Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

wiesz.. mozesz sama decydowac ale ustalasz tez z TZ co robic :P no bo sie zycie z nim dzieli ;)

my o tyle dobrze ze dach nad glowa mamy, dzieki pomocy moich tesciow.. inaczej nie wiem co by bylo.. ale za to o ekonomie sie trzeba martwic...

np.- pracujac w kazde swieta...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Niezle, widac w kazdym kosciele w innym wieku przyjmuje sie bierzmowanie

Nom:) ogólnie to w 3 klasie jest:P ale w tym roku wczesniej wyszlo b obiskup akurat przyjeżdzał:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
wiesz.. mozesz sama decydowac ale ustalasz tez z TZ co robic :P no bo sie zycie z nim dzieli ;)

my o tyle dobrze ze dach nad glowa mamy, dzieki pomocy moich tesciow.. inaczej nie wiem co by bylo.. ale za to o ekonomie sie trzeba martwic...

np.- pracujac w kazde swieta...
Oj to lipa z ta praca w sivta, nie chcialabym:shake:

xxSweetGirl93xx napisał(a):
Nom:) ogólnie to w 3 klasie jest:P ale w tym roku wczesniej wyszlo b obiskup akurat przyjeżdzał:)
Aha, u mnie wszyscy maja w 3klasie

Posted

no widzisz a my mamy.. maz kazdy weekend (a w ty 9-18 praktyki), ja kazda sobote i co druga niedziele - akurat ta wolna mialam, ale np. w sobote nie bylam bo wzielam zwolnienie, ale jutro juz pracuje

Posted

deer_1987 napisał(a):
no widzisz a my mamy.. maz kazdy weekend (a w ty 9-18 praktyki), ja kazda sobote i co druga niedziele - akurat ta wolna mialam, ale np. w sobote nie bylam bo wzielam zwolnienie, ale jutro juz pracuje
To widze cieko jvst sie utrzymac, pewnie malo czasu macie dla siebie i sie mijacie, jeden wraca z pracy a drugi idzie do pracy:shake:

Posted

Mam 16lat, no bez kilku miesiecy

Ja tez mam 16, ale już skończone, 1 stycznia :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']
Jeszcze bierzmowania nie mialam, a juz chrzestna jestem:evil_lol::evil_lol: Bierzmowanie w maju:p

To takie dziwne troche ;), z tego co sie orientuje to u mnie w parafii chrzestnym moze być tylko osoba bierzmowana.
J tez mam bierzmowanie w maju dokładnie 10 :lol:

Posted

Iza13 napisał(a):
Ja tez mam 16, ale już skończone, 1 stycznia :evil_lol:

To takie dziwne troche ;), z tego co sie orientuje to u mnie w parafii chrzestnym moze być tylko osoba bierzmowana.
J tez mam bierzmowanie w maju dokładnie 10 :lol:
O to widye tz w moim wieku, fajnie bz bzlo gdzbzm pryzjechala na ten spacerek u Agaci
No ub mnie tey po bieryowaniu, ale ksiady mnie dopuscil:p
Ja jvsycye nie wiem, ktorego maja

Posted

tu mamy dobrze z praca w weekendy :P bo razem pracujemy w tym samym miejscu :D

a w tyg ja mam szkole (o roznych porach bo mam pojedyncze wybrane przedmioty). ale wiem np. ze na 18 ma byc obiad i potem wieczor mamy dla naszej rodziny ;) czlowiek sie uczy planowac tak by miec duzo czasu

w weekendy np. najwczesniej o 14 w domu i potem na spacer z psiakami razem i fotki albo nie ;) do pracy razem, w pracy razem, do domu razem, w domu razem :D tak wiec nie tak zle z praca w weekend

Posted

deer_1987 napisał(a):
tu mamy dobrze z praca w weekendy :P bo razem pracujemy w tym samym miejscu :D

a w tyg ja mam szkole (o roznych porach bo mam pojedyncze wybrane przedmioty). ale wiem np. ze na 18 ma byc obiad i potem wieczor mamy dla naszej rodziny ;) czlowiek sie uczy planowac tak by miec duzo czasu

w weekendy np. najwczesniej o 14 w domu i potem na spacer z psiakami razem i fotki albo nie ;) do pracy razem, w pracy razem, do domu razem, w domu razem :D tak wiec nie tak zle z praca w weekend
A to wam niezle, jesli razem pracujecie, tylko psiaki musza same w domku siedziec, ale pewnie sie juz przyzwyczily

