Sweet Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Tak bardzo duzo ubran i jedzonka:p Przynajmniej bedzie im cieplutko:):) i będą miały co jesc jakis czas;):) Kiedy znowu sie do nich wybieracie?? Quote
Cheritka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wesołych Świąt Gdyby życzenia się spełniały, świat byłby piękny i wspaniały....;-) Quote
Tepes Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jakie śliczne karteczki:) O je jakie kochane szczeniaczki,biedne szkoda że taki los je spotkał:( Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Ja sama robie Bobikowi zdjecia W domu ja też, ale na spacer jak idę sama wolę nie brać aparatu (jest duży i nie mój :eviltong:) Quote
Selket Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ŚŁiczne maluszki..Żeby ktoś je pokochał i znalzły domek... U mnie wszyscy znajomi już mają piesie,a ja sama nie mogę :( Izuniu, nie wiem co źle zrobiłam, ale jak się klika na Galerię Niunia to się otwiera okienko, ale nie otwiera stronki Dogo z galerią :( A na Oskarka się nie da kliknąć:( Quote
Junka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Mod pousuwał moje życzenia nie wiem dlaczego :angryy: No ale wszystkim życze wesołych świąt. Quote
Selket Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Mod też mi posuwał, a to daltego, zę jest specjalny dziła do życzeń i nie można składać tych zyczeń. Każdy post można napisać tylko raz. Życzonka możesz wstawić na swoim blogu...Mądra jestem bo z Modem gadałam ;) Quote
Junka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 acha dzięki za wyjasnienia. :) Ale i tak moim zdaniem to jest głupie. Dobra nie będziem offować bo sie znowu mod przyczepi! Quote
agaciaaa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cześć Iza :) http://images29.fotosik.pl/181/e0a1ba94f738f6db.jpg słodkie są te szczeniorki :( suczka też śliczna.. mam nadzieje, że wszystkie znajdą domki... Quote
Selket Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nie ma sprawy, też się zbuntowałam..Ale jak sierota nie doczytałam regulaminu to tak jest ;) Quote
emdziolek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Czesc Iza daj jakies fajnie fotki spikajacego Bobisia:loveu: Quote
gops Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 witamy ;) wkoncu znalazlam pol godz zeby na dogo posiedziec to was odwiedzam :evil_lol: co tam u bobika? :cool3: Quote
Fuga*** Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zielonych, pogodnych i radosnych świąt życzą Magda & Fuga Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Przynajmniej bedzie im cieplutko:):) i będą miały co jesc jakis czas;):) Kiedy znowu sie do nich wybieracie?? Bylam dzis znowu u nich, moze jutro po chrzcie jak bede w stanie:evil_lol::evil_lol: do nich pojde [quote name='Cheritka']Wesołych Świąt Gdyby życzenia się spełniały, świat byłby piękny i wspaniały....;-) Dziekuje:multi: [quote name='Acctiually']Jakie śliczne karteczki:) O je jakie kochane szczeniaczki,biedne szkoda że taki los je spotkał:( Mi tez bardzo szkoda tych szczeniaczkow [quote name='jamnicze']W domu ja też, ale na spacer jak idę sama wolę nie brać aparatu (jest duży i nie mój :eviltong:)Ja tvm mam duzy i biore:eviltong: [quote name='Selket']ŚŁiczne maluszki..Żeby ktoś je pokochał i znalzły domek... U mnie wszyscy znajomi już mają piesie,a ja sama nie mogę :( Izuniu, nie wiem co źle zrobiłam, ale jak się klika na Galerię Niunia to się otwiera okienko, ale nie otwiera stronki Dogo z galerią :( A na Oskarka się nie da kliknąć:(Musisz tez podlinkowac i ten drugi bannerek tak samo jak galvrie [quote name='Junka']Mod pousuwał moje życzenia nie wiem dlaczego :angryy: No ale wszystkim życze wesołych świąt.Dziekuje:multi: [quote name='Selket']Mod też mi posuwał, a to daltego, zę jest specjalny dziła do życzeń i nie można składać tych zyczeń. Każdy post można napisać tylko raz. Życzonka możesz wstawić na swoim blogu...Mądra jestem bo z Modem gadałam ;)Masz racje, dlategoja tylko tu i w tamtym temacie zlozylam zyczonka:p Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Fuga***']Zielonych, pogodnych i radosnych świąt życzą Magda & Fuga Dzieki:loveu::multi::loveu: [quote name='Junka']acha dzięki za wyjasnienia. :) Ale i tak moim zdaniem to jest głupie. Dobra nie będziem offować bo sie znowu mod przyczepi!Aj tam mod, u mnie mozna offowac:eviltong::multi: [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) http://images29.fotosik.pl/181/e0a1ba94f738f6db.jpg słodkie są te szczeniorki :( suczka też śliczna.. mam nadzieje, że wszystkie znajdą domki...Witanko Kochana popytaj znajomych czy ktos nie chcialby szczeniorka:razz: [quote name='Selket']Nie ma sprawy, też się zbuntowałam..Ale jak sierota nie doczytałam regulaminu to tak jest ;)Hihi [quote name='emdziolek']Czesc Iza daj jakies fajnie fotki spikajacego Bobisia:loveu:Witanko A zaraz poszukam jakis fotek [quote name='gops']witamy ;) wkoncu znalazlam pol godz zeby na dogo posiedziec to was odwiedzam :evil_lol: co tam u bobika? :cool3:Witanko Bobis na mnie obrazony, bo dzis malo casu mu poswiecalam, bo straszniv zalatana dzis jvstem:evil_lol::evil_lol: Quote
Guest MaStaCh_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 WitaM WszyStkiCh WieCzorowĄ porĄ :D WesoŁych ŚwiĄt Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='MaStaCh_']WitaM WszyStkiCh WieCzorowĄ porĄ :D WesoŁych ŚwiĄt Witanko:multi: I dziekujemy:loveu::p Quote
Bonni Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jaki zły pies na ostatnim :) Fotki super! Życzym wszytkiego naj naj lepsiejdzego! Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Bonni napisał(a):Jaki zły pies na ostatnim :) Fotki super! Życzym wszytkiego naj naj lepsiejdzego!Bo to mala bestyjka:eviltong::evil_lol: dziekuje:multi::loveu::multi: Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Cheritka']Malutki Baranek ma złote różki, Pilnuje pisanek na trawie z rzerzuszki, Gdy nikt nie widzi chorągiewka buja i beczy cichutko Wesołego Alleluja. Zdrowych i Spokojnych ŚwiątAle sliczny wierszyk:loveu: [quote name='MaStaCh_']Hah .. LatajĄcy Bobi$ ŚliCznie To jego spejalnosc:evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cudny latający Bobuś :loveu: I tam pod fotelikiem siedzący również, taki dumny ;) A jak go Pancia szczoetczką czesze, normalnie elegant z niego.... :D :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts