Atkaaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 kurcze..niby tylko pare godzin a ile stron narobilyscie :P Quote
Pusiakowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Witanko . Dawno tu nie bylismy :shake: .. I przepraszamy :oops: . Co u was . ? Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale to nie moja wina, że tyle nagadałyśmy :D :diabloti::diabloti: Nie chcą mi się załadować fotki bobikowskiego:roll: A czy będzie jeszcze kiedykolwiek jakiś odcinek serialu:razz::roll:;)?[/quote]Tak wcale nie twoja:mad::evil_lol: A moze kiedys bedzie:cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu większe gadulstwo jak u mnie ;) witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Witanko Alus No troche tu gadulstwo jest:p [quote name='Atkaaaa']kurcze..niby tylko pare godzin a ile stron narobilyscie :P[/quote]Hihi, tzreba byc na biezaco [quote name='Martynia&Pusio']Witanko . Dawno tu nie bylismy :shake: .. I przepraszamy :oops: . Co u was . ?[/quote]Witanko No nareszcie zajrzalas, juz myslalam, ze zapomnials o nas Quote
taxelina Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 wrocilm i o 15 wyszlam na spacer i dopiero wrocilam z 406 fotkami z dzis :P ale to jeszcze selekcja bedzie :P zreszta mam piekne zimowe do wrzucenia nadal :D Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='deer_1987']wrocilm i o 15 wyszlam na spacer i dopiero wrocilam z 406 fotkami z dzis :P ale to jeszcze selekcja bedzie :P zreszta mam piekne zimowe do wrzucenia nadal :D[/quote]Hihi robisz nawet wivcej zdjec ode mnie:p Quote
Tepes Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [COLOR=Blue]Freddiego Kruegera Z Koszmaru z Ulicy Wiązów(Nightmare on Elm Street) [/COLOR] Quote
taxelina Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 teraz to ciekawa bylam jak wyjda na lepszej jakosci, beda zlinka i bez, w parku i kawalek dalej gdzie sa polne drogi - domy kawalek od drogi i jezioro (ale tam kaczki :P ktorych btw tez mam fotki) - tutaj na nowym terenie Sherry na lince ale podkresle ze problemow nie mialam - zawsze przyszla. No to moze w weekend szykuje sie wspolny spacer w tamte tereny i nowe zdjecia :P albo choc spacer - to i tak duzo dla mnie bo mam pewnosc ze maz w razie co jest ;) Quote
Iza. Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Witanko :loveu: O matko ile tu nagadane :crazyeye::crazyeye: Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Freddiego Kruegera Z Koszmaru z Ulicy Wiązów(Nightmare on Elm Street) [/COLOR][/quote]Wiem, bylam juz na watku:p [quote name='deer_1987']teraz to ciekawa bylam jak wyjda na lepszej jakosci, beda zlinka i bez, w parku i kawalek dalej gdzie sa polne drogi - domy kawalek od drogi i jezioro (ale tam kaczki :P ktorych btw tez mam fotki) - tutaj na nowym terenie Sherry na lince ale podkresle ze problemow nie mialam - zawsze przyszla. No to moze w weekend szykuje sie wspolny spacer w tamte tereny i nowe zdjecia :P albo choc spacer - to i tak duzo dla mnie bo mam pewnosc ze maz w razie co jest ;)[/quote]A spacvrek z mvzem czy tez z innymi pivskami znajomych albo kogos? [quote name='Selket']dzien dobry :loveu:[/quote]Witanko [quote name='Iza13']Witanko :loveu: O matko ile tu nagadane :crazyeye::crazyeye:[/quote]hejka:oops: Quote
taxelina Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 pisalam gdzies indziej ze po pierwsze sherry nie lubi zadnych INNNYCH psow, po drugie w szwecji nie ma spacerow wspolnych, szwedzi sa zamknieci w sobie.. Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='deer_1987']pisalam gdzies indziej ze po pierwsze sherry nie lubi zadnych INNNYCH psow, po drugie w szwecji nie ma spacerow wspolnych, szwedzi sa zamknieci w sobie..[/quote]Oj to ja ci wspolczujv mieszkac w kraju gdzie sa tacy dziwni ludzie.:shake: [quote name='xxSweetGirl93xx']Witam witam i o zdrowie pytam:P hehe:)[/quote]A witanko:loveu: Quote
taxelina Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 wiesz czlowiek moze wybrac z kim sie chce spotkac :P ide na spacer ;) Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='deer_1987']wiesz czlowiek moze wybrac z kim sie chce spotkac :P ide na spacer ;)[/quote]:p milego spacerku zycze:loveu: Quote
jamnicze Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 A ja wpadłam się przywitać :multi: Śniegowe foteczki bardzo ładne i Bobisiowi widać śnieg wcale nie przeszkadza [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1211.jpg[/url] Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='jamnicze']A ja wpadłam się przywitać :multi: Śniegowe foteczki bardzo ładne i Bobisiowi widać śnieg wcale nie przeszkadza [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1211.jpg[/URL][/quote]Witanko Bobikowi zima nie straszna:loveu::evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']Co tam u was?? Co bobik robi??[/quote]Ja skanuje zdjecie klasowe, ale chyba wam nie pokaze, bo brzydko wyszlam A Bobis niedawno skonczyl bawic sie koscia wieprzowa i pobrudzil mi w nie pokoj hihi [quote name='deer_1987']wrocilam :D[/quote]A co tak szybko? Quote
taxelina Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 a to tylko zeby smieci wyrzucic i zeby Sherry sie wysikala bo wody dostaly jak wrocilysmy z tego dlugiego spaceru Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nie no napewno nie wyszłas brzydko.... Wiesz co jak mozesz nie chciec nam dac zdjecia:P hehe Quote
Magot Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 :crazyeye: Wy tu jak burza z tymi stronami idziecie:razz: Świetne te fotki w ruchu, pozostałe oczywiście też:p:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='deer_1987']a to tylko zeby smieci wyrzucic i zeby Sherry sie wysikala bo wody dostaly jak wrocilysmy z tego dlugiego spaceru[/quote]Aha:p Ja tez zaraz z Bobiczkiem wyjde na male siku;) Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nie no napewno nie wyszłas brzydko.... Wiesz co jak mozesz nie chciec nam dac zdjecia:P hehe[/quote]Ale tam jest moja klasa i nie wiem czy tak mozna:eviltong: [quote name='magda_drakkar']:crazyeye: Wy tu jak burza z tymi stronami idziecie:razz: Świetne te fotki w ruchu, pozostałe oczywiście też:p:loveu:[/quote]A dziekowac:loveu: Quote
Sweet Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 A czemu nie mozna??:P hehe myslisz ze beda miec cos przeciwko?? Quote
Recommended Posts