Atkaaaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :loveu:Czesc Super foteczki:loveu: chcemy wiecej :D !! Quote
taxelina Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mam nadzieje ze mamie sie uspokoilo na dlugo Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) widze że następne fotki:D:D Piękne:) Bobik cudny:D taki grubasek sie wydaje:P heh:) I słodziutka jest ola;DHej Sie nie wydaje ci, bo on jest taki grubiutki [quote name='agaciaaa']Witamy :multi: widziałam foteczki :loveu: http://images25.fotosik.pl/172/0845abfdc38cd2aa.jpg ale Bobiś tu grubiutko wygląda ;) musicie chodzić na długie spacery ;) Oleńka słodka! :loveu:Hej Chodzimy, chodzimy, tylko te spacery nic nie daja [quote name='Pianka']Witanko. Śliczne zdjęcia. Gratulujemy sukcesów z Bobikiem i kagańcem:pWitanko Dziekujemy [quote name='Acctiually']Ale dzidzia:loveu: No Bobik oczywiście też śliczny:) Dzieki [quote name='deer_1987']Nie ma jakis zdjec? :DByly, ale zaraz dam jakies nowe [quote name='Martinee']witanko :):):):)Witanko [quote name='Cheritka']Wiamy się wieczorową porą, http://images32.fotosik.pl/173/dfddfa05825a2cbc.jpg śliczne dziewczynki i Ola też wyrośnie zaraz na pannicę :cool3:Witanko dziekowac za komplvmenty [quote name='KasiaSonia']Witamy się :cool3: A może jakieś fotki ? :eviltong:Hejka Zaraz jakivs damy [quote name='Atkaaaa']:loveu:Czesc Super foteczki:loveu: chcemy wiecej :D !!Czesc [quote name='deer_1987']Mam nadzieje ze mamie sie uspokoilo na dlugoOj, ja tez mam taka nadziejv [quote name='apple']Siemka Bobikowcy:loveu:Siemka jabluszkowa Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Doberek :p I jak u Was ......wyjaśnia się cokolwiek sytuacja :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']Doberek :p I jak u Was ......wyjaśnia się cokolwiek sytuacja :razz::razz:Hej Alu, narazie nie ma w domu zadnych zgryzow, wivc jvst dobrze [quote name='deer_1987']Witanko popoludniowe :)Witanko:multi: Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 MealyAngel napisał(a):Świetne nowe fotki! :loveu:Ciesze sie bardzo, ze sie podobaja:multi: Quote
Rahl Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Super focie:loveu: Hmm... wydaje mi się, że ten kalendarz w pokoju powinien być ustawiony na marzec:cool3::razz: Jakoś rzucił mi się w oczy bo też go mam :lol: Dobry dzień :) Quote
Dozia_13 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Hejj....! Ale fajne foteczki...Ale Olunia juz duża jest... :loveu: A Bobiczek tłuściutki.. pasuje mu to.. :) Pozdrawiamy.. :) Quote
Anka_ZG Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cześć Bobisie:lol: Swietne foteczki,a czemu ten chłopczyk ma zamazana twarz??Bo na zdjęciach wcześnie nie ma zamazanej, więc tak sie zastanawiam po co zamazywać tylko część:cool3: Izuniu czy ja dobrze myślę, że trzymasz na rączkach Oleńke?? Dzidziulek jest śliczny:loveu: Jednak przeszła ci złość na nią??Pozdrawiam Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Super focie:loveu: Hmm... wydaje mi się, że ten kalendarz w pokoju powinien być ustawiony na marzec:cool3::razz: Jakoś rzucił mi się w oczy bo też go mam :lol: Dobry dzień :)Witanko Juz przvzucona kartka:eviltong: Dozia_13 napisał(a):Hejj....! Ale fajne foteczki...Ale Olunia juz duża jest... :loveu: A Bobiczek tłuściutki.. pasuje mu to.. :) Pozdrawiamy.. :)Witanko Anka_ZG napisał(a):Cześć Bobisie:lol: Swietne foteczki,a czemu ten chłopczyk ma zamazana twarz??Bo na zdjęciach wcześnie nie ma zamazanej, więc tak sie zastanawiam po co zamazywać tylko część:cool3: Izuniu czy ja dobrze myślę, że trzymasz na rączkach Oleńke?? Dzidziulek jest śliczny:loveu: Jednak przeszła ci złość na nią??PozdrawiamKazal mi zamazac, ale nie chcialo mi wsyztskich zamazywac, a ten chlopczyk to moj brat. tak to ja trzymam Olenke, wiesz ja do niej nic nie mam, to na mame sie zloszcze, nie na Olenke Quote
ewka i haker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 suoper zdjeci bobika a olenca slodziak a jaki masz prgram do zdjec bo mi sie bradzo podobaj a te przerobki:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 ewka i haker napisał(a):suoper zdjeci bobika a olenca slodziak a jaki masz prgram do zdjec bo mi sie bradzo podobaj a te przerobki:loveu:Witanko A program to PhotoFiltre Quote
ewka i haker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko A program to PhotoFiltre pewnie po angielsku:oops::shake: Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 ewka i haker napisał(a):pewnie po angielsku:oops::shake:Mozna sciagnac spolszczenie;):p Quote
Rahl Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Izabela124. napisał(a): A program to PhotoFiltre Też korzystam z photo filtre ;) Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Też korzystam z photo filtre ;)Ja to dopiero raczkuje. A umiesz robic tam bannerki? Quote
Recommended Posts