Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='infers1995']Elo co tam u Was?:cool3:[/quote] Witanko Bobis zebrze:evil_lol::evil_lol:, bo akurat obiad jemy (ja juz zjadlam) Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 a ja wrocilam wlasnie z 2 spaceru, juz mniej sniegu ale dodatkowe fotki sa :D to teraz mam co wrzucac :P Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Idz, idz, pieski sie wylataja, ty sobiv odpoczniesz:p[/quote] oba na smyczy.. niunia na rozwijanej, Sherry na lince 15 czy 20 metrowej. takie od 1 marca sa przepisy w parkach.. az do 20 sierpnia Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='deer_1987']a ja wrocilam wlasnie z 2 spaceru, juz mniej sniegu ale dodatkowe fotki sa :D to teraz mam co wrzucac :P[/quote]No to ja zcekam na kolejne fotki:p Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='deer_1987']oba na smyczy.. niunia na rozwijanej, Sherry na lince 15 czy 20 metrowej. takie od 1 marca sa przepisy w parkach.. az do 20 sierpnia[/quote]Oj a co to za okropne przepisy?:shake: Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wiesz zeby nie ploszyc natury... w sumie to rozumiem. ale z drugiej strony i pies na smyczy moze przestraszyc... A dla Sherry to bylo nowe miejsce wiec wolalam miec na lince zeby nie uciekla w razie co i uczyc ja przychodzic. nie chcialabym jej gdzies tam w gorze sniegu szukac.. Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='deer_1987']wiesz zeby nie ploszyc natury... w sumie to rozumiem. ale z drugiej strony i pies na smyczy moze przestraszyc... A dla Sherry to bylo nowe miejsce wiec wolalam miec na lince zeby nie uciekla w razie co i uczyc ja przychodzic. nie chcialabym jej gdzies tam w gorze sniegu szukac..[/quote]A nie macie jakiegos pola, zeby pieski sie wyszalaly? Ja to zawsze chodze na pole albo do lasu:p Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no nie ma wlasnie.. jedynie ten park obok nas.. ciezko o jakies fajne tereny.. Wiesz pöo za tym to przywolywanie Sherry to ciagle jeszcze nauka ;) pod domem nie mam problemow i tam byla spuszczona jak wrcoilam po szkole, w parku na samym poczatku bez smyczy mialam na chwile - przychodzily - ale ludzi sie pojawili z dziecmi i nie chcialam zeby one przeszkadzaly czy dzieci im.. a po za tym by sie zaraz ktos czepnal.. :/ ide wrzucic jeszcze z 10 zdjec :D Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='deer_1987']no nie ma wlasnie.. jedynie ten park obok nas.. ciezko o jakies fajne tereny.. Wiesz pöo za tym to przywolywanie Sherry to ciagle jeszcze nauka ;) pod domem nie mam problemow i tam byla spuszczona jak wrcoilam po szkole, w parku na samym poczatku bez smyczy mialam na chwile - przychodzily - ale ludzi sie pojawili z dziecmi i nie chcialam zeby one przeszkadzaly czy dzieci im.. a po za tym by sie zaraz ktos czepnal.. :/ ide wrzucic jeszcze z 10 zdjec :D[/quote]A tak wogle to gdzie ty sie uczysz?:razz: Lvce obejrzec fotki Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Obecnie szkola dla doroslych - wybieram sama co chce i mam rozne czasy np.- wtorek, sroda tylko jedna lekcja od 11 do 12, sroda 12-13 Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='deer_1987']Obecnie szkola dla doroslych - wybieram sama co chce i mam rozne czasy np.- wtorek, sroda tylko jedna lekcja od 11 do 12, sroda 12-13[/quote] Alv ci fajnie, tez bym chciala chodzic do takiej szkoly:evil_lol::p Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No ja wyboru nie mialam.. mialam juz 18 jak tu przjechalam :D mam jeden kurs na dystans - komputery. mialam tez jeden z poziomow matmy na dystans bo za latwa byla dla mnie zebym siedziala na lekcjach i sie nudzila,.... ale tydzien przed Wielkanoca kurs sie skonczyl :D Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='deer_1987']No ja wyboru nie mialam.. mialam juz 18 jak tu przjechalam :D mam jeden kurs