Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Martes Czy Ty nazywasz sie Marta T.?:razz: Bo taka Pani wplacila na konto 15zl, ale w tytule pisze Cezar, wivc nie wiem czy to do mnie, bo piesek, ktorego ratujemy nazywa sie Oskar:razz: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :P musze cos tu napisac bo mi sie dwa razy dodał ten sam post;p hehe:) No a co powiecie?? ja własnie wróciłam z Kabim z wieczornego spacerku:D hihi:) Quote
Atkaaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a u nas w miare cieplo :D Zapraszamy na fotki duza dostawa :D Poozdrawiam Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::P musze cos tu napisac bo mi sie dwa razy dodał ten sam post;p hehe:) No a co powiecie?? ja własnie wróciłam z Kabim z wieczornego spacerku:D hihi:)A ja zaraz ucivkam z kompka, moze z chemii sie poucze, alv nivw iem czy bedzie mi sie chcialo:eviltong::eviltong: Atkaaaa napisał(a):a u nas w miare cieplo :D Zapraszamy na fotki duza dostawa :D Poozdrawiamjuz lvcimy:multi: Quote
Avaloth Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a to daleko :eviltong: Adzik ma blisko ! no 100 km prawie jak blisko :D farciar xD moze następne zrobimy w Krakowie ? albo na Węgrzcach najlepiej :evil_lol: zapraszam do mnie mam 3 miejsca na kanapach do spania, myślę że się wszyscy zmieszczą :D reszta może w stodołach u sąsiadów spać :D:D:D nie słuchajcie mnie, Majaczę xD Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 chester07 napisał(a):a to daleko :eviltong: Adzik ma blisko ! no 100 km prawie jak blisko :D farciar xD moze następne zrobimy w Krakowie ? albo na Węgrzcach najlepiej :evil_lol: zapraszam do mnie mam 3 miejsca na kanapach do spania, myślę że się wszyscy zmieszczą :D reszta może w stodołach u sąsiadów spać :D:D:D nie słuchajcie mnie, Majaczę xD:crazyeye::crazyeye: co ty mi proponujvsz:evil_lol::evil_lol: az sie wystraszylam:evil_lol::evil_lol: ale moze kiedys skorzystam z tego zaproszenia:eviltong: A patrz jak ja daleko mam i jade na zlocik:roll::eviltong: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja zaraz ucivkam z kompka, moze z chemii sie poucze, alv nivw iem czy bedzie mi sie chcialo:eviltong::eviltong: łee... ja jeszcze bede troche;p hehe i tez powinnam sie uczyc ale mi sie nie chce;p rano sie naucze bo ide na 10.50 do szkoły:) Quote
Anka_ZG Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 emdziolek napisał(a): http://images33.fotosik.pl/182/5c9e20f5988719d7.jpg http://images33.fotosik.pl/182/c87be351be16c49d.jpg http://images30.fotosik.pl/178/869f6f6e050a4349.jpg Cześc moje kochane Bobisie:loveu: powróciliśmy z daleka;) nadrabiamy zaległości;)ale śliczne zdjątka:loveu: a te amstafy czy to pitbulle czyje?? Bardzo mi sie podobają;):lol: W porównaniu do nich Bobiś wygląda na takieego grzecznego;) A co do tego śniegu z deszczem, to u mnie też niedawno padał:-o:mad: P.S. Piekny świąteczny bannerek i avatarek:loveu: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 chester07 napisał(a):a to daleko :eviltong: Adzik ma blisko ! no 100 km prawie jak blisko :D farciar xD moze następne zrobimy w Krakowie ? albo na Węgrzcach najlepiej :evil_lol: zapraszam do mnie mam 3 miejsca na kanapach do spania, myślę że się wszyscy zmieszczą :D reszta może w stodołach u sąsiadów spać :D:D:D nie słuchajcie mnie, Majaczę xD heh:) no niby blisko ale i tak pewnie mama mi nie pozwoli;/ bo nikogo nie znam kto tam jedzie... A do Krakowa to za daleko bede miała ja:P hehe:) ty przyjedź tu na zlot a ja do krakowa;P hehe:):);D:D nie no chciałabym jechac ale mało mozliwe ze bede mogła;/ O a zapraszasz nas;:D to ja chetnie bym przyjachała;D A załatwisz mi transport:D:D Quote
jamnicze Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witaj Izunia :multi:, ciut spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzenia od nas :Rose: U Ciebie jest niezły taśmociąg postów i nadążyć trudno :cool3:, ale widziałam spacerkowe i ślicznego kudłacza :lol:. Fajnie masz, tyle spacerkowego towarzystwa :p, Sajdunia chce się bawić z innymi psami, ale te są za duże, za stare albo właściciel niekumaty :shock: Śliczny macie świąteczny avatarek i banerek - specjalistka się z Ciebie robi :thumbs: Quote
