Rahl Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Izabela124. napisał(a):No rozsmivszylas mniv haha tak, bardzo ladny, taki bylv jaki wyszedl:shake: Ty robisz cuda:loveu: Ja?! żadnych cud nie tworze:shake: Właśnie do galerii mojej wstawiłam nową propozycję banerka, oceń:cool3: Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ja?! żadnych cud nie tworze:shake: Właśnie do galerii mojej wstawiłam nową propozycję banerka, oceń:cool3:Oj tworzysz, tworzysz, juz lvce patrzec:multi: Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Atkaaaa napisał(a):oj doobra! Oby dwie cuda tworzycie :DAle nas podsumowlas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale nas podsumowlas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale nieźle nas porównała:razz: Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 heh:) tak sobie czytam waszą rozmowe i sie kłócicie o to kto banerki lepsze robi:P hehe:) smieszne takie;D:D Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Asia&gordonisko napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale nieźle nas porównała:razz:No hihi:evil_lol::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) tak sobie czytam waszą rozmowe i sie kłócicie o to kto banerki lepsze robi:P hehe:) smieszne takie;D:DHahah bo my glupie jakies:evil_lol::evil_lol: Ale ucho mnie boli, jakos mi tak dzis naszlo, bo w czwartek przeklulam kolejne dwie dziurki Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 oj bo się kłócicie :P A jak tak to możecie się sprawdzić tworząc Dżekusiowy banerek :D :P Quote
Rahl Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Izabela124. napisał(a):No hihi:evil_lol::evil_lol: Hahah bo my glupie jakies:evil_lol::evil_lol: Ale ucho mnie boli, jakos mi tak dzis naszlo, bo w czwartek przeklulam kolejne dwie dziurki No :D A ja nie mam żadnych dziurek i nie noszę kolczyków:lol: Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Asia&gordonisko napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale nieźle nas porównała:razz: Atkaaaa napisał(a):oj bo się kłócicie :P A jak tak to możecie się sprawdzić tworząc Dżekusiowy banerek :D :PA bardzo chetniv zrobiv:eviltong: Ide szukac jakis fajnych fot:eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):No :D A ja nie mam żadnych dziurek i nie noszę kolczyków:lol:Serio? jestes chyba pivrwsza dzivwczyna, ktora niv nosi kolczykow, tak to moje kolvzanki maja Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Izabela124. napisał(a):Hahah bo my glupie jakies:evil_lol::evil_lol: Ale ucho mnie boli, jakos mi tak dzis naszlo, bo w czwartek przeklulam kolejne dwie dziurki heh nie potwierdzam i nie zaprzeczam:P hehe:) Oj to współczuje.. ja mam po jednej dziurce i mi starczy:):):D:D A ty ile masz jak kolejne 2 przekułaś?? Quote
Rahl Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nooo... u mnie prawie wszyscy noszą kolczyki, ja taki wyjątek jestem :D Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja w klasie tez mam taką dziewczyne co nie ma przekłutych uszu:) ale wiekszośc dziewczyn ma :):) Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ja też mam tylko po jednej :D No to Iza czekam na rezultat :D Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh nie potwierdzam i nie zaprzeczam:P hehe:) Oj to współczuje.. ja mam po jednej dziurce i mi starczy:):):D:D A ty ile masz jak kolejne 2 przekułaś??W jednym uchu mam 3 a w drugim jedna Asia&gordonisko napisał(a):Nooo... u mnie prawie wszyscy noszą kolczyki, ja taki wyjątek jestem :DNiv podobaja sie ci kolczyki czy co? Czy niv chcesz siv kaleczuc?:razz: xxSweetGirl93xx napisał(a):Ja w klasie tez mam taką dziewczyne co nie ma przekłutych uszu:) ale wiekszośc dziewczyn ma :):)U mniv wszytskie maja Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Atkaaaa napisał(a):ja też mam tylko po jednej :D No to Iza czekam na rezultat :Djuz sie biore za bannerek:p Quote
Rahl Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja jestem dziewczyną, co ma przewrażliwioną skórę :D i jak mi wbijają igłę od strzykawki to się drę, więc nie chciałabym się drzeć przy przekłuwaniu uszu ;) Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Izabela124. napisał(a):W jednym uchu mam 3 a w drugim jedna U mniv wszytskie maja heh moje koleżanka tez tak ma jak ty:P hehe:) a zdażają sie wyjątki co nie mają;) U mnie np. nie widac ze mam kolczyki bo takie małe wiszące mam i jeszcze zawsze rozpuszczone włosy:) tylko kitka na wf a kolczyki trzeba wtedy zdjąc:P hehe:) Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ja jestem dziewczyną, co ma przewrażliwioną skórę :D i jak mi wbijają igłę od strzykawki to się drę, więc nie chciałabym się drzeć przy przekłuwaniu uszu ;) wyjęłaś mi to z ust :D Nienawidzę pobierania krwi:oops::diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ja jestem dziewczyną, co ma przewrażliwioną skórę :D i jak mi wbijają igłę od strzykawki to się drę, więc nie chciałabym się drzeć przy przekłuwaniu uszu ;)Wiesz to wogle dwie inne sprawy, bo ja tez nie ci8erpie pobierania krwi itp. a uszy przekluwa sie taki pistoletem i on wogle zadnej igly nie ma, wcale to niv boli Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh moje koleżanka tez tak ma jak ty:P hehe:) a zdażają sie wyjątki co nie mają;) U mnie np. nie widac ze mam kolczyki bo takie małe wiszące mam i jeszcze zawsze rozpuszczone włosy:) tylko kitka na wf a kolczyki trzeba wtedy zdjąc:P hehe:)To tak jak u mniv, tez czasem niv widac woglv kolczykow, a wlosy tylko na w-fie mam spiete, alv tak to nosze dlugie kolczyki Atkaaaa napisał(a):wyjęłaś mi to z ust :D Nienawidzę pobierania krwi:oops::diabloti:Ja tez:oops: Quote
Rahl Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Izabela124. napisał(a):Wiesz to wogle dwie inne sprawy, bo ja tez nie ci8erpie pobierania krwi itp. a uszy przekluwa sie taki pistoletem i on wogle zadnej igly nie ma, wcale to niv boli A to taki pistolet na prawdziwe naboje:evil_lol::diabloti:? Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):A to taki pistolet na prawdziwe naboje:evil_lol::diabloti:? :roflt::roflt: Nie:eviltong: wklada sie do tego pistoletu kolczyka pstryk i kolczyk w uchu:evil_lol: Quote
Recommended Posts