Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom;d;d z siostrą razem miałam która jest w twoim wieku:D:DNiezle, widac w kazdym kosciele w innym wieku przyjmuje sie bierzmowanie Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 wiesz.. mozesz sama decydowac ale ustalasz tez z TZ co robic :P no bo sie zycie z nim dzieli ;) my o tyle dobrze ze dach nad glowa mamy, dzieki pomocy moich tesciow.. inaczej nie wiem co by bylo.. ale za to o ekonomie sie trzeba martwic... np.- pracujac w kazde swieta... Quote
Sweet Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Izabela124. napisał(a):Niezle, widac w kazdym kosciele w innym wieku przyjmuje sie bierzmowanie Nom:) ogólnie to w 3 klasie jest:P ale w tym roku wczesniej wyszlo b obiskup akurat przyjeżdzał:) Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 deer_1987 napisał(a):wiesz.. mozesz sama decydowac ale ustalasz tez z TZ co robic :P no bo sie zycie z nim dzieli ;) my o tyle dobrze ze dach nad glowa mamy, dzieki pomocy moich tesciow.. inaczej nie wiem co by bylo.. ale za to o ekonomie sie trzeba martwic... np.- pracujac w kazde swieta...Oj to lipa z ta praca w sivta, nie chcialabym:shake: xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom:) ogólnie to w 3 klasie jest:P ale w tym roku wczesniej wyszlo b obiskup akurat przyjeżdzał:)Aha, u mnie wszyscy maja w 3klasie Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 no widzisz a my mamy.. maz kazdy weekend (a w ty 9-18 praktyki), ja kazda sobote i co druga niedziele - akurat ta wolna mialam, ale np. w sobote nie bylam bo wzielam zwolnienie, ale jutro juz pracuje Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 deer_1987 napisał(a):no widzisz a my mamy.. maz kazdy weekend (a w ty 9-18 praktyki), ja kazda sobote i co druga niedziele - akurat ta wolna mialam, ale np. w sobote nie bylam bo wzielam zwolnienie, ale jutro juz pracujeTo widze cieko jvst sie utrzymac, pewnie malo czasu macie dla siebie i sie mijacie, jeden wraca z pracy a drugi idzie do pracy:shake: Quote
Iza. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Mam 16lat, no bez kilku miesiecy Ja tez mam 16, ale już skończone, 1 stycznia :evil_lol: [quote name='Izabela124.'] Jeszcze bierzmowania nie mialam, a juz chrzestna jestem:evil_lol::evil_lol: Bierzmowanie w maju:p To takie dziwne troche ;), z tego co sie orientuje to u mnie w parafii chrzestnym moze być tylko osoba bierzmowana. J tez mam bierzmowanie w maju dokładnie 10 :lol: Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Iza13 napisał(a):Ja tez mam 16, ale już skończone, 1 stycznia :evil_lol: To takie dziwne troche ;), z tego co sie orientuje to u mnie w parafii chrzestnym moze być tylko osoba bierzmowana. J tez mam bierzmowanie w maju dokładnie 10 :lol:O to widye tz w moim wieku, fajnie bz bzlo gdzbzm pryzjechala na ten spacerek u Agaci No ub mnie tey po bieryowaniu, ale ksiady mnie dopuscil:p Ja jvsycye nie wiem, ktorego maja Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 tu mamy dobrze z praca w weekendy :P bo razem pracujemy w tym samym miejscu :D a w tyg ja mam szkole (o roznych porach bo mam pojedyncze wybrane przedmioty). ale wiem np. ze na 18 ma byc obiad i potem wieczor mamy dla naszej rodziny ;) czlowiek sie uczy planowac tak by miec duzo czasu w weekendy np. najwczesniej o 14 w domu i potem na spacer z psiakami razem i fotki albo nie ;) do pracy razem, w pracy razem, do domu razem, w domu razem :D tak wiec nie tak zle z praca w weekend Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Iza13 napisał(a):Ja tez mam 16, ale już skończone, 1 stycznia :evil_lol: Witam sie :D tez mam 1 stycznia urodzinki :D Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 deer_1987 napisał(a):tu mamy dobrze z praca w weekendy :P bo razem pracujemy w tym samym miejscu :D a w tyg ja mam szkole (o roznych porach bo mam pojedyncze wybrane przedmioty). ale wiem np. ze na 18 ma byc obiad i potem wieczor mamy dla naszej rodziny ;) czlowiek sie uczy planowac tak by miec duzo czasu w weekendy np. najwczesniej o 14 w domu i potem na spacer z psiakami razem i fotki albo nie ;) do pracy razem, w pracy razem, do domu razem, w domu razem :D tak wiec nie tak zle z praca w weekendA to wam niezle, jesli razem pracujecie, tylko psiaki musza same w domku siedziec, ale pewnie sie juz przyzwyczily Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 deer_1987 napisał(a):Witam sie :D tez mam 1 stycznia urodzinki :D A ja 10 wrzesnia :eviltong::p Quote
