: Quote
Rahl Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Izabela124. napisał(a):No i caly czas lvje, nawet nie mzona isc na dlugi spacerek:shake: A u mnie słoneczko przez cały dzień, cieplutko :) Zapraszamy na nowe fotki :cool3: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):A u mnie słoneczko przez cały dzień, cieplutko :) Zapraszamy na nowe fotki :cool3:Oj, ale ci fajnie:-( juz lvce:multi: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 magda_drakkar napisał(a):Hej :hand::crazyeye: Kogo ja tu widze:evil_lol::evil_lol: jak cie dawno u nas nie bylo, witanko:multi::multi: Quote
Magot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Izabela124. napisał(a)::crazyeye: Kogo ja tu widze:evil_lol::evil_lol: jak cie dawno u nas nie bylo, witanko:multi::multi: :oops::oops::lol: Quote
Tepes Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No no u nas pogoda fajna:) Nie zazdroszczę Ci deszczu ze śniegiem... Quote
Sweet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Przeczytałam że u was padał śnieg z deszczem:P U mnie pogoda fatala śniegu nie ma;P moi rodzice jechali dzisiaj nad morze po coś tam:P i jak mama dzwoniła to mówiła że tam jest zimno i śnieg:P hehe:) I witam sie:) Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='magda_drakkar']:oops::oops::lol:Musisz czesciej do nas zagladac, bo sie obraze i na zlocie nie bede z toba gadac:diabloti: [quote name='Acctiually']No no u nas pogoda fajna:) Nie zazdroszczę Ci deszczu ze śniegiem... Oj wszyscy maja ladna pogode:shake::shake: [quote name='xxSweetGirl93xx']Przeczytałam że u was padał śnieg z deszczem:P U mnie pogoda fatala śniegu nie ma;P moi rodzice jechali dzisiaj nad morze po coś tam:P i jak mama dzwoniła to mówiła że tam jest zimno i śnieg:P hehe:) I witam sie:)Witanko:multi: Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witanko wraz ze słonkiem cudnym za oknem :multi: :multi: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):A co u bobisia???A Bobis chodzi z pokoju do pokoju:evil_lol::evil_lol: Selket napisał(a):Witanko wraz ze słonkiem cudnym za oknem :multi: :multi: Witaneczko:multi: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 infers1995 napisał(a):Elo! Jakieś nowe foteczki?!:roll:Hello A zaraz bede tylko skoncze zamowienia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Śnieg z deszczem? Br... nie zazdroszczę :shake: Izabela124. napisał(a):Witanko Nie ma czego zazdrosic, wystarczy wsiasc w pociag i do nas przyjechac:cool3::evil_lol: E tam, my też mamy w Bielsku fajne spacerki :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Śnieg z deszczem? Br... nie zazdroszczę :shake: E tam, my też mamy w Bielsku fajne spacerki :eviltong:Jakie tam etam:eviltong::eviltong: Przyjedz kiedys do nas:multi::multi: Wgrywaja sie juz fotki Quote
Recommended Posts