Pianka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Oby wiecej takich niespodzianek Juz sie wgrywaja na fotosika:p Nie lubie was, wciąz ten fotosik :obrazic::-( Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Pianka napisał(a):Nie lubie was, wciąz ten fotosik :obrazic::-(Oj, ale tam mozna na raz wgrywac 10fotek i dotego zmniejszyc je:p A jaki jest jeszcze fajny hosting? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Fotosik psuje rozdzielczość fotek przy zmniejszaniu i nie wszystkim działa :eviltong: tinypic.com jest super, choć trzeba samemu wcześniej zmniejszyć i po kolei wrzucać zdjęcia ;) Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Najpierw Olusia Bylismy dzis na wycieczce za miastem, z Ola, Bobikiem i rodzicami, kilka fotek Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Śliczna dziewczynka, a jak pozuje do aparatu... :) A Bobik niczym pies myśliwski... :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fotosik psuje rozdzielczość fotek przy zmniejszaniu i nie wszystkim działa :eviltong: tinypic.com jest super, choć trzeba samemu wcześniej zmniejszyć i po kolei wrzucać zdjęcia ;)anam jeszzce fothost.pl . ale tvz nie zmniejsza fotek Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Śliczna dziewczynka, a jak pozuje do aparatu... :) A Bobik niczym pies myśliwski... :evil_lol:Dzieki A pinczerki sa stworzone do tepienia gryzoni i strasznie lubia ich szukac na polach Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Dzieki A pinczerki sa stworzone do tepienia gryzoni i strasznie lubia ich szukac na polach Wiem coś o tym - w końcu mam w posiadaniu pinczera, tylko średniego... :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Noo super fotki!! Fajny hosting: www.imageshack.us :D Zapraszam do nas :) Wrzucłam kilka fotek mojego pierwszego pisaka (*) : A na 100stronce będzie Dżekuś -szczeniaczek :D Quote
Pianka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Photobucket, mój ulubiony serwer na fotki:multi: Zawsze działa i zmniejsza fotki automatycznie, tylko trzeba sobie ustawić. No to pa, wpadne, jak w końcu będe widzieć fotki:-( www.photobucket.com Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wiem coś o tym - w końcu mam w posiadaniu pinczera, tylko średniego... :evil_lol:Wiem, wiem:evil_lol::evil_lol: Twoj tvz ma taka manie na punkcie buszowania w norach i kopania? [quote name='Atkaaaa']Noo super fotki!! Fajny hosting: www.imageshack.us :D Zapraszam do nas :) Wrzucłam kilka fotek mojego pierwszego pisaka (*) : A na 100stronce będzie Dżekuś -szczeniaczek :DWitanko Ale na zabie tvz tylko pojedynczo wrzuca sie fotki:eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Pianka']Photobucket, mój ulubiony serwer na fotki:multi: Zawsze działa i zmniejsza fotki automatycznie, tylko trzeba sobie ustawić. No to pa, wpadne, jak w końcu będe widzieć fotki:-( www.photobucket.comAle tam juz mam wyczerpany limit, bo wstawialm juz 1000 zdjec, a tylko tyle mozna:placz: Quote
Pianka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale tam juz mam wyczerpany limit, bo wstawialm juz 1000 zdjec, a tylko tyle mozna:placz: Nieprawda. To załoz sobie kolejny album z jakąś nazwą. Ja mam pare tych albumów zalozonych. Fotek to tam jest z 10 tysięcy:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Wiem, wiem:evil_lol::evil_lol: Twoj tvz ma taka manie na punkcie buszowania w norach i kopania? Pewnie, że tak :) Jak już wynajdzie jakąś pachnącą dziurę w ziemi... to nie ma bata, potem tylko wraca do domu z brudnym nosem od kopania... :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Pianka napisał(a):Nieprawda. To załoz sobie kolejny album z jakąś nazwą. Ja mam pare tych albumów zalozonych. Fotek to tam jest z 10 tysięcy:evil_lol:Ale ja nie mam ich w albumach tylko tak normalnie to ide porobic porzadki na photobucket pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Pewnie, że tak :) Jak już wynajdzie jakąś pachnącą dziurę w ziemi... to nie ma bata, potem tylko wraca do domu z brudnym nosem od kopania... :evil_lol:To tak jak Bober, i jeszcze udaje, ze mnie nie slyszy jak go wolam, jak juz wynajdzie nore a w niej jakies zwivrztako to musze czekac na niego az mu sie znudzi kopac i niuchac:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Atkaaaa napisał(a):Wiem ale to szybko idzie :P Ja lubie tak hurtowow, a na photobucket az chyba 20fotaskow mozna naraz zrzucic Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a): Witanko Ale na zabie tvz tylko pojedynczo wrzuca sie fotki:eviltong: Wiem ale to szybko idzie :P Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Fotki specjalnie dla Pianki Zabawa brata z Bobim, zaraz i bedzie filmik Quote
Wyjątek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 dlaczego ja mam taki wolny internet :placz: nie moge obejrzec filmiku :placz: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Wyjątek napisał(a):dlaczego ja mam taki wolny internet :placz: nie moge obejrzec filmiku :placz:Oj nie wiem czemu:placz::placz::shake::shake: Quote
Pianka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 haha widziałam, że pohotobucket jest najlepszy:multi: Jak mi dobrze ah widze fotki:multi: Filmik też widze. Bobik widze lubi rozdzierać reklamówki:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Pianka napisał(a):haha widziałam, że pohotobucket jest najlepszy:multi: Jak mi dobrze ah widze fotki:multi: Filmik też widze. Bobik widze lubi rozdzierać reklamówki:evil_lol:No to tvra fotki bede wrzucala tylko na photobucket:p Ano on maniak reklamowek:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 ewka i haker napisał(a):hej super fotki:loveu:Witanko A dziekowac:multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts