Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Junka napisał(a):
no jak ja tu wchodze to zawsze fotki a teraz nic:mad: ktoś tu się obija!! no przelecialam 4 strony i nic.:angryy::mad::mad::evil_lol:
Hejka
Zaraz jakies dam:eviltong:

Asia & Ginger napisał(a):
Ale cudnie! :multi: Strasznie się cieszę, że wszystko tak pięknie się skończyło. :multi: :beerchug: :bigcool: :Cool!: :sweetCyb:
:cunao: :cunao: :cunao: :laola:
A wiesz jak ja sie ciesze:multi::multi::multi:

deer_1987 napisał(a):
Dzien dobry :D
Witanko

magda_drakkar napisał(a):
To już 300 stronka:laola:
Ano :sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2:

apple napisał(a):
Bobikowscy przyszłam z dzieńdoberem:loveu:
A witanko

Selket napisał(a):
Witanko :loveu: :loveu:
Hejka

Ola164 napisał(a):
Witamy po raz pierwszy :loveu:
Ale nam sie trafilo 300 strona!

:laola:
Witam
A masz jakas galerie? Jesli tak to poprosze o linka

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
Dobry dzień
300, 300, 300, 300!!!!!
:kciuki::sweetCyb::bigcool::BIG::BIG::laola::laola::beerchug::cunao:
Za miesiąc takim tempem będzie 3000:evil_lol:
Witanko

:bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!::Cool!:

Martynia&Pusio napisał(a):
300 strona
GRATULACJE:smilecol:
:kciuki::kciuki::kciuki:
:bigcool::bigcool:
:BIG::BIG::BIG:
:laola::laola::laola::laola:
A dziekuje pieknie

Posted

:BIG::BIG::laola::laola::laola::popcorn:

agaciaaa napisał(a):
Na to wygląda :razz: :evil_lol::evil_lol:

300 stron stuknęło :multi: Gratulacje ;) :multi:
Dzieki:laola::laola::laola:

deer_1987 napisał(a):
No no, duktig :D czekam na 3000 strone :D
Hihi troche poczekasz:cool3:

Martynia&Pusio napisał(a):
Nowa porcja fotek Zajzysz .?:razz:
Jasne, juz lece:multi:

Posted

No bylismy dzis u Oskarka. Najpierw wyszlam Pani, pozwolila nam go odrobaczyc itp., ale zaraz wyszedl jej maz i niemile z nami rozmawilam, widac woglv nie bral nas na serio, kazal zajac sie czyms innym, a nie nekaniem ludzi. Wogle nie chcial przyjadz od nas zadnej pomocy, wogle nie chcial z nami rozmawiac. Kazal nam sie odczepic. No i co wy proponujecie?:roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No bylismy dzis u Oskarka. Najpierw wyszlam Pani, pozwolila nam go odrobaczyc itp., ale zaraz wyszedl jej maz i niemile z nami rozmawilam, widac woglv nie bral nas na serio, kazal zajac sie czyms innym, a nie nekaniem ludzi. Wogle nie chcial przyjadz od nas zadnej pomocy, wogle nie chcial z nami rozmawiac. Kazal nam sie odczepic. No i co wy proponujecie?:roll:

Jak nie chce współpracować to w ostateczności TOZ... jeśli mówisz, że pies w nienajlepszych warunkach itd...

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
Jak nie chce współpracować to w ostateczności TOZ... jeśli mówisz, że pies w nienajlepszych warunkach itd...
Ten facet w kwietniu znow wyjezdza to wtedy bedziemy dialac

Fuga*** napisał(a):
witajcie, 300 lat!
dzieki:loveu:

deer_1987 napisał(a):
hm.. ciezko mowic bo jak maja wam potem cos zrobic, straszyc itp..
No wlasnie, sama nie wiem co robic

Posted

u nas jest :D bo jednak nas w domu nie ma to nie beda spac na podlodze, tlyko na poslanku

wrocilam ze szkoly, po 30 minutach z niunia obciac pazurki wyszlam, wrocilam, 30 minut minelo i wychodze zaraz znow - tym razem na zakupy do supermarketu, wroce i znow wyjscie ale ok 16:50 :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
u nas jest :D bo jednak nas w domu nie ma to nie beda spac na podlodze, tlyko na poslanku

wrocilam ze szkoly, po 30 minutach z niunia obciac pazurki wyszlam, wrocilam, 30 minut minelo i wychodze zaraz znow - tym razem na zakupy do supermarketu, wroce i znow wyjscie ale ok 16:50 :D
ALe ty zalatana:-o

Posted

pieniadze ze stypendium przyszly.. a jedzenie w domu sie skonczylo.. z Niuni pazurkami to tez musialam juz zalatwic, nie slychac juz jak chodzi po mieszkaniu :P taka cisza jest i moze nas nagle zaskoczyc :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
pieniadze ze stypendium przyszly.. a jedzenie w domu sie skonczylo.. z Niuni pazurkami to tez musialam juz zalatwic, nie slychac juz jak chodzi po mieszkaniu :P taka cisza jest i moze nas nagle zaskoczyc :P
Dobrze, ze ona daje sobie obcinac, bo Bobik nigdy w zyciu by mi nie dal, dostaje szalu od razu:roll:

Posted

Ja bylam wczesniej z Sherry, teraz czas na Niunie. Obie wyrywaly lapki (ciagnely) ale za kazdym razem pani w zoologiku mowila do nich spokojnie ze jakby nie ciagnely to ona nie odda poki nie skonczy i ze zaraz zaraz dostana spowrotem lapke (po cichu dodala ze druga wezmie :P) i na koncu zawsze jakis smakolyk dostaja. Kupilysmy tez troche smakolykow do domu. Teraz po inne jeszcze wyjde - nie tylko nam jedzenie :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dobrze, ze ona daje sobie obcinac, bo Bobik nigdy w zyciu by mi nie dal, dostaje szalu od razu:roll:

to on sam sciera sobie dobrzE? czy ktos obcina jednak?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja bylam wczesniej z Sherry, teraz czas na Niunie. Obie wyrywaly lapki (ciagnely) ale za kazdym razem pani w zoologiku mowila do nich spokojnie ze jakby nie ciagnely to ona nie odda poki nie skonczy i ze zaraz zaraz dostana spowrotem lapke (po cichu dodala ze druga wezmie :P) i na koncu zawsze jakis smakolyk dostaja. Kupilysmy tez troche smakolykow do domu. Teraz po inne jeszcze wyjde - nie tylko nam jedzenie :D

To ty w zoologiku im obcinasz pazurki? Bobis to nawet potrafi straszyc zabkami jak chce sie mu obciac pazurki