Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nie no ale to jest straszne:(:(:( Dlaczego ludzie są aż tak okrutni dla psiaków...:( co one im zrobiły... nie rozumiem takich ludzi.. ja bym sobie teraz mojego życia nie wyobrażała bez kabisia... Kiedys był u fryzjera i ja go jechałam z mama zawiesc to przyjechałam do domu i sie pytam gdzie jest kabi bo sie nie przyszedł przywitac a mama mi mówi że przecież do fryzjera go zawieźliśmy:P Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nie no ale to jest straszne:(:(:( Dlaczego ludzie są aż tak okrutni dla psiaków...:( co one im zrobiły... nie rozumiem takich ludzi.. ja bym sobie teraz mojego życia nie wyobrażała bez kabisia... Kiedys był u fryzjera i ja go jechałam z mama zawiesc to przyjechałam do domu i sie pytam gdzie jest kabi bo sie nie przyszedł przywitac a mama mi mówi że przecież do fryzjera go zawieźliśmy:PLudzie sa okrutni, a nazywja siebie wladcami zwierzat:shake::shake: Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ale widać tak musi byc i nikt nie wie dlaczego:(:(:( Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Ale widać tak musi byc i nikt nie wie dlaczego:(:(:( Wlasnie, dobre pytanie, dlaczego tak musi byc? czy ludzie nie maja sumienia? Czy nie maja "ludzkich" uczuc? Co ta sa woglv ludzkie uczucia, bo chyba niektorzy tego nie wiedza, bo jak mozna maltretowac zwierze i nazywac sie czlowiekiem? Wybaczcie moje posty, ale jakis dolek mnie dopadl, musze sie wyzalic Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No to są bardzo trudne pytania... i my zwykli ludzie raczej nie poznamy na nie odpowiedzi:( Nic nie szkodzi... kazdy musi sie wyżalić komuś a tu są ludzie którzy to rozumieją:) Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No to są bardzo trudne pytania... i my zwykli ludzie raczej nie poznamy na nie odpowiedzi:( Nic nie szkodzi... kazdy musi sie wyżalić komuś a tu są ludzie którzy to rozumieją:)Ciekawe czy ktos kiedys odpowie na moje pytania? Swiat jest okrutny.... Quote
magdyska25 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Najważniejsze że są tacy ludzie , którzy nie przejdą obojętnie widząc skrzywdzonego zwierza.....no cóż zawsze byli i będą zwyrodnialcy......nie da sie tego zmienić a jedynie "przynależeć" do grup:"zwyrodnialców", "tych którzy patrzą obojętnie na krzywdę naszych mniejszych braci", oraz osoby które chcą i pomagają w różny sposób zwierzakom.... Quote
Selket Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Niestety ludzie chcą czuć się lepsi niż są.. A komu najłatwiej przyłożyć? Słabszemu...Pies się nie poskarży, nie odda... Jest najlepszą ofiarą, a niektórym to sprawia radość..Nie umiem tego zrozumieć i nie chcę. Mam tylko nadzieję, że dobrych ludków będzie zawsze i że ich liczba będzie rosła. Do góry! Ważne są tacy jak Wy ;) Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 magdyska25 napisał(a):Najważniejsze że są tacy ludzie , którzy nie przejdą obojętnie widząc skrzywdzonego zwierza.....no cóż zawsze byli i będą zwyrodnialcy......nie da sie tego zmienić a jedynie "przynależeć" do grup:"zwyrodnialców", "tych którzy patrzą obojętnie na krzywdę naszych mniejszych braci", oraz osoby które chcą i pomagają w różny sposób zwierzakom....Masz racje, ale takich milosnikow jest bardzo amlo, alv chociaz wazne, ze sa:roll: Selket napisał(a):Niestety ludzie chcą czuć się lepsi niż są.. A komu najłatwiej przyłożyć? Słabszemu...Pies się nie poskarży, nie odda... Jest najlepszą ofiarą, a niektórym to sprawia radość..Nie umiem tego zrozumieć i nie chcę. Mam tylko nadzieję, że dobrych ludków będzie zawsze i że ich liczba będzie rosła. Do góry! Ważne są tacy jak Wy ;)Masz racje, chociaz troche mniv pocieszylas Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 :glaszcze: Izuś ..........świat jest okrutny .....to prawda ...ale szukajmy przyjaciół którzy pokochają nas takimi jakimi jestśmy którzy nas zrozumią .... Antoine de Saint Exupery pięknie napisał ...... ...oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem. ...dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. i coś o czym wielu ludzi zapomina...... Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś. Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: Izuś ..........świat jest okrutny .....to prawda ...ale szukajmy przyjaciół którzy pokochają nas takimi jakimi jestśmy którzy nas zrozumią .... Antoine de Saint Exupery pięknie napisał ...... ...oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem. ...dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. i coś o czym wielu ludzi zapomina...... Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś.Pieknie to opisane, ja nigdy niv patrze na wyglad, bo pozory myla, waznv jest co jakas osoba czujv w srodku, a nie jak wyglada:roll: Na poprawienie humoru dam 3fotki Bobika Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 hihi:) jakie sliczne fotki:D I bobik tak słodko spie:D A tan jego towarzysz snu to kto??:P Quote
ewka i haker Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 cztaja pobierznie widze ze jest temt ludzi ktorzy sa smieciami ze tak powiem przez to jak sie zachowuja do zwierzat:angryy: poproatu mogla bym zabic jak widze takie biede psy pozdrawiam super zdjecia Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hihi:) jakie sliczne fotki:D I bobik tak słodko spie:D A tan jego towarzysz snu to kto??:PTo moj braciak ewka i haker napisał(a):cztaja pobierznie widze ze jest temt ludzi ktorzy sa smieciami ze tak powiem przez to jak sie zachowuja do zwierzat:angryy: poproatu mogla bym zabic jak widze takie biede psy pozdrawiam super zdjeciaJa tez newrwicy dostaje jak widze takich drani lub czytam Quote
magdyska25 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 bardzo mało?? oj nie mogę się z tym zgodzić:) Zobacz ile jest na samej dogomanii:):):):):) Do tego jeszcze Ci ludzie którzy adoptują psiaki ze schronisk (oczywiście myślę o tych "normalnych")-> istnieje przecież dużo instytucji, fundacji pomagającym zwierzakom:) Niektórzy poświęcają cały swój czas, pieniądze aby ratować potrzebujące bidy (przykład fundacja Tara i wiele wiele innych). Na marginesie jestem zdruzgotana przewożeniem koni na rzeź-> ostatnio widziałam jeden film i to mi wystarczyło......przez cały dzień płakałam jak bóbr....tych @$R#%$^ to bym:angryy::mad: Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Aaa...:P hehe:) to bobiś z nim spi??:D heh:) Kabi ze mną spi a czasem z rodzicami:P w nocy sie kręci cały czas:P Quote
Anka_ZG Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Izabela124.'] http://images26.fotosik.pl/179/4bddb6a486e08604.jpg http://images31.fotosik.pl/184/813f9002c1c76181.jpg Hej:loveu: Ale śliczne zdjęcia;) Bobiś śpi z Twoim braciszkiem:cool3: Quote
Iza. Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 http://images26.fotosik.pl/179/4bddb6a486e08604.jpg jak pięknie śpią :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wpadłam obejrzeć Bobiczka i powiedzieć dobranoc ;) Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 yyy.... :cool3: dobrej nocki przyszłam życzyć w bobikowym świecie :) :calus: Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://images26.fotosik.pl/179/4bddb6a486e08604.jpg Ale śpiochy. :lol: :lol: :lol: Quote
ewka i haker Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 magdyska25 napisał(a): Na marginesie jestem zdruzgotana przewożeniem koni na rzeź-> ostatnio widziałam jeden film i to mi wystarczyło......przez cały dzień płakałam jak bóbr....tych @$R#%$^ to bym:angryy::mad: co do koni... to mnie ta bardzo rusza bo przywiazna do tychc zwierzat niestesty konie w peenej stajni do ktorej chodzilam tak skonczyly bylam wstrzsnieta za pozno przyjehchalam:angryy: tak bym moga sie chociz pozegnac:-( Quote
Sweet Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 przyszłam sie przywitacz rana:):) dopiero wstałam a do szkoły na 13.30:P hehe:) Juz bym chciała miec ostatni dzień z głowy a tu dupa;/ Quote
Recommended Posts