Rahl Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Atkaaaa']u mnie by bylo tak że ciocia, wujek i kuzyn pojechali by ze mną i kuzynką... bo oni do nas na wakacje przyjeżdżają...tylko że w sumie z nimi to luz.. gorzej jak by mama chciała jechac :D Asia&Ginger: Rozmowa przygotowana:D xD?[/quote] No to możliwe, że się spotkamy:cool3:? [SIZE=1]O ile mojej mamie spodobają się ceny tych pokoi...:roll: [SIZE=2]Jeśli pojedziesz to do namiotu,domku, czy gdzie?:razz:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Atkaaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Do domku...ale.. kto mnie przygarnie :D :( ? Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ktoś napewno cie przygarnie:P a ja nie wiem czy jade nie gadałam jeszcze z rodzicami:P hehe:) Quote
Rahl Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Atkaaaa']Do domku...ale.. kto mnie przygarnie :D :( ?[/quote] Tam gdzie ja zajęty:-( Quote
Atkaaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 trudno...:) W koncu nie bedę sama tylko z kuzynką :) Quote
Atkaaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No własnie! Co to ma znaczyć?! Iza my tu Tobie zapychamy galerie a Ty sobie poszłaś:P? ! Zawsze możemy przenieść się do mnie :D haha Quote
justysiek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 czesc Iza:loveu: zapraszam do mnie na obiecane foty:evil_lol:i zycze dobrej nocki i jutro milego dzionka bo potem juz wekend:multi: Quote
Asia & Ginger Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Atkaaaa']u mnie by bylo tak że ciocia, wujek i kuzyn pojechali by ze mną i kuzynką... bo oni do nas na wakacje przyjeżdżają...tylko że w sumie z nimi to luz.. gorzej jak by mama chciała jechac :D Asia&Ginger: Rozmowa przygotowana:D xD?[/quote] Do tego nigdy nie jest się przygotownym. :shake: :diabloti: Quote
ewka i haker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi A u mnie jakis walniety fotograf byl, woglv jakis niemily i tylko jedno zdjecie zrobil chyba chcial nas szybciej sie pozbyc:evil_lol: A moja kolvzanka wyszla jak nacpana:evil_lol::evil_lol:[/quote] u nas tez byl zrobil trzy zdjeci i tyle a jak nam dali to jedna dziewczyna byla akurat tylem i zdecjcie do dupy wyszlo:mad: Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko :) . Co slychac u was .? jak tam Bobis .? :cool3: Quote
Martens Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witam się po przerwie, obiecuję nadrobić zaległości. Na razie widziłam klasową fotkę :) Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P ma robił kilka i w pewnym momencie nasi chłopacy z klasy tak smiesznie powiedzieli MAKRELA:P hehe:) i wszyscy w śmiech a on zdjecie robi:P hehe:) ale dobra;p a to twoja koleżanka fajnie musiała wyjśc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']O fajne zdjecie:) u was tak mało chłopaków jest w klasie??:P hehe:) i fajnie wyszłas czemu mówisz żę źle?[/quote]Oj okropni wyszlam [quote name='deer_1987']Widze ze to ten sam typ zdjec... na lawce z kartka.. jak w Wawie :P[/quote]:p [quote name='Asia&gordonisko']A to wy mundurkow nie macie:crazyeye:? gimnazja chyba jeszcze nosza...:roll: fajna literka klasowa:diabloti:[/quote]Do zdjecia zdjelismy [quote name='Selket']I na jakiej ładnej łączce fotka...gdzie wam taką trawkę znaleźli ;)[/quote]Chyba w cieplych krajach:eviltong::evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']Moze ściągnęli do zdjęcia tak jak to moja klasa tez zrobiła:P:P hehe:)[/quote]No wlasnie:p [quote name='gops']fajne foto :evil_lol: czemu was tak malo tylko 19?? u nas jest 28..[/quote]Jvdna osoba nie chciala byc na zdjeciu, a dwoch nie bylo, a w kalsie jvst u mnie 21osob:eviltong: [quote name='Asia&gordonisko']A na to to ja nie wpadłam :roll:[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P widzisz:P u nas nikt nie chciał zdjecia w mundurkach i ściągaliśmy:P:P[/quote]To tak jak u nas [quote name='Asia&gordonisko']Ach. jak ktos u mnie sciagnie mundur to jest od razu u dyrektorki:roll: Iza... nie mam najlepszych wieści:placz:[/quote]Oj czemu nie masz najlepszych wiesci?:roll: [quote name='Atkaaaa']Czy to dotyczy zlotu??:-([/quote]Wlasnie? [quote name='Ola164']Witam :loveu: ja o zlocie to nawet nie mam co marzyć...