Sweet Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja 10 wrzesnia :eviltong::p A ja mam 9 czerwca:P hehe:) jak wszyscy sie chwala kiedy mają to ja tez:D: Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 niom musza same ale co poradzic :( poniedzialki tez mnie troche nie ma w domu... dojechac do pracy ok 30 minut w jedna strone to tez zajmuje (to sam pociag) + dojscie na stacje z domu ok 20 minuit (10 jak rowerem sie da bo odsniezone albo nie wieje) Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):A ja mam 9 czerwca:P hehe:) jak wszyscy sie chwala kiedy mają to ja tez:D:Hihi a chwal sie, ja ci pozwalam:p deer_1987 napisał(a):niom musza same ale co poradzic :( poniedzialki tez mnie troche nie ma w domu... dojechac do pracy ok 30 minut w jedna strone to tez zajmuje (to sam pociag) + dojscie na stacje z domu ok 20 minuit (10 jak rowerem sie da bo odsniezone albo nie wieje)To widze civzko wam z dojazdem. Wyobrazam sobiv jaka jvst radocha jak wracacic do domu,w iem jak bobi wariuje jak wracam ze szkoly:evil_lol: Quote
Guest MaStaCh_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Dla uroZmaiCenia PlotkÓw poWiem Że bieRzmoWanie mam 3 CzerWca :P :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ostatnio maz wracal, ciemno w przedpokoju, drzwi sie otwieraja, psy leca.. mija pare minut maz nie przychodzi do mnie (ja wtedy w lozku bo to byl dzien gdzie chora). w konc7u ledwo wstaje.. ide.. patrzxe... Sherry z Niunia go przewrocily skaczac na niego a potem tak sie to Sherry spodobalo ze jeszcze skakala po nim.... :D :D http://s232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/?action=view¤t=New_MVI_2094.flv Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='MaStaCh_']Dla uroZmaiCenia PlotkÓw poWiem Że bieRzmoWanie mam 3 CzerWca :P :evil_lol: W czerwcu? Alv ty chyba w innym kosciele niz ja:eviltong::eviltong::evil_lol: [quote name='deer_1987']ostatnio maz wracal, ciemno w przedpokoju, drzwi sie otwieraja, psy leca.. mija pare minut maz nie przychodzi do mnie (ja wtedy w lozku bo to byl dzien gdzie chora). w konc7u ledwo wstaje.. ide.. patrzxe... Sherry z Niunia go przewrocily skaczac na niego a potem tak sie to Sherry spodobalo ze jeszcze skakala po nim.... :D :D http://s232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/?action=view¤t=New_MVI_2094.flv haha dobre Ajaki fajny filmik A one nie halasuja jak nie ma was w domu? Quote
Iza. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 deer_1987 napisał(a):Witam sie :D tez mam 1 stycznia urodzinki :D super :multi: Mało znam osób z 1 stycznia ;) Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Iza13 napisał(a):super :multi: Mało znam osób z 1 stycznia ;)Moja mama 31stycznia ma urodzinki:p A 1 chyba nie znam nikogo Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Z tego co wiemy od sasiadow to nie ;) Co ciekawe dra morde tylko jak ja jestem w domu.. na kolokolwiek - listonosz, ktos na klatce, Janek czyli wtedy kiedy wiedza ze zaraz bume dostana za darcie mord.. a kiedy nikogo w domu nie ma to sa cicho - jak listonosz, ludzie na klatxce itp Quote
Iza. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Izabela124. napisał(a):O to widye tz w moim wieku, fajnie bz bzlo gdzbzm pryzjechala na ten spacerek u Agaci No ub mnie tey po bieryowaniu, ale ksiady mnie dopuscil:p Ja jvsycye nie wiem, ktorego maja No super byłoby gdzby udało Ci sie przyjechć, miło jest poznawać osóbki, które są pozytywnie zakręcone psami :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='deer_1987']Z tego co wiemy od sasiadow to nie ;) Co ciekawe dra morde tylko jak ja jestem w domu.. na kolokolwiek - listonosz, ktos na klatce, Janek czyli wtedy kiedy wiedza ze zaraz bume dostana za darcie mord.. a kiedy nikogo w domu nie ma to sa cicho - jak listonosz, ludzie na klatxce itphihi chyba lubia jak na nie sie krzyczy A jak Bobis sam zostaje w domu to wyje caly czas, niv wiem jak go oduczyc [quote name='Alicja']przyszłam się przywitać :calus:Nareszcie Alus do mnie zawitalas:multi::loveu::multi: [quote name='Iza13']No super byłoby gdzby udało Ci sie przyjechć, miło jest poznawać osóbki, które są pozytywnie zakręcone psami :loveu:tez lubie poznawac nowych psiarzy:p Quote
Izabela124. Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 I fotki Bobika, jeszcze cieplv, bo robione przed chwilka Quote
Recommended Posts