Kiłi Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witamy! Przyszlim my w końcu z rewizytą:evil_lol: Bobik jest fajowski:loveu: Quote
ewka i haker Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 witamy sie niestesty brak czasu na czytanie ale fotki obejrzane pozdrawiamy Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a): Nie uwierzycie w Suwałkach pada snieg z deszczem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a u nas cały dzień ładnie i słonecznie :razz: Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):łee... ja jeszcze bede troche;p hehe i tez powinnam sie uczyc ale mi sie nie chce;p rano sie naucze bo ide na 10.50 do szkoły:)Juz jestem:multi: Anka_ZG napisał(a):Cześc moje kochane Bobisie:loveu: powróciliśmy z daleka;) nadrabiamy zaległości;)ale śliczne zdjątka:loveu: a te amstafy czy to pitbulle czyje?? Bardzo mi sie podobają;):lol: W porównaniu do nich Bobiś wygląda na takieego grzecznego;) A co do tego śniegu z deszczem, to u mnie też niedawno padał:-o:mad: P.S. Piekny świąteczny bannerek i avatarek:loveu:Witanko kochana, fajnie, ze juz do nas wrocilas:multi::multi: Te pieski to amstaffy emdziolka i jej chlopaka, sa bardzo grzeczne tylko czasem Bobi i Vega na siebie sie zuca, ale sporadycznie to sie dzieje xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) no niby blisko ale i tak pewnie mama mi nie pozwoli;/ bo nikogo nie znam kto tam jedzie... A do Krakowa to za daleko bede miała ja:P hehe:) ty przyjedź tu na zlot a ja do krakowa;P hehe:):);D:D nie no chciałabym jechac ale mało mozliwe ze bede mogła;/ O a zapraszasz nas;:D to ja chetnie bym przyjachała;D A załatwisz mi transport:D:DNo wpadajcie obie na zlocik:p Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 jamnicze napisał(a):Witaj Izunia :multi:, ciut spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzenia od nas :Rose: U Ciebie jest niezły taśmociąg postów i nadążyć trudno :cool3:, ale widziałam spacerkowe i ślicznego kudłacza :lol:. Fajnie masz, tyle spacerkowego towarzystwa :p, Sajdunia chce się bawić z innymi psami, ale te są za duże, za stare albo właściciel niekumaty :shock: Śliczny macie świąteczny avatarek i banerek - specjalistka się z Ciebie robi :thumbs:Witanko Wpadnijcie kiedys do Suwalk, pojdziemy wszyscy razem na wspolny spacerek:loveu::multi: A bannerek i avatarek to nie moje dzielo, dostalm go w prvzencie Kiłi napisał(a):Witamy! Przyszlim my w końcu z rewizytą:evil_lol: Bobik jest fajowski:loveu:Witanko No nareszcie zawitals do nas:loveu: Zapraszamy czesciej:razz: ewka i haker napisał(a):witamy sie niestesty brak czasu na czytanie ale fotki obejrzane pozdrawiamyAle wazne, ze fotki obejrzane, buziaczki:loveu: agaciaaa napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a u nas cały dzień ładnie i słonecznie :razz:A u nas caly tydzien lvje, woglv brzydka pogoda:shake: Zaraz dam jakies foteczki domowe Quote
Rahl Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A u mnie raz słonce raz chmury :) ale towarzyszyl niezbyt mily wiatr:razz: Czekamy na focie. U mmnie tez sa nowe, ale slabej jakosci:roll: Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):A u mnie raz słonce raz chmury :) ale towarzyszyl niezbyt mily wiatr:razz: Czekamy na focie. U mmnie tez sa nowe, ale slabej jakosci:roll:Zaraz i do was zajrzymy tylko focie sie wgraja:p Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):a wiec czekamy;)Jeszcze kilka minutek:razz: Quote
Atkaaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 u nas caly dzien prawie pieka opgoda..a teraz..snieg pada!!! nieee !!! x( Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Atkaaaa napisał(a):u nas caly dzien prawie pieka opgoda..a teraz..snieg pada!!! nieee !!! x( O to do was tez juz doszlo:roll::shake: Fotki, najpierw Ola Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Atkaaaa napisał(a):u nas caly dzien prawie pieka opgoda..a teraz..snieg pada!!! nieee !!! x( O to do was tez juz doszlo:roll::shake: Fotki, najpierw Ola Quote
Recommended Posts