Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ale to nie moja wina, że tyle nagadałyśmy :D :diabloti::diabloti:
Nie chcą mi się załadować fotki bobikowskiego:roll:
A czy będzie jeszcze kiedykolwiek jakiś odcinek serialu:razz::roll:;)?[/quote]Tak wcale nie twoja:mad::evil_lol:
A moze kiedys bedzie:cool3:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu większe gadulstwo jak u mnie ;)

witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Witanko Alus
No troche tu gadulstwo jest:p

[quote name='Atkaaaa']kurcze..niby tylko pare godzin a ile stron narobilyscie :P[/quote]Hihi, tzreba byc na biezaco

[quote name='Martynia&Pusio']Witanko .
Dawno tu nie bylismy :shake: .. I przepraszamy :oops: .
Co u was . ?[/quote]Witanko
No nareszcie zajrzalas, juz myslalam, ze zapomnials o nas

Posted

[quote name='deer_1987']wrocilm i o 15 wyszlam na spacer i dopiero wrocilam z 406 fotkami z dzis :P ale to jeszcze selekcja bedzie :P zreszta mam piekne zimowe do wrzucenia nadal :D[/quote]Hihi robisz nawet wivcej zdjec ode mnie:p

Posted

teraz to ciekawa bylam jak wyjda na lepszej jakosci, beda zlinka i bez, w parku i kawalek dalej gdzie sa polne drogi - domy kawalek od drogi i jezioro (ale tam kaczki :P ktorych btw tez mam fotki) - tutaj na nowym terenie Sherry na lince ale podkresle ze problemow nie mialam - zawsze przyszla.

No to moze w weekend szykuje sie wspolny spacer w tamte tereny i nowe zdjecia :P albo choc spacer - to i tak duzo dla mnie bo mam pewnosc ze maz w razie co jest ;)

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Freddiego Kruegera
Z Koszmaru z Ulicy Wiązów(Nightmare on Elm Street)
[/COLOR][/quote]Wiem, bylam juz na watku:p

[quote name='deer_1987']teraz to ciekawa bylam jak wyjda na lepszej jakosci, beda zlinka i bez, w parku i kawalek dalej gdzie sa polne drogi - domy kawalek od drogi i jezioro (ale tam kaczki :P ktorych btw tez mam fotki) - tutaj na nowym terenie Sherry na lince ale podkresle ze problemow nie mialam - zawsze przyszla.

No to moze w weekend szykuje sie wspolny spacer w tamte tereny i nowe zdjecia :P albo choc spacer - to i tak duzo dla mnie bo mam pewnosc ze maz w razie co jest ;)[/quote]A spacvrek z mvzem czy tez z innymi pivskami znajomych albo kogos?

[quote name='Selket']dzien dobry :loveu:[/quote]Witanko

[quote name='Iza13']Witanko :loveu:
O matko ile tu nagadane :crazyeye::crazyeye:[/quote]hejka:oops:

Posted

[quote name='deer_1987']pisalam gdzies indziej ze po pierwsze sherry nie lubi zadnych INNNYCH psow, po drugie w szwecji nie ma spacerow wspolnych, szwedzi sa zamknieci w sobie..[/quote]Oj to ja ci wspolczujv mieszkac w kraju gdzie sa tacy dziwni ludzie.:shake:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Witam witam i o zdrowie pytam:P hehe:)[/quote]A witanko:loveu:

Posted

A ja wpadłam się przywitać :multi:
Śniegowe foteczki bardzo ładne i Bobisiowi widać śnieg wcale nie przeszkadza [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1211.jpg[/url]

Posted

[quote name='jamnicze']A ja wpadłam się przywitać :multi:
Śniegowe foteczki bardzo ładne i Bobisiowi widać śnieg wcale nie przeszkadza [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1211.jpg[/URL][/quote]Witanko
Bobikowi zima nie straszna:loveu::evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Co tam u was??
Co bobik robi??[/quote]Ja skanuje zdjecie klasowe, ale chyba wam nie pokaze, bo brzydko wyszlam
A Bobis niedawno skonczyl bawic sie koscia wieprzowa i pobrudzil mi w nie pokoj hihi

[quote name='deer_1987']wrocilam :D[/quote]A co tak szybko?

Posted

[quote name='deer_1987']a to tylko zeby smieci wyrzucic i zeby Sherry sie wysikala bo wody dostaly jak wrocilysmy z tego dlugiego spaceru[/quote]Aha:p Ja tez zaraz z Bobiczkiem wyjde na male siku;)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Nie no napewno nie wyszłas brzydko....
Wiesz co jak mozesz nie chciec nam dac zdjecia:P hehe[/quote]Ale tam jest moja klasa i nie wiem czy tak mozna:eviltong:

[quote name='magda_drakkar']:crazyeye: Wy tu jak burza z tymi stronami idziecie:razz:
Świetne te fotki w ruchu, pozostałe oczywiście też:p:loveu:[/quote]A dziekowac:loveu: