Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Atkaaaa']wejdz na stronke zlotu hahah padne zaraz :D[/quote]juz bylam, hahah myslalam, ze sie zsikam ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj co ty wogle gadasz:crazyeye::shake::eviltong: I tak bedzie przydzielanie do domkow, wiec nie masz co sie martwic[/quote] No taka prawda... Bo ja jestem ogólnie bardziej niesmiala i wogóle... Nie nadaje sie na zlot... co ja bym tam robiła...:( psa i tak bym nie wzięla bo bym nie mogła i on sie na takie zloty nie nadaja i ogólnie...:( wogólne nie ma sensu sie ich pytac.... Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No taka prawda... Bo ja jestem ogólnie bardziej niesmiala i wogóle... Nie nadaje sie na zlot... co ja bym tam robiła...:( psa i tak bym nie wzięla bo bym nie mogła i on sie na takie zloty nie nadaja i ogólnie...:( wogólne nie ma sensu sie ich pytac....[/quote]Ze mna bys gadala:razz::razz::razz: Ja tam tvz jestem niesmiala:evil_lol::roll::evil_lol: aj tam mysl pozytywnie i jedz:multi::multi: Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Iza...! Mama chce ze mną jechać, ale powiedziała, że się zastanowi... No jak jej wytłumaczyć, że nie mam sześciu lat i potrafię przejść bezpiecznie przez ulice:roll:? Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Iza...! Mama chce ze mną jechać, ale powiedziała, że się zastanowi... No jak jej wytłumaczyć, że nie mam sześciu lat i potrafię przejść bezpiecznie przez ulice:roll:?[/quote]Oj nie wiem co poradzic, a moze niech jedzie:razz::razz: Quote
Sweet Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Ze mna bys gadala:razz::razz::razz: Ja tam tvz jestem niesmiala:evil_lol::roll::evil_lol: aj tam mysl pozytywnie i jedz:multi::multi:[/quote] No nie wiem juz sama... Po co mam jechac... tam i tak kazdy ma juz swoich znajomych...;/ i ogólnie.. sama ma jechac;/ Quote
Atkaaaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Iza...! Mama chce ze mną jechać, ale powiedziała, że się zastanowi... No jak jej wytłumaczyć, że nie mam sześciu lat i potrafię przejść bezpiecznie przez ulice:roll:?[/quote] hahahah ten sam problem :D Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Sweet girl- uwierz mi, ja jestem na pewno bardziej nieśmiała... ze mną czasami nie da się dogadać bo odpływam w krainę marzeń ;) Myślisz, że powinna jechać?:roll: Atka... ale moi się zgadzają, abym mogła jechac- chyba, ze cos sie u ciebie zmienilo:razz: Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Atkaaaa']tylko to ze mama chce tez jechac xD[/quote] No to super... pojawia się teraz taki problem- ty masz 15 lat (?) a ja jestem dużo młodsza od Ciebie:razz: Quote
Sweet Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 heh... no nie wiem... :) ale co ja bym tam miała robic;p nikogo nie znam;/ a znając rodziców to pewnie mnie nie puszczą:P chyba ze zawioza na miejsce i bezpiecznie odprowadza;/ a to troche tak wstyd ze tak powiem;/ No i nie wiem... Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Sweet girl- uwierz mi, ja jestem na pewno bardziej nieśmiała... ze mną czasami nie da się dogadać bo odpływam w krainę marzeń ;) Myślisz, że powinna jechać?:roll: Atka... ale moi się zgadzają, abym mogła jechac- chyba, ze cos sie u ciebie zmienilo:razz:[/quote]Aj tam nie smialv, jak troche poprzebywacive ze mna to od razu bedzivcie smailv i to bardzo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ps. ja was niv strasze) [quote name='Atkaaaa']tylko to ze mama chce tez jechac xD[/quote]Oj musisz nagadc cos mamie [quote name='Asia&gordonisko']No to super... pojawia się teraz taki problem- ty masz 15 lat (?) a ja jestem dużo młodsza od Ciebie:razz:[/quote]Oj wcalv nie tak duzo Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh... no nie wiem... :) ale co ja bym tam miała robic;p nikogo nie znam;/ a znając rodziców to pewnie mnie nie puszczą:P chyba ze zawioza na miejsce i bezpiecznie odprowadza;/ a to troche tak wstyd ze tak powiem;/ No i nie wiem...[/quote]Bedziemy szalec:evil_lol::multi: Gadac, plotkowac i Bog wie co jvszcze:multi::multi: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [CENTER][B]Dobranoc, tylko duzo niv nagdajcie:p[/B][/CENTER] Quote
Sweet Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Bedziemy szalec:evil_lol::multi: Gadac, plotkowac i Bog wie co jvszcze:multi::multi:[/quote] No nie wiem zastanowie sie... ale nawet jak sie zgodza to co mam byc sama w domku?? nie chce byc napewno z kims kto ma po 20 lat czy iles;/ kto jedzie w moim wieku kto nie ma domku? Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Z moich obliczeń wychodzi, że o 3 lata :cool3: Sweet.... mnie też rodzice odprowadzą na zlociku jeśli będę mogła zostać sama i uwierz mi- to żaden wstyd :) Normalne, że rodzice chcą zobaczyć, gdzie będziesz mieszkała itp :) Quote
Sweet Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Łe idziesz sobie:P jak mozesz:(:(:( dobranoc:* Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No nie wiem zastanowie sie... ale nawet jak sie zgodza to co mam byc sama w domku?? nie chce byc napewno z kims kto ma po 20 lat czy iles;/ kto jedzie w moim wieku kto nie ma domku?[/quote] Zależy, ile masz lat:diabloti: Wiem, że osoby ok. mojego wieku szukają domku jeszcze chyba ( np. gossia) Quote
gossia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ej ja mam ten sam problem mama chce ze mną jechać co mam jej powiedzieć? Bo już sama niewiem! Mówi że jedzie ze mną i koniec że mnie porwią itp. ale przecież tam będze 40 psów i nikt niema pozwolenia na wejście!!! Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='gossia']Ej ja mam ten sam problem mama chce ze mną jechać co mam jej powiedzieć? Bo już sama niewiem! Mówi że jedzie ze mną i koniec że mnie porwią itp. ale przecież tam będze 40 psów i nikt niema pozwolenia na wejście!!![/quote] Z tym pozwoleniem na wejście to nie byłabym pewna, ale na pewno by się bali psów :grins: Quote
Sweet Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja ma 15:P w czerwcu skończe;P to jak ty masz 12-13 to nie duża różnica wieku:P hehe:) Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja ma 15:P w czerwcu skończe;P to jak ty masz 12-13 to nie duża różnica wieku:P hehe:)[/quote] Niby nieduża ;) Ale będę najmłodsza w domku:roll: No cóż, trzeba się poświęcić:diabloti: Mam 12:cool3: No to ja powoli też mówię dobranoc:lol: Quote
Recommended Posts