Asia & Ginger Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Gratulujemy 200 stronki!!! :cool3: :multi: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
limoncia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witanko Bobiczkowa:) Spoźnione GRATULACJE:BIG::BIG::BIG: :laola: :laola: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Izaura....nie ładnie....oj nie ładnie........Jabłuszkowej nie zaprosić na taką bobkie....na taki jubileusz :shake::mad: Quote
Tilia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dzień dobry :) zaglądam z rewizytą :) Bobik ma tak długi temat, że nie wiem kiedy uda mi się całość przejrzeć! Ale dotarłam do rybek :) A Bobik na większości zdjęć dumnie rozpiera się na kanapie- taki z niego Król Bobik Pierwszy :D :D pozdrawiam! Quote
Mi. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Izabela124. napisał(a):Kilkanacie stron wczesniej opislaam, a tak w skrocie to urodzilo sie u mnie w domu dzivcko i mama chce oddac z tego powodu Bobika ale problem mam nadzieje jest już rozwiązany? Quote
Dozia_13 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witamy naszych kochanych przyjaciół... :loveu: Iza licze na to, że dziś będą jakieś foteczki... ;) Quote
Anka_ZG Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cześć Izuń:) co tam słychać u bobisiów??Jak sytuacja w domku??jakieś foteczki będa dzsiaj??:) Quote
Pusiakowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witanko piatkowe :lol: . Beda jakies fotki dzis .? Czekamy .. A problem juz rozwiazany mam nadzieje :roll: . Pozdrowienia dla Ciebie i jak ty na nia mowisz "kluseczki" chociaz nie jest kluseczka :eviltong: . Quote
Magot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 I jak się ma sprawa z Bobikiem? Gratulacje 200 strony!!:multi: Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam panią i Bobika:) A czemu tak długo pani tu nie ma?? no wiesz co... opuszczasz nas?? I chcemy fotki:D:D Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Racja :multi: A jaką czcionką robisz ten podpis? Handscript SF ? Bo jest fajny, oczywiście nie będę zgapiała od ciebie w mojej galerii tylko tak się pytam aby wiedzieć :)Hej a potem ci napisze, bo musze zobaczyc Martynia&Pusio napisał(a):No moze Mala :eviltong: . Ale jest Sliczna ;] . A te nowe fotki sa tez piekne . Jak sobie wtulil lebek w podusie :loveu: . Piekniusio ;) .Dzieki xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) śliczne zdjecie Bobika;) A co on tam 2 strony wczesniej zajada??:P hehe:) Słodziak:)Witanko Zajada kosteczke jamnicze napisał(a):Widać, że mu smakuje :razz:http://images29.fotosik.pl/175/c15572532d3cd381.jpgBardzo samkowalo:loveu::loveu: Acctiually napisał(a):O jaki przystojniak się wyleguje:loveu: Asia&gordonisko napisał(a):Czy tylko tak mi się wydaje, czy doszliśmy już do 200 strony :cool3: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ano doszlismy Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 magda_drakkar napisał(a):I jak się ma sprawa z Bobikiem? Gratulacje 200 strony!!:multi:Dzieki Narazie mam sie nie czepia o niego, zobaczymy jak pojdzie dalej xxSweetGirl93xx napisał(a):Witam panią i Bobika:) A czemu tak długo pani tu nie ma?? no wiesz co... opuszczasz nas?? I chcemy fotki:D:DHej A bylam na dlugich zakupach, dlatego mnie nie bylo, ale juz jvstem:multi: Dozia_13 napisał(a):Fotki są świetne... Jak zwykle na kanapie...wygodniś z niego... :loveu: :loveu: To już 200str ;d;dOn zawsze tak sie wyleguje:evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Z Poznania można dojechać autobusem bezpośrednio do Sierakowa. ;) http://images29.fotosik.pl/175/c15572532d3cd381.jpg Cudnie Bobiś zajada kosteczkę. