jamnicze Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No nie Iza, wystarczy jeden dzień bez kompa i już nie można nadążyć za Twoim FB :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale widzą, że z Bobika to też trochę niszczyciel, a nie boisz się, że połknie kawałek folii? Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 jamnicze napisał(a):No nie Iza, wystarczy jeden dzień bez kompa i już nie można nadążyć za Twoim FB :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale widzą, że z Bobika to też trochę niszczyciel, a nie boisz się, że połknie kawałek folii?No u mnie trza byc na biezaco:evil_lol::evil_lol::evil_lol: On jak tylko ma kawalek w pyszczku to od razu wypluwa:p Quote
tusia. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a): On jak tylko ma kawalek w pyszczku to od razu wypluwa:p Moja jak dorwie reklamówke, to koniec świata :evil_lol::diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 MealyAngel napisał(a):Moja jak dorwie reklamówke, to koniec świata :evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale nie wiem jak go tego nauczyc, chyba nie da sie:shake: tak jak sie uczy szczeniaka, na pare sekund, potem coraz dluzej jak ladnie i cicho jest... Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Pimpek napisał(a):Witamy się :DWitanko xxSweetGirl93xx napisał(a):Witam:):):) co tam??Hej Ogladam Harrego Pottera:p Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 oo:D jeszcze leci??? hehe:) ja to juz duzo razy widzialm;p nie chce mi sie ogladac;P A zostałas polana wodą dzisiaj??:D:D Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):oo:D jeszcze leci??? hehe:) ja to juz duzo razy widzialm;p nie chce mi sie ogladac;P A zostałas polana wodą dzisiaj??:D:DJa wszystkich czesci nie ogladalam, juz sie skonczyl A nie zostalam:eviltong: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja wszystkich czesci nie ogladalam, juz sie skonczyl A nie zostalam:eviltong: aa:) ja wszystkie;P bo moja siostra była fanką HP:P hehe:) Ja tez nie zostałam olana:P hehe:) Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aa:) ja wszystkie;P bo moja siostra była fanką HP:P hehe:) Ja tez nie zostałam olana:P hehe:)No to tez masz szczescie, ale za brzydka pogoda na oblewanie sie, jeszcze by sie zachorowalo:shake: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):No to tez masz szczescie, ale za brzydka pogoda na oblewanie sie, jeszcze by sie zachorowalo:shake: No pogoda brzydka;/ U mnie nawet nikt po ulicach z woda nie chodził jak to było co roku:P a co u bobika?? czyżby spał??:D Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No pogoda brzydka;/ U mnie nawet nikt po ulicach z woda nie chodził jak to było co roku:P a co u bobika?? czyżby spał??:DU mnie takie male dzieci chodzily i siv oblvwaly A Bobis lezy sobie w szafie:eviltong::evil_lol: Quote
Junka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hej. ja tez właśnie oglądałam :evil_lol: a widzialam wszystkie czesci hmm pomyslmy chyba z milion razy :) Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Junka napisał(a):hej. ja tez właśnie oglądałam :evil_lol: a widzialam wszystkie czesci hmm pomyslmy chyba z milion razy :)Hejka A to z ciebie maniaczka ogladania HP:evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka A to z ciebie maniaczka ogladania HP:evil_lol::evil_lol: Hej :cool3: . Ja tez wlasnie ogladalam HP :eviltong: . Co tam u Was . ? Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Hej :cool3: . Ja tez wlasnie ogladalam HP :eviltong: . Co tam u Was . ?Hejka To idzie nastepna czesc?:razz: Bo ja dzis juz jedna ogladalam Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No pogoda brzydka;/ U mnie nawet nikt po ulicach z woda nie chodził jak to było co roku:P Nie?! Jak bylam u mojej babci bo niedawno wrocilam .. To chodzilo pelno .. Dostalam z kubka i z Butelki Bylam cala mokra :roll: . (A jeszcze doliczyc z jajek i pistoletow na wode od kolezanek , kolegow Oo lepiej nie mowic jaka bylam mokra ) Dobrze ze sie nie rozchorowalam :P . Pozdrawiamy ;)) Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Nie?! Jak bylam u mojej babci bo niedawno wrocilam .. To chodzilo pelno .. Dostalam z kubka i z Butelki Bylam cala mokra :roll: . (A jeszcze doliczyc z jajek i pistoletow na wode od kolezanek , kolegow Oo lepiej nie mowic jaka bylam mokra ) Dobrze ze sie nie rozchorowalam :P . Pozdrawiamy ;))No ja mokra dzis nie bylam:eviltong::p Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka To idzie nastepna czesc?:razz: Bo ja dzis juz jedna ogladalam Niie :eviltong: . Ogladalam ta co Ty :cool3: . Ale zajzalam dopiero na galerie :p . A co tam u was . ? Quote
Pusiakowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):No ja mokra dzis nie bylam:eviltong::p Zostaniesz stara panna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: . hehe .. Iza jak twoja galeria sie rozkreca :crazyeye: Niedawno swietowalismy 200 strone a juz niedlugo bedziemy swietowac 300 strone .! Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Niie :eviltong: . Ogladalam ta co Ty :cool3: . Ale zajzalam dopiero na galerie :p . A co tam u was . ?Aha, a ja szukam domku dla szzceniaczki i kasy dla oskarka, link w podpisie Martynia&Pusio napisał(a):Zostaniesz stara panna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: . hehe .. Iza jak twoja galeria sie rozkreca :crazyeye: Niedawno swietowalismy 200 strone a juz niedlugo bedziemy swietowac 300 strone .!Stara panna?:placz::placz: No bo ja do wszystkich zagladam to i wszyscy do mnie zagladaja:cool3: Quote
magdyska25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Bo Iza tutaj szaleje :):):):) szczególnie z fotkami:):):) Quote
Recommended Posts