[/quote]Witanko Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Martens']Witam się po przerwie, obiecuję nadrobić zaległości. Na razie widziłam klasową fotkę :)[/quote]Witanko:p [quote name='Asia&gordonisko']Dotyczyło, ale już nie:multi:[/quote]No to super:multi: [quote name='Atkaaaa']To ja już nic nie rozumiem :D[/quote] [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) Fajna fotka klasowa i ładnie wyszłaś :) chociaż dokładnie nie widać :eviltong: ale mało osób masz w klasie, u mnie zawsze było ok. 30.[/quote]Witanko Bo moja klasa to taka rozbita, bo poprzenoslili kilka osob za zachowanie do innych klas [quote name='Asia&gordonisko']No bo kilkanaście minut temu miałam tam nie jechać, ale teraz się pozmieniało:p Więcej na wątku zlotowym :D[/quote]Zaraz poczytam [quote name='Asia & Ginger']Widziałam zimowe fotki Bobisia i Twoją fotkę klasową. :cool3: Nie gadać tyle, bo nie nadążam nadrabiać. :shake: :mad: :evil_lol:[/quote]Dziekio No wlasnie ja tu w szkole sobioe siedze, wracam a tu tyle ztron do nadrabiania [quote name='Atkaaaa']no przeczytalam wlasnie..czyli masz mniej wiecej taki kompromis jak ja :P ale u mnie to jeszcze pewne nie jest :([/quote] [quote name='Asia&gordonisko']A co, Ty się zgadzasz aby Twoja mama z Tobą jechała:lol:?[/quote] [quote name='Atkaaaa']u mnie by bylo tak że ciocia, wujek i kuzyn pojechali by ze mną i kuzynką... bo oni do nas na wakacje przyjeżdżają...tylko że w sumie z nimi to luz.. gorzej jak by mama chciała jechac :D Asia&Ginger: Rozmowa przygotowana:D xD?[/quote] [quote name='Asia&gordonisko']No to możliwe, że się spotkamy:cool3:? [SIZE=1]O ile mojej mamie spodobają się ceny tych pokoi...:roll: [SIZE=2]Jeśli pojedziesz to do namiotu,domku, czy gdzie?:razz:[/SIZE] [/SIZE][/quote] [quote name='Atkaaaa']Do domku...ale.. kto mnie przygarnie :D :( ?[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']ktoś napewno cie przygarnie:P a ja nie wiem czy jade nie gadałam jeszcze z rodzicami:P hehe:)[/quote] Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Tam gdzie ja zajęty:-([/quote] [quote name='Atkaaaa']trudno...:) W koncu nie bedę sama tylko z kuzynką :)[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']Fajnie macie że jedziecie:):):) A gdzie Iza?[/quote]W szkole bylam:eviltong::eviltong: [quote name='Atkaaaa']No własnie! Co to ma znaczyć?! Iza my tu Tobie zapychamy galerie a Ty sobie poszłaś:P? ! Zawsze możemy przenieść się do mnie :D haha[/quote]Hihi [quote name='deer_1987']znow offtop ;([/quote]No wlasnie:mad::mad: [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja ide bede za 30min...[/quote] [quote name='justysiek']czesc Iza:loveu: zapraszam do mnie na obiecane foty:evil_lol:i zycze dobrej nocki i jutro milego dzionka bo potem juz wekend:multi:[/quote] Dziekuje, zaraz zajrze [quote name='Asia & Ginger']Do tego nigdy nie jest się przygotownym. :shake: :diabloti:[/quote] [quote name='ewka i haker']u nas tez byl zrobil trzy zdjeci i tyle a jak nam dali to jedna dziewczyna byla akurat tylem i zdecjcie do dupy wyszlo:mad:[/quote]hahha u nas tylko jvdno pstryknal [quote name='ewka i haker']foty bobika prosze[/quote]Zaraz beda:p [quote name='Selket']Witanko :multi: :multi:[/quote]Witaneczko [quote name='Martynia&Pusio']Witanko :) . Co slychac u was .? jak tam Bobis .? :cool3:[/quote]Hejka A dzis do nas wiosna zawitlalm jest bardzo cieplutko, niedawno wrocilam ze spacerku z Bobisiem [quote name='kasia19']Hey:) Jak tam moje Misie się mają??[/quote]Witanko A bardzo dobrze [quote name='deer_1987']Co tam u Was?[/quote] Napisalam wyzej :) [quote name='Asia&gordonisko']Iza, gdzieś ty się zapodziała:mad::razz:?[/quote]W szkole bylam:eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 No i foteczki [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1191.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1192.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1193.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1194.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1195.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1196.jpg[/IMG] Koniec :) Quote
Tepes Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [COLOR=Blue]Widzę że Bobik był w sklepie:D No i oczywiście coś sobie na schrupanie musiał kupić:) Ale fajnie prosi:loveu: [/COLOR] Quote
Recommended Posts