Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Aaa..;) U mnie tak pierwszy raz;) A ja oczywiscie sie patrzyłam na mojego ukochanego lektora:P hehe:) A co u bobika??A Bobis sie przeciaga:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):A Bobis sie przeciaga:evil_lol::evil_lol: hihi:) fajnie ma;D:D A kabilek spi jak zawsze;P hehe:) A co powiesz?? Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hihi:) fajnie ma;D:D A kabilek spi jak zawsze;P hehe:) A co powiesz??A jutro moze pojde z koleznka na stadnine, moze sobiv pojezdzimy, jeszcze nie wiem, ale jakby co to na pvwno wvzme aparat Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):A jutro moze pojde z koleznka na stadnine, moze sobiv pojezdzimy, jeszcze nie wiem, ale jakby co to na pvwno wvzme aparat O fajnie:) To ty umiesz na koniach jezdzic???:crazyeye: nie wiedziałam nawet:P hehe:) O fajnie :) bedą fotki jak pójdziecie:):):) Quote
Atkaaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Super że są fotki i super żena konikch będa :) Czekam i zapraszam do nas! Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):O fajnie:) To ty umiesz na koniach jezdzic???:crazyeye: nie wiedziałam nawet:P hehe:) O fajnie :) bedą fotki jak pójdziecie:):):)Jeszce laikiem jvstem:oops::oops: Atkaaaa napisał(a):Super że są fotki i super żena konikch będa :) Czekam i zapraszam do nas!Ale nie obiecuje, ze pojde, ale jak pojde to na pvwno fotki bvda Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Jeszce laikiem jvstem:oops::oops: heh:) ja i tak jestem najlepsza;P nie umiem na konia wejsc a co dopiero jezdzic:P hehe;) a co robisz? Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) ja i tak jestem najlepsza;P nie umiem na konia wejsc a co dopiero jezdzic:P hehe;) a co robisz?hahha, bys sie nauczyla:eviltong: A robilam bannerek,a teraz przegladam wasze galeriv Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):hahha, bys sie nauczyla:eviltong: A robilam bannerek,a teraz przegladam wasze galeriv No najpierw wsiadac na konia bym sie pół roku uczyła zanim bym sie uczyła jezdzic:P hehe:) O jaki banerek?????? aa;) widziałam własnie;) Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No najpierw wsiadac na konia bym sie pół roku uczyła zanim bym sie uczyła jezdzic:P hehe:) O jaki banerek?????? aa;) widziałam własnie;)No wsiadanie trudnv,a lv da sie nauczyc Asia&gordonisko napisał(a):Mi się nie wyświetlają Wasze banerki :grins:A mi sie wyswivtlaja:eviltong: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):No wsiadanie trudnv,a lv da sie nauczyc hehe:) nie chce mi sie uczyc nawet:P za stara jestem na to:P Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) nie chce mi sie uczyc nawet:P za stara jestem na to:P :crazyeye::eviltong::evil_lol::evil_lol: Przeice ja starsza i siv ucze:eviltong: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a)::crazyeye::eviltong::evil_lol::evil_lol: Przeice ja starsza i siv ucze:eviltong: No ale to trzeba miec chęci:D:D hehe:) ja sie zaraz rozpadne i co to bedzie:P hehe:) nie zabieram sie za sporty extremalne jak na zwykłym wf potrafie krzywde sobie zrobic:P Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No ale to trzeba miec chęci:D:D hehe:) ja sie zaraz rozpadne i co to bedzie:P hehe:) nie zabieram sie za sporty extremalne jak na zwykłym wf potrafie krzywde sobie zrobic:P:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty to mnie potrafisz rozsmivszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi: To ty taka lamaga?:razz: Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja kiedyś "patatajtowałam" :diabloti: na koniu ;) Ale teraz to usiąść na konia nie potrafię :roll: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty to mnie potrafisz rozsmivszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi: