Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

A teraz opowiadanko

Wracajac z lasku, szlismy przez wies i zobaczylismy strasznie skoltunoniego psa w kojcu. Przerazilo nas to i postanowlismy porobic mu fotki i do TOZu przeslac. Myslvlismy, ze w tym domu nikt nie mivszka, ale zapukalysmy i wyszla kobieta, zaczelysmy z emi jej tlumaczyc, ze tak niv mozna, ze pies zyje w okropnych warunkach, jest skoltuniony, brudny, smivrdzial, nie chciala ta kobivta z nami wspolpracowac, wiec nastraszyslymsy ja policja i wiezieniem, i ze przyjdziemy za 2dni sprawdzic czy polvpszyly sie warunki zyciowe tego psa. Wracajac do domu postanowlismy jeszcze raz tam przyjsc, ale tym razem z karma. Wiec tak zrobilismy. kobieta tym razem cieplej nas przyjela, zaczela wspopracowac i zgopdzila sie, ze po swietach przyjvdziemy po nia i po psa i pojvdziemy do weta na kstracje i na strzyzenie,mycie i odpchlenie. tylko musmy zebrac z emi pieniadze na to, wiec jesli kochani mozecie nam pomoc to bardzo prosze, wesprzyjcie nas chociaz zlotowka, bo kazdy grosz sie liczy.

A tak pies wyglada, ma na imie Oskar

C.D.N

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
jej..:(
Biedny piesek:(:(:(
Mam nadzieje ze uda wam sie zebrac pieniądze zeby mu pomóc...
Tez mam taka nadzivje, tylko kto na pomoze? We wtorek po swietach mamy go zawiezc do weta

Posted

A ile wyjdzie was to wszystko??
ja niesety nie moge wam pomóc bo kasy tymczasowo brak:(:(:(
Mysl, z ok.400zl, jvszcz dokladni ni wimy

Asia&gordonisko napisał(a):
Oj biedne... Ale jak przeslac pieniadze...? Chetnie wyslalabym moje kieszonkowe ktorego w tym miesiacu jeszcze nie dostalam.
Kochana jsts, a prazslac na konto, birz si druczk na poczci wyplnia i kas si placi tyl il chcsz przslac, nr konta na pw mog podac

Posted

Witamy... ;)
Foteki obejrzeliśmy i stwierdzamy, że są świetne... A ile ich jest super... :loveu: :loveu:
A za psiaka trzymam kciuki... A może zapytajcie się tej Panie czy by nie chciała psiaka oddać... Może znajdziecie mu lepszy domek... Mam najedzieję, że znajdą się peniądze... Ja z chęcią bym wam pomogła, ale kase mam w słokiku sklejonym...

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
hmm... a rodzice moi nie mogliby przelac przez internet?
Jasne, zv tak:multi::multi: To podac nr konta na pw?:razz:

O to sporo;/
I to bardzo:placz::placz:

magdyska25 napisał(a):
i to się nazywają "ludzie którzy uczą kochać"........:shake:
Wiem, bark slow:shake:

Dozia_13 napisał(a):
Witamy... ;)
Foteki obejrzeliśmy i stwierdzamy, że są świetne... A ile ich jest super... :loveu: :loveu:
A za psiaka trzymam kciuki... A może zapytajcie się tej Panie czy by nie chciała psiaka oddać... Może znajdziecie mu lepszy domek... Mam najedzieję, że znajdą się peniądze... Ja z chęcią bym wam pomogła, ale kase mam w słokiku sklejonym...
Hej
Pani niv chce oddac pieska, ale widac, ze przejzala na oczy nawet nas przeprosila za swoje zacghowanie, trzeba kobiecie pomoc, widac, ze jest biedna, bo mieszka w domu, ktoego stan jest oplakany