Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Tak bardzo duzo ubran i jedzonka:p

Przynajmniej bedzie im cieplutko:):)
i będą miały co jesc jakis czas;):)
Kiedy znowu sie do nich wybieracie??

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

ŚŁiczne maluszki..Żeby ktoś je pokochał i znalzły domek... U mnie wszyscy znajomi już mają piesie,a ja sama nie mogę :(
Izuniu, nie wiem co źle zrobiłam, ale jak się klika na Galerię Niunia to się otwiera okienko, ale nie otwiera stronki Dogo z galerią :( A na Oskarka się nie da kliknąć:(

Posted

Mod też mi posuwał, a to daltego, zę jest specjalny dziła do życzeń i nie można składać tych zyczeń. Każdy post można napisać tylko raz. Życzonka możesz wstawić na swoim blogu...Mądra jestem bo z Modem gadałam ;)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Przynajmniej bedzie im cieplutko:):)
i będą miały co jesc jakis czas;):)
Kiedy znowu sie do nich wybieracie??
Bylam dzis znowu u nich, moze jutro po chrzcie jak bede w stanie:evil_lol::evil_lol: do nich pojde
[quote name='Cheritka']

Wesołych Świąt

Gdyby życzenia się spełniały, świat byłby piękny i wspaniały....;-)

Dziekuje:multi:

[quote name='Acctiually']Jakie śliczne karteczki:)
O je jakie kochane szczeniaczki,biedne szkoda że taki los je spotkał:(
Mi tez bardzo szkoda tych szczeniaczkow

[quote name='jamnicze']W domu ja też, ale na spacer jak idę sama wolę nie brać aparatu (jest duży i nie mój :eviltong:)Ja tvm mam duzy i biore:eviltong:

[quote name='Selket']ŚŁiczne maluszki..Żeby ktoś je pokochał i znalzły domek... U mnie wszyscy znajomi już mają piesie,a ja sama nie mogę :(
Izuniu, nie wiem co źle zrobiłam, ale jak się klika na Galerię Niunia to się otwiera okienko, ale nie otwiera stronki Dogo z galerią :( A na Oskarka się nie da kliknąć:(Musisz tez podlinkowac i ten drugi bannerek tak samo jak galvrie

[quote name='Junka']Mod pousuwał moje życzenia nie wiem dlaczego :angryy: No ale wszystkim życze wesołych świąt.Dziekuje:multi:

[quote name='Selket']Mod też mi posuwał, a to daltego, zę jest specjalny dziła do życzeń i nie można składać tych zyczeń. Każdy post można napisać tylko raz. Życzonka możesz wstawić na swoim blogu...Mądra jestem bo z Modem gadałam ;)Masz racje, dlategoja tylko tu i w tamtym temacie zlozylam zyczonka:p

Posted

[quote name='Fuga***']

Zielonych, pogodnych
i radosnych świąt
życzą
Magda & Fuga

Dzieki:loveu::multi::loveu:

[quote name='Junka']acha dzięki za wyjasnienia. :) Ale i tak moim zdaniem to jest głupie. Dobra nie będziem offować bo sie znowu mod przyczepi!Aj tam mod, u mnie mozna offowac:eviltong::multi:

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :)

http://images29.fotosik.pl/181/e0a1ba94f738f6db.jpg słodkie są te szczeniorki :( suczka też śliczna.. mam nadzieje, że wszystkie znajdą domki...Witanko
Kochana popytaj znajomych czy ktos nie chcialby szczeniorka:razz:

[quote name='Selket']Nie ma sprawy, też się zbuntowałam..Ale jak sierota nie doczytałam regulaminu to tak jest ;)Hihi

[quote name='emdziolek']Czesc Iza daj jakies fajnie fotki spikajacego Bobisia:loveu:Witanko
A zaraz poszukam jakis fotek

[quote name='gops']witamy ;) wkoncu znalazlam pol godz zeby na dogo posiedziec to was odwiedzam :evil_lol: co tam u bobika? :cool3:Witanko
Bobis na mnie obrazony, bo dzis malo casu mu poswiecalam, bo straszniv zalatana dzis jvstem:evil_lol::evil_lol:

Guest MaStaCh_
Posted

WitaM WszyStkiCh WieCzorowĄ porĄ :D

WesoŁych ŚwiĄt

Posted

[quote name='Cheritka']Malutki Baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawie z rzerzuszki,
Gdy nikt nie widzi chorągiewka buja
i beczy cichutko Wesołego Alleluja.
Zdrowych i Spokojnych Świąt
Ale sliczny wierszyk:loveu:

[quote name='MaStaCh_']

Hah .. LatajĄcy Bobi$ ŚliCznie

To jego spejalnosc:evil_lol::evil_lol:

Posted

Cudny latający Bobuś :loveu:
I tam pod fotelikiem siedzący również, taki dumny ;)
A jak go Pancia szczoetczką czesze, normalnie elegant z niego.... :D
:loveu: :loveu: :loveu: