Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Martens napisał(a):Jaki ten chomik... wielki! :-o To syryjski, a one sa duze;) Chomiczek to samiczka, nazywa sie Złotko, ma juz ponad 4lata Quote
Selket Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Moja poprzednia sunia, gabarytów Bobisia, obejrzała kiedyś małego myszoskoczka z bliska....Dobrze, ze malutki miał ogonek i udało się go wyciągnąć z Pusinego pyska ;) A chomiczka syryjskiego miałam jak miałam 6 lat, ale mi uciekł i niggy się nie odnalazł ani żywy ani trupek :( Cały domek przemeblowaliśmy i w ogóle..A miał na imię Pimpek - Cynamon ;) A Twoja dziewczyna jak ma na imię ;) Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Selket napisał(a):Moja poprzednia sunia, gabarytów Bobisia, obejrzała kiedyś małego myszoskoczka z bliska....Dobrze, ze malutki miał ogonek i udało się go wyciągnąć z Pusinego pyska ;) A chomiczka syryjskiego miałam jak miałam 6 lat, ale mi uciekł i niggy się nie odnalazł ani żywy ani trupek :( Cały domek przemeblowaliśmy i w ogóle..A miał na imię Pimpek - Cynamon ;) A Twoja dziewczyna jak ma na imię ;)Złotko tez juz klilka razy ucivkla, ale zawsze po kilku dniach znjadowlaismy ja Selket napisał(a):A już doczytałam jak ma na imię :D;):p Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 deer_1987 napisał(a):Kurcze ale bliskie spotkanie!!!:p:p Bobis lubi Złotko, ale chetnie by ja zjadl:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Niunia to kocha kazde zwierzatko i czlowieka - zalizalby Sherry nie lubi niczego co sie rusza i jest nieznane (albo co mieszka u nas w klatce....) Quote
Guest MaStaCh_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Siemanko iza jak możesz zagadaj do emi .. Trzeba zorganizowac jakis spacerek .. :eviltong: bo nudnaWo :P Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='deer_1987']Niunia to kocha kazde zwierzatko i czlowieka - zalizalby Sherry nie lubi niczego co sie rusza i jest nieznane (albo co mieszka u nas w klatce....)Bobis lubi Złotko, ale czasem mu odbija i poluje na nia [quote name='MaStaCh_']Siemanko iza jak możesz zagadaj do emi .. Trzeba zorganizowac jakis spacerek .. :eviltong: bo nudnaWo :PWitanko No emi mi wczoraj pisala, ze wybierzemy sie w weekend na jakis spacerek Wiec czekamy do weekendu;) Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 deer_1987 napisał(a):Aha ;) Sesje uwazam za udana :DDziekuje Mam foteczki rzeczki, konikow i jakiegos ptaka, bo dzis bylam na wycieczce rowerowej, ale bez Bobika;) Quote
Guest MaStaCh_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Bobis lubi Złotko, ale czasem mu odbija i poluje na nia Witanko No emi mi wczoraj pisala, ze wybierzemy sie w weekend na jakis spacerek Wiec czekamy do weekendu;) Aha ... Ale pewnie ja nie dam rady .. no cóż najwyżej jakoś tak sie poleci kiedyś. Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='MaStaCh_'] Aha ... Ale pewnie ja nie dam rady .. no cóż najwyżej jakoś tak sie poleci kiedyś. oj to szkoda. Ale w koncu musimy wybrac sie na spacerek. To tak zeby ci i emi pasowalo, ja sie ustosunkuje Quote
taxelina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Oczywiscie ze tez chetnie zobaczymy :D Sama tez robie fotki okolicy jak gdzies ide z psiakami :D Quote
Tilia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 o rrrany... moje psice są bardzo pokojowe, ale na tak bliskie spotkanie z gryzoniem bym się nie odważyła ;) zwłaszcza Szczota - w końcu terier do polowania na gryzonie (i węże) wyhodowany. No i Druś, u niej w paszczy ze dwa chomisie by się naraz zmieściły, brr Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 deer_1987 napisał(a):Oczywiscie ze tez chetnie zobaczymy :D Sama tez robie fotki okolicy jak gdzies ide z psiakami :DTo juz zaczynam je podpisywac;) Tilia napisał(a):o rrrany... moje psice są bardzo pokojowe, ale na tak bliskie spotkanie z gryzoniem bym się nie odważyła ;) zwłaszcza Szczota - w końcu terier do polowania na gryzonie (i węże) wyhodowany. No i Druś, u niej w paszczy ze dwa chomisie by się naraz zmieściły, brrNo wlasnie pinzcery tez wychodowane do tepienia gryzoni, ale przy mnie Bobis nie zrobi chomisowi krzywdy:p Quote
Guest MaStaCh_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Izabela124.']oj to szkoda. Ale w koncu musimy wybrac sie na spacerek. To tak zeby ci i emi pasowalo, ja sie ustosunkuje No mam nadzieje ze jakos poradzimy .. Fajnie by było.. Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='MaStaCh_']No mam nadzieje ze jakos poradzimy .. Fajnie by było.. No ja tez, bo juz dawno nie bylismy na sapcerki wspolnym [quote name='Karolina_Nett']Hej Bobikomaniaczki :DWitanko Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 deer_1987 napisał(a):No to czekam :D Juz sie wgrywaja;) Quote
magdyska25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Witam przyszłam zobaczyć fotki ale widzę że za wcześnie przyszłam:cool3: Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 magdyska25 napisał(a):Witam przyszłam zobaczyć fotki ale widzę że za wcześnie przyszłam:cool3:Witanko, fotki mozesz obejrzec na poprzedniej stronce;) A zaraz dam nastepne Quote
Recommended Posts