To ty taka lamaga?:razz: hehe:) kazdego chyba potrfaie rozśmieszyć:D:D No ja wielka łamaga:D:D w ciągu miesiąca 2 razy nogi zwichnięte:P a teraz mnie boli ta jedna co miałam w zeszłym tyg zwuchnięta:P to są konsekwencje tego że nie oszczedzałam jej:P bo miałam jej nie przemęczac a ja byłam w kinie;p na spacerze, na zakupach, po bilety autobusem:P hehe:) bywa:) i znowu sie rozpisałąm:P nie za dużo pisze? nie zanudzam cie czasem?? bo jak cos to krzycz!!!:):) Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ja kiedyś "patatajtowałam" :diabloti: na koniu ;) Ale teraz to usiąść na konia nie potrafię :roll::evil_lol::evil_lol: Alv wy jakies nivdorajdy jvstescie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zartujv oczywiscie:eviltong::eviltong: xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) kazdego chyba potrfaie rozśmieszyć:D:D No ja wielka łamaga:D:D w ciągu miesiąca 2 razy nogi zwichnięte:P a teraz mnie boli ta jedna co miałam w zeszłym tyg zwuchnięta:P to są konsekwencje tego że nie oszczedzałam jej:P bo miałam jej nie przemęczac a ja byłam w kinie;p na spacerze, na zakupach, po bilety autobusem:P hehe:) bywa:) i znowu sie rozpisałąm:P nie za dużo pisze? nie zanudzam cie czasem?? bo jak cos to krzycz!!!:):)Jasnv, ze nie zanudzasz, no cos ty:loveu: Oj to moze ty ADHD masz?:razz::eviltong: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Alv wy jakies nivdorajdy jvstescie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zartujv oczywiscie:eviltong::eviltong: Jasnv, ze nie zanudzasz, no cos ty:loveu: Oj to moze ty ADHD masz?:razz::eviltong: Ja tam jestem niedorajda:P przyznaje sie publicznie:):) No mogłabym czasem zanudzic tym swoim gadaniem:P ale juz tak mama;);0 ADHD?? nie chyba:P watpie:P aż taka nadpobudliwa nie jestem:P zazwyczaj spokojna chociaz zdarzają sie wyjątki:D Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja tam jestem niedorajda:P przyznaje sie publicznie:):) No mogłabym czasem zanudzic tym swoim gadaniem:P ale juz tak mama;);0 ADHD?? nie chyba:P watpie:P aż taka nadpobudliwa nie jestem:P zazwyczaj spokojna chociaz zdarzają sie wyjątki:DSpokojna, juz ja w to wierze:eviltong::evil_lol::evil_lol: Gdybys byla spokojan to bys tak nog nie lamla i skrecala:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Dobra ja juz uciekam, bo tu pewna istota o spacer sie domaga:roll::shake::eviltong: Dobranoc wszystkim Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Spokojna, juz ja w to wierze:eviltong::evil_lol::evil_lol: Gdybys byla spokojan to bys tak nog nie lamla i skrecala:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Dobra ja juz uciekam, bo tu pewna istota o spacer sie domaga:roll::shake::eviltong: Dobranoc wszystkim No ale ja nogi skęcam bo źle stane na wf jak w coś gramy:P ciapa poprostu:):) O szkoda:(:(:(:(:(:( Dobranoc:*:*:* Napewno jutro wpadna:D:D bede cie prześladowac:P hehe:) Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No ale ja nogi skęcam bo źle stane na wf jak w coś gramy:P ciapa poprostu:):) O szkoda:(:(:(:(:(:( Dobranoc:*:*:* Napewno jutro wpadna:D:D bede cie prześladowac:P hehe:)A to trzeba napsiac zwolnivniv z W-fu:evil_lol::eviltong::evil_lol: To do juterka:loveu::multi: Quote
Sweet Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Izabela124. napisał(a):A to trzeba napsiac zwolnivniv z W-fu:evil_lol::eviltong::evil_lol: To do juterka:loveu::multi: No trzeba by:P ale ja lubie wf:P hehe:) i to jest problem:P No do jutra:):cool3: Quote
Asia & Ginger Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 http://images32.fotosik.pl/185/7ecb3f799932facb.jpg Ale zawzięcie kopie. :cool3: :loveu: Straszne z Was gaduły, zawsze mam mnóstwo nadrabiania. :shake: :mad: ;) Quote
Recommended Posts