Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

wkoncu was znalazlam :) obejzalam wszystko ....:) zapraszam do nas ...mam garerie od 5 min wiec jest szansa ze bedziesz pierwsza :eviltong: link pod banerkiem :)

Posted

gops2000 napisał(a):
wkoncu was znalazlam :) obejzalam wszystko ....:) zapraszam do nas ...mam garerie od 5 min wiec jest szansa ze bedziesz pierwsza :eviltong: link pod banerkiem :)
Hejka
Juz lecimy

Posted

I tak masz dobrze;) Ja rekolekcje miałam odrazu po feriach w tym tygodniu..;/
a ferie miałam do 11 lutego czyli rekolekcje były od 13-15:P dawno już...
A jutro jade do kina z klasa:) masakra;/ musiałam jeszcze bilety na autobus kupić;/ specjalnie jechałam do poznania po nie i jeszcze mam lekko skręconą noge znowu;/ :P heh:) nie ma to jak moje szczęscie;)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
I tak masz dobrze;) Ja rekolekcje miałam odrazu po feriach w tym tygodniu..;/

skad ja to znam:evil_lol: tez tak mialam ferie i rekolekcje:evil_lol:
no tak ty ze swarzedza:lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']I tak masz dobrze;) Ja rekolekcje miałam odrazu po feriach w tym tygodniu..;/
A jutro jade do kina z klasa:) masakra;/ musiałam jeszcze bilety na autobus kupić;/ specjalnie jechałam do poznania po nie i jeszcze mam lekko skręconą noge znowu;/ :P heh:) nie ma to jak moje szczęscie;)Oj to rzeczywiscie niv za rozowo

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :)

http://images27.fotosik.pl/174/e47e1b6a06573fe4.jpg ale Bobiś robi fajne minki :lol: :loveu:Czesc

[quote name='ewka i haker']skad ja to znam:evil_lol: tez tak mialam ferie i rekolekcje:evil_lol:
no tak ty ze swarzedza:lol:A ja nie mam pojvcia gdzie jest Swarzedz

Posted

ewka i haker napisał(a):
skad ja to znam:evil_lol: tez tak mialam ferie i rekolekcje:evil_lol:
no tak ty ze swarzedza:lol:

Nom ze Swarzedza:D:D heh:) a ty widze z poznania;D:D
byłam dzisiaj tam:):) hehe:)

Izabela124. napisał(a):
Oj to rzeczywiscie niv za rozowo

A ja nie mam pojvcia gdzie jest Swarzedz

No niestety:P nie za różowo:)
A Swarzędz leży pod Poznaniem bardzo bliziutko:)

Posted

Nom ze Swarzedza:D:D heh:) a ty widze z poznania;D:D
byłam dzisiaj tam:):) hehe:)

No niestety:P nie za różowo:)
A Swarzędz leży pod Poznaniem bardzo bliziutko:)
O to moze na zlocik sie wybierzesz?:razz: Bo jest w Sivrakowie:cool3:

Posted

Chętnie ale mama mi nie pozwoli;/;/;/
Jak bym mogła to bym przyjechała bardzo chętnie ale rodzice mnie nie puszczą...;/
Aj tam rodzice, patrz gdzie ja mieszkam i jade, namow ich jakos, fajnie byloby sie poznac, psikai by sie wyszalaly, my pogadaly, namaiwaj, namawiaj:razz:

Posted

heh:) sie zobaczy:) ale i tak wątpie ze ich przekonam:P A Kabiśka i tak by mi nie pozwolili wziąść;/ po za tym on nie przepada za dużymi psami;/;/;/ i bez smyczy to by mi zwiał nie wiadomo gdzie;P no a na zlot i tak mnie nie puszczą nawet nie mam co marzyć o tym:P

Posted

heh:) sie zobaczy:) ale i tak wątpie ze ich przekonam:P A Kabiśka i tak by mi nie pozwolili wziąść;/ po za tym on nie przepada za dużymi psami;/;/;/ i bez smyczy to by mi zwiał nie wiadomo gdzie;P no a na zlot i tak mnie nie puszczą nawet nie mam co marzyć o tym:P
A moze jednak sie uda ci namowic:razz: Mozesz jechac bez bestyjki:eviltong:

Posted

jamnicze napisał(a):
niezły zwierzyniec tam masz: chomiczek, głupiczek i bobiczek :evil_lol:
:grin::grin: Ale zrymowlas
Czytalam, ze ty na mini zlot na Mazury sieg wybierasz, fajniebyloby sie poznac:multi: I tegi slodkiego szkraba wycalowac:loveu:

Posted

No nie wiem niby spróbowac mozna ale wątpie... mam takie pesymityczne nastawienie bo i tak wiem co mi powiedzą:P po za tym nie znam tam nikogo......... no oprócz ciebie tyle ze nie na żywo a jak bym kogos na żywo znała to moze wieksza szansa aby mnie puścili...

Posted

No nie wiem niby spróbowac mozna ale wątpie... mam takie pesymityczne nastawienie bo i tak wiem co mi powiedzą:P po za tym nie znam tam nikogo......... no oprócz ciebie tyle ze nie na żywo a jak bym kogos na żywo znała to moze wieksza szansa aby mnie puścili...
To trza myslvc pozytywnie:eviltong: Ja tez nikogo na zywo nie znam, tylko z netu:razz::eviltong:

Posted

jamnicze napisał(a):
Też chciałabym się spotkać, w grupie zawsze raźniej, tylko nie wiem czy mój TZ dostanie na początku lipca urlop - raczej marne szanse, ale sie zobaczy
Oj to namawiajcie szefa, musi dav urlopik, bo jak nie to sie z nim policze:mad::cool3:

Posted

heh:)
a co im powiedziałaś?? :D
A jak by sie wpadło tylko na jeden dzień na przykłąd to cos sie płaci??:P
heh:) musze pomysleć czy ich wogóle przekonywac;P bo nawet nie wiem jak bym tam dojechała:P