Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 agaciaaa napisał(a): :evil_lol: nie gadać tyle gaduły :mad: :loveu: Przyłącz się a nie marudź:mad::eviltong::razz::diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Atkaaaa napisał(a):Przyłącz się a nie marudź:mad::eviltong::razz::diabloti: No teraz już moge :lol: :diabloti: ale Izy nie ma :mad: Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Fakt xD To chodź do nas i zagłosuj na banerek :D Quote
Rahl Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Atkaaaa napisał(a):Fakt xD To chodź do nas i zagłosuj na banerek :D O właśnie :D Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :multi::multi::multi:byłam tu poczytałam , pooglądałam i zamknełam .....to teraz wpisuję że BYŁAM :loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cześć Iza to jak z tym spacerem> Mam byc o 12 na wileczej?:razz: Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) A to tak późno kolacje jeść??;o heh:) no ja ogladam nawet fajne:P tez zaraz lece:) i do juterka bo poszłas juz:(No ja chuda jvstem to i moge jesc wieczorkiem xxSweetGirl93xx napisał(a):papa wszystkim:):) dobranoc:*:*A ja sie witam Asia&gordonisko napisał(a):Dobranoc:loveu:Witanko Asia & Ginger napisał(a):http://images30.fotosik.pl/177/9ec6d933a75211a2.jpg Mordulec. :cool3: :evil_lol: :loveu:I to jaki:evil_lol: Atkaaaa napisał(a):To ja jeszcze posiedze :) Branoc! Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć Iza :) Rany jak tu szybko strony lecą! :crazyeye: nie nadążam :evil_lol: nie gadać tyle gaduły :mad: Widziałam Bobiczka i Oleńke :loveu:No co:oops: Atkaaaa napisał(a):Przyłącz się a nie marudź:mad::eviltong::razz::diabloti:Wlasnie:eviltong: agaciaaa napisał(a):No teraz już moge :lol: :diabloti: ale Izy nie ma :mad:Juz jestem:multi: Atkaaaa napisał(a):Fakt xD To chodź do nas i zagłosuj na banerek :D Asia&gordonisko napisał(a):O właśnie :D agaciaaa napisał(a):Zaraz zajrze :razz: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:byłam tu poczytałam , pooglądałam i zamknełam .....to teraz wpisuję że BYŁAM :loveu::loveu:Witanko Alus:multi: emdziolek napisał(a):Cześć Iza to jak z tym spacerem> Mam byc o 12 na wileczej?:razz: Jasne:multi: Quote
gops Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dziendobry ;) przybylismy do was :razz: co tam slychac u bobika? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 gops napisał(a):dziendobry ;) przybylismy do was :razz: co tam slychac u bobika? :diabloti:Witanko:multi: A Bobik wlasniv skonczyl jvsc:eviltong: A o 12.10 idziemy zniw na spacerek grupowy i bedzie masa fotek:loveu: Quote
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Izabela124. napisał(a):Dzis sa moje imieniny:p Łaaaa Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj najlepszego!!!:loveu: Zdrowia szcześcia pomyślnośći, dużo smiechu i radości I spełnienia wszystkich marzeń Samych cudnych w życiu wrazeń!:cool3: Żeby Mamie przeszła złość na Bobika i zebyście zawsze byli razem Samych 6 w szkole i powodzenia na egzaminie hmm i standard: Willi z basenem, lamborgini, przystojnego i kasiastego męża co sie z tobą tą kasą podzieli:diabloti: No i to chyba wsio:evil_lol: No to toaściK :drink1::beerchug: I iiimprAa :cunao: Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 emdziolek napisał(a): Łaaaa Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj najlepszego!!!:loveu: Zdrowia szcześcia pomyślnośći, dużo smiechu i radości I spełnienia wszystkich marzeń Samych cudnych w życiu wrazeń!:cool3: Żeby Mamie przeszła złość na Bobika i zebyście zawsze byli razem Samych 6 w szkole i powodzenia na egzaminie hmm i standard: Willi z basenem, lamborgini, przystojnego i kasiastego męża co sie z tobą tą kasą podzieli:diabloti: No i to chyba wsio:evil_lol: No to toaściK :drink1::beerchug: I iiimprAa :cunao: Oj dzivkowac bardzo:loveu::multi::buzi: Quote
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj dzivkowac bardzo:loveu::multi::buzi: Nie ma za co to moja najkrótsza wersja życzeń:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 emdziolek napisał(a):Nie ma za co to moja najkrótsza wersja życzeń:evil_lol: To masz jvszcze dluzesz:crazyeye: Quote
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Izabela124. napisał(a):To masz jvszcze dluzesz:crazyeye: Baa czasami na 2 strony :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 emdziolek napisał(a):Baa czasami na 2 strony :evil_lol::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trza sie napic:drink1::drink1::drink1::drinka::drinka::drinka::beerchug::beerchug::beerchug::cunao::cunao::cunao::popcorn::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
basia2202 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 a ja powiem krótko Izunia :cool3: ;) SZCZęśCIA, ZDROWIA, POMARAńCZY... NIECH CI TZ NAGO TAńCZY!! :evil_lol: :diabloti::loveu: STO LAT STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ OD NAS! :loveu::loveu::loveu: 4U:) to mówiłyśmy my :cool3: Basia z Zuzanką + TZ:) Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 K&M napisał(a):Witam w niedziele:)Witanko:p basia2202 napisał(a):a ja powiem krótko Izunia :cool3: ;) SZCZęśCIA, ZDROWIA, POMARAńCZY... NIECH CI TZ NAGO TAńCZY!! :evil_lol: :diabloti::loveu: STO LAT STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ OD NAS! :loveu::loveu::loveu: 4U:) to mówiłyśmy my :cool3: Basia z Zuzanką + TZ:) Dziekuje pieknie:loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia&Saba Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wszystkiego najlepszego , z okazji imienin ! :cunao: Dla Ciebie :drinking: Quote
Kamusia16 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jejuuu śliczny chyba charakterek ma?;> bardzo ładny piesek :razz: Quote
agaciaaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cześć Iza :) A ja życze tylko- spełnienia marzeń!! :buzi: Bo w tym wszystko sie zawiera ;) Quote
Recommended Posts