Posted

niom musza same ale co poradzic :( poniedzialki tez mnie troche nie ma w domu...

dojechac do pracy ok 30 minut w jedna strone to tez zajmuje (to sam pociag) + dojscie na stacje z domu ok 20 minuit (10 jak rowerem sie da bo odsniezone albo nie wieje)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
A ja mam 9 czerwca:P hehe:)
jak wszyscy sie chwala kiedy mają to ja tez:D:
Hihi a chwal sie, ja ci pozwalam:p

deer_1987 napisał(a):
niom musza same ale co poradzic :( poniedzialki tez mnie troche nie ma w domu...

dojechac do pracy ok 30 minut w jedna strone to tez zajmuje (to sam pociag) + dojscie na stacje z domu ok 20 minuit (10 jak rowerem sie da bo odsniezone albo nie wieje)
To widze civzko wam z dojazdem. Wyobrazam sobiv jaka jvst radocha jak wracacic do domu,w iem jak bobi wariuje jak wracam ze szkoly:evil_lol:

Guest MaStaCh_
Posted

Dla uroZmaiCenia PlotkÓw poWiem Że bieRzmoWanie mam 3 CzerWca :P :evil_lol:

Posted

[quote name='MaStaCh_']

Dla uroZmaiCenia PlotkÓw poWiem Że bieRzmoWanie mam 3 CzerWca :P :evil_lol:

W czerwcu? Alv ty chyba w innym kosciele niz ja:eviltong::eviltong::evil_lol:

[quote name='deer_1987']ostatnio maz wracal, ciemno w przedpokoju, drzwi sie otwieraja, psy leca.. mija pare minut maz nie przychodzi do mnie (ja wtedy w lozku bo to byl dzien gdzie chora). w konc7u ledwo wstaje.. ide.. patrzxe... Sherry z Niunia go przewrocily skaczac na niego a potem tak sie to Sherry spodobalo ze jeszcze skakala po nim.... :D :D

http://s232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/?action=view&current=New_MVI_2094.flv

haha dobre

Ajaki fajny filmik
A one nie halasuja jak nie ma was w domu?

Posted

Z tego co wiemy od sasiadow to nie ;)

Co ciekawe dra morde tylko jak ja jestem w domu.. na kolokolwiek - listonosz, ktos na klatce, Janek czyli wtedy kiedy wiedza ze zaraz bume dostana za darcie mord.. a kiedy nikogo w domu nie ma to sa cicho - jak listonosz, ludzie na klatxce itp

Posted

Izabela124. napisał(a):
O to widye tz w moim wieku, fajnie bz bzlo gdzbzm pryzjechala na ten spacerek u Agaci
No ub mnie tey po bieryowaniu, ale ksiady mnie dopuscil:p
Ja jvsycye nie wiem, ktorego maja

No super byłoby gdzby udało Ci sie przyjechć, miło jest poznawać osóbki, które są pozytywnie zakręcone psami :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Z tego co wiemy od sasiadow to nie ;)

Co ciekawe dra morde tylko jak ja jestem w domu.. na kolokolwiek - listonosz, ktos na klatce, Janek czyli wtedy kiedy wiedza ze zaraz bume dostana za darcie mord.. a kiedy nikogo w domu nie ma to sa cicho - jak listonosz, ludzie na klatxce itphihi chyba lubia jak na nie sie krzyczy
A jak Bobis sam zostaje w domu to wyje caly czas, niv wiem jak go oduczyc

[quote name='Alicja']przyszłam się przywitać :calus:Nareszcie Alus do mnie zawitalas:multi::loveu::multi:

[quote name='Iza13']No super byłoby gdzby udało Ci sie przyjechć, miło jest poznawać osóbki, które są pozytywnie zakręcone psami :loveu:tez lubie poznawac nowych psiarzy:p