Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atkaaaa']u mnie by bylo tak że ciocia, wujek i kuzyn pojechali by ze mną i kuzynką... bo oni do nas na wakacje przyjeżdżają...tylko że w sumie z nimi to luz.. gorzej jak by mama chciała jechac :D
Asia&Ginger:
Rozmowa przygotowana:D xD?[/quote]
No to możliwe, że się spotkamy:cool3:?
[SIZE=1]O ile mojej mamie spodobają się ceny tych pokoi...:roll:
[SIZE=2]Jeśli pojedziesz to do namiotu,domku, czy gdzie?:razz:[/SIZE]
[/SIZE]

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Atkaaaa']u mnie by bylo tak że ciocia, wujek i kuzyn pojechali by ze mną i kuzynką... bo oni do nas na wakacje przyjeżdżają...tylko że w sumie z nimi to luz.. gorzej jak by mama chciała jechac :D
Asia&Ginger:
Do tego nigdy nie jest się przygotownym. :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi
A u mnie jakis walniety fotograf byl, woglv jakis niemily i tylko jedno zdjecie zrobil chyba chcial nas szybciej sie pozbyc:evil_lol: A moja kolvzanka wyszla jak nacpana:evil_lol::evil_lol:[/quote]
u nas tez byl zrobil trzy zdjeci i tyle
a jak nam dali to jedna dziewczyna byla akurat tylem i zdecjcie do dupy wyszlo:mad:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P
ma robił kilka i w pewnym momencie nasi chłopacy z klasy tak smiesznie powiedzieli MAKRELA:P hehe:) i wszyscy w śmiech a on zdjecie robi:P hehe:)
ale dobra;p
a to twoja koleżanka fajnie musiała wyjśc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']O fajne zdjecie:)
u was tak mało chłopaków jest w klasie??:P hehe:)
i fajnie wyszłas czemu mówisz żę źle?[/quote]Oj okropni wyszlam

[quote name='deer_1987']Widze ze to ten sam typ zdjec... na lawce z kartka.. jak w Wawie :P[/quote]:p

[quote name='Asia&gordonisko']A to wy mundurkow nie macie:crazyeye:? gimnazja chyba jeszcze nosza...:roll:
fajna literka klasowa:diabloti:[/quote]Do zdjecia zdjelismy

[quote name='Selket']I na jakiej ładnej łączce fotka...gdzie wam taką trawkę znaleźli ;)[/quote]Chyba w cieplych krajach:eviltong::evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Moze ściągnęli do zdjęcia tak jak to moja klasa tez zrobiła:P:P hehe:)[/quote]No wlasnie:p

[quote name='gops']fajne foto :evil_lol: czemu was tak malo tylko 19?? u nas jest 28..[/quote]Jvdna osoba nie chciala byc na zdjeciu, a dwoch nie bylo, a w kalsie jvst u mnie 21osob:eviltong:

[quote name='Asia&gordonisko']A na to to ja nie wpadłam :roll:[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P widzisz:P u nas nikt nie chciał zdjecia w mundurkach i ściągaliśmy:P:P[/quote]To tak jak u nas

[quote name='Asia&gordonisko']Ach. jak ktos u mnie sciagnie mundur to jest od razu u dyrektorki:roll:

Iza... nie mam najlepszych wieści:placz:[/quote]Oj czemu nie masz najlepszych wiesci?:roll:

[quote name='Atkaaaa']Czy to dotyczy zlotu??:-([/quote]Wlasnie?