na dystans - komputery. mialam tez jeden z poziomow matmy na dystans bo za latwa byla dla mnie zebym siedziala na lekcjach i sie nudzila,.... ale tydzien przed Wielkanoca kurs sie skonczyl :D[/quote]Widze, ze ty ciagle sie uczysz :) Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Haha ciagle.. ciagle to mi sie nie chce :P Mam angielski, szwedzki, biologio-chemie - to sa przedmioty ktore mam w szkole, tez rozna ilosc godzin w tygodniu ;) Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 dziendoberk kochana ;-) mizianko dla zebrzacego Bobisia ;-) Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='deer_1987']Haha ciagle.. ciagle to mi sie nie chce :P Mam angielski, szwedzki, biologio-chemie - to sa przedmioty ktore mam w szkole, tez rozna ilosc godzin w tygodniu ;)[/quote]Ale i tak na pewno masz krocej lekcje niz ja [quote name='ewka i haker']witamy i na foty czekamy[/quote]Witanko Fotki juz dzis dawalam, sa chyba 2 czy 3 strony wstecz:p [quote name='zuzolandia']dziendoberk kochana ;-) mizianko dla zebrzacego Bobisia ;-)[/quote]A witanko ma Zuzolandio:loveu: My rownivz miziamy kudlate [quote name='Iza13']Cześć Izuś :loveu: Jak tam dzionek ?[/quote]No czesc Izus:loveu::cool3: A dzionek dobrze, bylam dzis na spacerku z kolvzanka, mam kilka fotek:p Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cześć Iza :lol: Jak tam? Mizianko dla Bobisia zamawiam :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Cześć Iza :lol: Jak tam? Mizianko dla Bobisia zamawiam :evil_lol:[/quote]Ano witanko Jak idzie namawianie na zlot? A u mnie wsyztsko dobrze Jutro mam tylko jedna lekcje, na dodtaek na 10.45 zyc nie umierac:evil_lol::evil_lol: Zaraz go wymiziam od ciebie Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Ano witanko Jak idzie namawianie na zlot? A u mnie wsyztsko dobrze Jutro mam tylko jedna lekcje, na dodtaek na 10.45 zyc nie umierac:evil_lol::evil_lol: Zaraz go wymiziam od ciebie[/quote] Aaaa jak też tak kce:loveu: A info o namawianiu na watku zlotowym :cool3: Czekam na potwierdzenie przez Bobika, że został z pozdrowieniami ode mnie wymiziany:cool3::evil_lol::mad: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Aaaa jak też tak kce:loveu: A info o namawianiu na watku zlotowym :cool3: Czekam na potwierdzenie przez Bobika, że został z pozdrowieniami ode mnie wymiziany:cool3::evil_lol::mad:[/quote]Tu pisze Bobis, a raczej dyktuje mojej Panci co ma pisac, a wiec oznajmiam Asi, ze moja kochana Pancia mniv wymiziala i powiedzilala, ze to do Asi&gordonisko:p Quote
Iza. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Ano witanko Jak idzie namawianie na zlot? A u mnie wsyztsko dobrze Jutro mam tylko jedna lekcje, na dodtaek na 10.45 zyc nie umierac:evil_lol::evil_lol: Zaraz go wymiziam od ciebie[/quote] życie jest niesprawiedliwe :placz: J jutro mam 6, a po lekcjach idziemy jeszcze całą klasą na cmentarz Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Tu pisze Bobis, a raczej dyktuje mojej Panci co ma pisac, a wiec oznajmiam Asi, ze moja kochana Pancia mniv wymiziala i powiedzilala, ze to do Asi&gordonisko:p[/quote] No:mad: Na zlocie to jeszcze się go zapytam:mad::evil_lol::diabloti: To ty jutro się wyśpisz, co? Ja też chcę! Ale nie mogę, więc muszę iść jak co dzień na 8:p:roll: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Iza13']życie jest niesprawiedliwe :placz: J jutro mam 6, a po lekcjach idziemy jeszcze całą klasą na cmentarz[/quote]Ja tak normalnie tez mam 6, ale idziemy na dni otawrte do liceum i beda tam gadac o naborze do szkol [quote name='Asia&gordonisko']No:mad: Na zlocie to jeszcze się go zapytam:mad::evil_lol::diabloti: To ty jutro się wyśpisz, co? Ja też chcę! Ale nie mogę, więc muszę iść jak co dzień na 8:p:roll:[/quote]Oj bedzivsz go mogla pytac o co chcesz:multi::multi: Sie nie wyspie, bo i tak wstaje przed 8:eviltong: Quote
Recommended Posts