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Gingerka też lubi takie kostki. :cool3: :pWitanko Pianka napisał(a):Hej. 200 stron:multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):O masz juz 200 stron :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: . Zapraszamy na nowe fotki ;);););) .Zaraz do was zajrzymy jamnicze napisał(a):Gratulacje 200 stronki :Rose:Dziekowac:multi: ewka i haker napisał(a):gratki 200strony:knajpa::laola::pepsi::popcorn::drinking::cunao::smilecol:Dzieki:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Basia i Barni napisał(a):bobik niedosyc ze ma ekstra imie to jeszcze jest sliczny i super fotki Iza , a jak ty widziałam ze na zlot jedziesz??Hej, tak jade na zlot Asia & Ginger napisał(a):Gratulujemy 200 stronki!!! :cool3: :multi: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola:Dziekowac limoncia napisał(a):Witanko Bobiczkowa:) Spoźnione GRATULACJE:BIG::BIG::BIG: :laola: :laola:Dzieki:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Lubie jego zdjecia :)Ciesze sie apple napisał(a):Izaura....nie ładnie....oj nie ładnie........Jabłuszkowej nie zaprosić na taką bobkie....na taki jubileusz :shake::mad:Hej, nie pochaj sie, sama przega[ilam imprezke:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Tilia napisał(a):Dzień dobry :) zaglądam z rewizytą :) Bobik ma tak długi temat, że nie wiem kiedy uda mi się całość przejrzeć! Ale dotarłam do rybek :) A Bobik na większości zdjęć dumnie rozpiera się na kanapie- taki z niego Król Bobik Pierwszy :D :D pozdrawiam!Witanko Mi. napisał(a):ale problem mam nadzieje jest już rozwiązany? No niebardzo Dozia_13 napisał(a):Witamy naszych kochanych przyjaciół... :loveu: Iza licze na to, że dziś będą jakieś foteczki... ;)Beda:p Anka_ZG napisał(a):Cześć Izuń:) co tam słychać u bobisiów??Jak sytuacja w domku??jakieś foteczki będa dzsiaj??:)Hej A dzis juz kupilam sobiv rzeczy na chrzest, brakuje mi jeszcze butow ewka i haker napisał(a):sie przyszlismy przywitac:multi:Witanko Martynia&Pusio napisał(a):Witanko piatkowe :lol: . Beda jakies fotki dzis .? Czekamy .. A problem juz rozwiazany mam nadzieje :roll: . Pozdrowienia dla Ciebie i jak ty na nia mowisz "kluseczki" chociaz nie jest kluseczka :eviltong: .Witanko Zaraz beda jakies fotki Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej A bylam na dlugich zakupach, dlatego mnie nie bylo, ale juz jvstem:multi: O fajnie:):D:) ja jutro sie wybieram albo w niedziele;P A kupiłas cos sobie??:D Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):O fajnie:):D:) ja jutro sie wybieram albo w niedziele;P A kupiłas cos sobie??:DTak kupilam tylko sobie:eviltong: O Bobiku dzis zapomnialam:oops: Kupilam sobiv ubarnie na chrzest, tylko nie moglam zdecydowac sie na buty i zadnych nie kupilam:evil_lol: Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 hehe:P to jeszcze kupisz:) a kiedy masz chrzest?? I co sobie kupiłas za ubranie??:D:D:D Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P to jeszcze kupisz:) a kiedy masz chrzest?? I co sobie kupiłas za ubranie??:D:D:DChrzest jest w pierwszy dzien swiat, czyli za dwa tygodnie nivcale A kupilam taka sukienke i bluzke do tego, pasek nowy i kolczyki Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 aa:) to pewnie ładne:D:D hehe:) A masz tylko jedną siostre??:P czy jeszcze jakies rodzeństwo?? Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aa:) to pewnie ładne:D:D hehe:) A masz tylko jedną siostre??:P czy jeszcze jakies rodzeństwo??Mam jvszcze brata o 2lata mlodszego i musze z nim dzielic kompa:roll::mad::-( C.D.N Quote
Recommended Posts