[quote name='Ola164']Witam :loveu:
ja o zlocie to nawet nie mam co marzyć...[/quote]Witanko

Posted

[quote name='Martens']Witam się po przerwie, obiecuję nadrobić zaległości. Na razie widziłam klasową fotkę :)[/quote]Witanko:p

[quote name='Asia&gordonisko']Dotyczyło, ale już nie:multi:[/quote]No to super:multi:

[quote name='Atkaaaa']To ja już nic nie rozumiem :D[/quote]

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) Fajna fotka klasowa i ładnie wyszłaś :) chociaż dokładnie nie widać :eviltong: ale mało osób masz w klasie, u mnie zawsze było ok. 30.[/quote]Witanko
Bo moja klasa to taka rozbita, bo poprzenoslili kilka osob za zachowanie do innych klas

[quote name='Asia&gordonisko']No bo kilkanaście minut temu miałam tam nie jechać, ale teraz się pozmieniało:p
Więcej na wątku zlotowym :D[/quote]Zaraz poczytam

[quote name='Asia & Ginger']Widziałam zimowe fotki Bobisia i Twoją fotkę klasową. :cool3:

Nie gadać tyle, bo nie nadążam nadrabiać. :shake: :mad: :evil_lol:[/quote]Dziekio
No wlasnie ja tu w szkole sobioe siedze, wracam a tu tyle ztron do nadrabiania

[quote name='Atkaaaa']no przeczytalam wlasnie..czyli masz mniej wiecej taki kompromis jak ja :P ale u mnie to jeszcze pewne nie jest :([/quote]

[quote name='Asia&gordonisko']A co, Ty się zgadzasz aby Twoja mama z Tobą jechała:lol:?[/quote]

Asia&Ginger:

[quote name='Asia&gordonisko']No to możliwe, że się spotkamy:cool3:?
[SIZE=1]O ile mojej mamie spodobają się ceny tych pokoi...:roll:
[SIZE=2]Jeśli pojedziesz to do namiotu,domku, czy gdzie?:razz:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]

[quote name='Atkaaaa']Do domku...ale.. kto mnie przygarnie :D :( ?[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']ktoś napewno cie przygarnie:P a ja nie wiem czy jade nie gadałam jeszcze z rodzicami:P hehe:)[/quote]

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Tam gdzie ja zajęty:-([/quote]

[quote name='Atkaaaa']trudno...:)
W koncu nie bedę sama tylko z kuzynką :)[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']Fajnie macie że jedziecie:):):)
A gdzie Iza?[/quote]W szkole bylam:eviltong::eviltong:

[quote name='Atkaaaa']No własnie! Co to ma znaczyć?! Iza my tu Tobie zapychamy galerie a Ty sobie poszłaś:P? !
Zawsze możemy przenieść się do mnie :D haha[/quote]Hihi

[quote name='deer_1987']znow offtop ;([/quote]No wlasnie:mad::mad:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja ide bede za 30min...[/quote]

[quote name='justysiek']czesc Iza:loveu: zapraszam do mnie na obiecane foty:evil_lol:i zycze dobrej nocki i jutro milego dzionka bo potem juz wekend:multi:[/quote]
Dziekuje, zaraz zajrze
[quote name='Asia & Ginger']Do tego nigdy nie jest się przygotownym. :shake: :diabloti:[/quote]

[quote name='ewka i haker']u nas tez byl zrobil trzy zdjeci i tyle
a jak nam dali to jedna dziewczyna byla akurat tylem i zdecjcie do dupy wyszlo:mad:[/quote]hahha u nas tylko jvdno pstryknal

[quote name='ewka i haker']foty bobika prosze[/quote]Zaraz beda:p

[quote name='Selket']Witanko :multi: :multi:[/quote]Witaneczko

[quote name='Martynia&Pusio']Witanko :) .
Co slychac u was .? jak tam Bobis .? :cool3:[/quote]Hejka
A dzis do nas wiosna zawitlalm jest bardzo cieplutko, niedawno wrocilam ze spacerku z Bobisiem

[quote name='kasia19']Hey:)
Jak tam moje Misie się mają??[/quote]Witanko
A bardzo dobrze

[quote name='deer_1987']Co tam u Was?[/quote]
Napisalam wyzej :)
[quote name='Asia&gordonisko']Iza, gdzieś ty się zapodziała:mad::razz:?[/quote]W szkole bylam:eviltong:

Posted

No i foteczki

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1191.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1192.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1193.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1194.jpg[/IMG]

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1195.jpg[/IMG]