Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Selket napisał(a):
Cudny latający Bobuś :loveu:
I tam pod fotelikiem siedzący również, taki dumny ;)
A jak go Pancia szczoetczką czesze, normalnie elegant z niego.... :D
:loveu: :loveu: :loveu:
Hihi:loveu::loveu:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Izabela124. napisał(a):
Bobisiek juy cyeka na spacerek, ale jesycye y nim nie ide, musye troche dogo pocyztac:evil_lol::evil_lol:

Polecam wcisnąć naraz Shift+Ctrl :diabloti:
Życzę przemiłego spacerku:cool3: ( ja to bym o tej godzinie bała się wyjść na dwór:shake:)

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
Polecam wcisnąć naraz Shift+Ctrl :diabloti:
Życzę przemiłego spacerku:cool3: ( ja to bym o tej godzinie bała się wyjść na dwór:shake:)
Ale z was male dyguski:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Czego wy tak na tym podworku sie boicie?

Posted

No bo wiesz, gmina Kobierzyce zabiera Bielanom najwięcej pieniędzy, a najmniej dostajemy, czyli:
- po całej stronie Bielan, na której ja mieszkam nie ma świateł ( z wyjątkiem jednej ulicy.)
- Policja nic nie patroluje- ciągle są włamania do czyiś domów.
Mam wymieniać więcej:razz:?

Posted

No bo wiesz, gmina Kobierzyce zabiera Bielanom najwięcej pieniędzy, a najmniej dostajemy, czyli:
- po całej stronie Bielan, na której ja mieszkam nie ma świateł ( z wyjątkiem jednej ulicy.)
- Policja nic nie patroluje- ciągle są włamania do czyiś domów.
Mam wymieniać więcej:razz:?
:crazyeye::crazyeye: no niezle, a swiatla to i u mnie juz gasna jak ide z Bobim na spacer, ale zawsze jedna lataria sie pali:p
A u mnie "policja" czesto jezdzi, bo taka dzielnica:cool3:

Posted

Poza tym biega dużo psów i kotów(które mają swoich właścicieli:cool3:)- boję się, że coś zrobią Barduszkowi.
Ludzie jeżdżą z taką prędkością, że strach :shake:

Posted

Poza tym biega dużo psów i kotów(które mają swoich właścicieli:cool3:)- boję się, że coś zrobią Barduszkowi.
Ludzie jeżdżą z taką prędkością, że strach :shake:
Przecie Bardo umie siv obronic, taki wielkolud z niego:cool3::evil_lol::eviltong:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Przecie Bardo umie siv obronic, taki wielkolud z niego:cool3::evil_lol::eviltong:

No nie wiem... kiedyś takie małe gówieneczko podskoczyło mu do gardła, a on jeszcze bawić się chciał:shake: Mam nadzieję, że troszkę już zmądrzał...

Posted

No nie wiem... kiedyś takie małe gówieneczko podskoczyło mu do gardła, a on jeszcze bawić się chciał:shake: Mam nadzieję, że troszkę już zmądrzał...
Oj biedny Bardo:shake: Caluski dla niego

Posted

:hmmmm: O ile ja się nie mylę, to jest galeria Bobika a nie Barda, co:razz: Prawie całą strone przegadałyśmy nie na temat:diabloti: Bobik dalej czeka na spacer czy śpi?:lol:
Dziękuję za całuski dla Barda, zaraz mu przekażę :loveu:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']:hmmmm: O ile ja się nie mylę, to jest galeria Bobika a nie Barda, co:razz: Prawie całą strone przegadałyśmy nie na temat:diabloti: Bobik dalej czeka na spacer czy śpi?:lol:
Dziękuję za całuski dla Barda, zaraz mu przekażę :loveu:Tera Bobik zasnal, chyba nie mogl doczekac sie spacerku, alv za kilka minut pojdziemy:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula&Goofi']

Wesołego królika, Co po stole bryka, Spokoju świętego I czasu wolnego, Życia zabawnego W jaja bogatego I w ogóle kurde- Wszystkiego Najlepszego!
Życzy
Paula, Goofi i Hektor !!!

Ale sliczne zyczonka:multi::multi:

Posted

[quote name='MealyAngel']http://i31.tinypic.com/2czv9cw.jpgAle sliczna karteczka:loveu::loveu:

Dobranoc wszystkim
Ps. Nie wiem czy jutro usiade na kompa, wiec prosze sie nie denerwowac jak mnie nie bedzie:evil_lol::evil_lol: