Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Bardo nie da sobie nałożyć:roll: Ale fakt, że nie chodzimy z nim po mieście więc kaganiec tylko w wyjątkowych sytuacjach ( zawsze mam pod ręką na spacerze ;) )A ja dzis Bobisia uczylam chodzic i nawet grzecznie w nim szedl, ale co jakis czas zatrzymywal sie i chcial go zdjac Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 moj haker od jakiegos roku nosi ale tylko do autobusu na poczatku mialam nylonowy i go nie nawidzil nie umial w nim chodzi:shake: a teraz kupilam mu kantarek i bez problemu tylko czasem sie wyciera zeby zdjac jest mu o wiele wygodniej i kanary sie nie przyczepia bo na pysku cos ma a co do zakladania:oops: to jak go widzi to uciaka gdzie pieprz rosnie:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ewka i haker napisał(a):moj haker od jakiegos roku nosi ale tylko do autobusu na poczatku mialam nylonowy i go nie nawidzil nie umial w nim chodzi:shake: a teraz kupilam mu kantarek i bez problemu tylko czasem sie wyciera zeby zdjac jest mu o wiele wygodniej i kanary sie nie przyczepia bo na pysku cos ma a co do zakladania:oops: to jak go widzi to uciaka gdzie pieprz rosnie:evil_lol:Haha Bobis tez jak widzi kaganivc to ucivka ode mnie:evil_lol::evil_lol: Bober ma taki mvtalowy i chyba troche mu przeszkadza, chyba kupie mu taki nylonowy Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):Haha Bobis tez jak widzi kaganivc to ucivka ode mnie:evil_lol::evil_lol: Bober ma taki mvtalowy i chyba troche mu przeszkadza, chyba kupie mu taki nylonowy nylonowy nie jest wygody nie ma swobody(chodz ja jak mialm to byl bardzo luzny)i pies latem sie w nim gotuje Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ewka i haker napisał(a):nylonowy nie jest wygody nie ma swobody(chodz ja jak mialm to byl bardzo luzny)i pies latem sie w nim gotuje To jaki jest najlvpszy? Moze jakis z materialu kupic? Quote
Rahl Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):To jaki jest najlvpszy? Moze jakis z materialu kupic? najlepszy to wg mnie taki, w ktorym latem bedzie mogl spokojnie wystawiac jezor aby mogl ochlodzic organizm ;) ale na materialach itp. sie nie znam Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):najlepszy to wg mnie taki, w ktorym latem bedzie mogl spokojnie wystawiac jezor aby mogl ochlodzic organizm ;)To czyli taki jak ma tzn. mvtalowy Quote
Atkaaaa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Czeeeść :D Super że już lepiej :D Jak Dzekiemu kantarek założę to stoi i sie nie rusza aż mu go nie zdejme... ^^ Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Atkaaaa napisał(a):Czeeeść :D Super że już lepiej :D Jak Dzekiemu kantarek założę to stoi i sie nie rusza aż mu go nie zdejme... ^^Haha wszytkie pieski chyba na poczatku tak maja:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):To czyli taki jak ma tzn. mvtalowy Nie koniecznie... slyszalam o jakis takich jak metalowych tylko ze lekkich :roll: Ale moze lepiej sie nie odzywam bo za duzo na ten temat to ja nie wiem:roll: Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):To jaki jest najlvpszy? Moze jakis z materialu kupic? na lato najlepazy metalowy bo moze jezyk wyciagnac ale mozesz kupic nylonowy z taka siateczka zalezy po co ci kaganiec w jakim celu chcesz go dla tego malca krwiozerczego:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Nie koniecznie... slyszalam o jakis takich jak metalowych tylko ze lekkich :roll: Ale moze lepiej sie nie odzywam bo za duzo na ten temat to ja nie wiem:roll:A jakie to? Masz moze fotke? Bo ja o takich nie slyszalam Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ewka i haker napisał(a):na lato najlepazy metalowy bo moze jezyk wyciagnac ale mozesz kupic nylonowy z taka siateczka zalezy po co ci kaganiec w jakim celu chcesz go dla tego malca krwiozerczego:evil_lol:Haha teraz nadchodzi lato, a my duzo zcasu spedzamy na dworze, a ma bvstia ma taki chratkter, ze jak widzi dzieci na rolkach lub na czyms co sie rusza, to chwyta za nogi:evil_lol::evil_lol: Taki oto potworek z niego. chyba jednak zostane przy tym mvtalowym Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Nie koniecznie... slyszalam o jakis takich jak metalowych tylko ze lekkich :roll: Ale moze lepiej sie nie odzywam bo za duzo na ten temat to ja nie wiem:roll: no sa takie jak metalowe tylko ze plastikowe Quote
Rahl Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):A jakie to? Masz moze fotke? Bo ja o takich nie slyszalam No wlasnie nie wiem, tylko cos slyszalam:roll::razz: Nie widzialam tego, ale czy np. taki kaganiec al'a plastikowy wygladajacy jak metalowy nei moze byc? zbudowany jak metalowy, widzialam kiedys w sklepie zoologicznym Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ewka i haker napisał(a):no sa takie jak metalowe tylko ze plastikoweczyli jakie? jak wygladaja? Bo ja chyba nigdy takich nie widzialam Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):Haha Bobis tez jak widzi kaganivc to ucivka ode mnie:evil_lol::evil_lol: Bober ma taki mvtalowy i chyba troche mu przeszkadza, chyba kupie mu taki nylonowy Nylonowy nie jest najlepszy (chyba, że ma służyć tylko jaka atrapa w autobusie), bo psy nie mogą się w nich dobrze rozdziawić i ziajać. Dla małych psiaków zdecydowanie polecam kaganiec plastikowy, bo jest leciusieńki i elastyczny. Gingerka ma taki i super się sprawdza. :cool3: Tylko pamietaj, żeby kaganiec kupować z psem, bo tylko wtedy dobrze dopasujesz rozmiar. ;) Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):No wlasnie nie wiem, tylko cos slyszalam:roll::razz: Nie widzialam tego, ale czy np. taki kaganiec al'a plastikowy wygladajacy jak metalowy nei moze byc? zbudowany jak metalowy, widzialam kiedys w sklepie zoologicznymA masz fotke? Quote
Rahl Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 O np tak :p http://www.kuchniapupila.pl/data/foto.php?f=1600086917%2F74.jpg&w=105 na googlach znalezione:cool3: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nylonowy nie jest najlepszy (chyba, że ma służyć tylko jaka atrapa w autobusie), bo psy nie mogą się w nich dobrze rozdziawić i ziajać. Dla małych psiaków zdecydowanie polecam kaganiec plastikowy, bo jest leciusieńki i elastyczny. Gingerka ma taki i super się sprawdza. :cool3: Tylko pamietaj, żeby kaganiec kupować z psem, bo tylko wtedy dobrze dopasujesz rozmiar. ;)A masz fotke moze tego kaganca? bo niv kojarze go i niv wiem jak wyglada tak wiem, ze z Bobislawem musimy sie przejsc razem, by mu kupic namordnik:p Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']O np tak :p http://www.kuchniapupila.pl/data/foto.php?f=1600086917%2F74.jpg&w=105 na googlach znalezione:cool3:Dzieki A ciekawe ilv takiv cus moze kosztowac:razz: Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Izabela124. napisał(a):Dzieki A ciekawe ilv takiv cus moze kosztowac:razz: nie duzo drogie to nie jest Quote
Rahl Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ewka i haker napisał(a):nie duzo drogie to nie jest Chyba tańsze nawet od metalowych :cool3: Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ewka i haker napisał(a):nie duzo drogie to nie jest Asia&gordonisko napisał(a):Chyba tańsze nawet od metalowych :cool3:Dzieki Jutro sie przejde do zoologika i zobacze Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Chyba tańsze nawet od metalowych :cool3: to napewno;) mozesz mu kupic rowniez taki ze skorki sa przewiewne i lecitkie ale psy gryza przez nie ale watpie ze bobik by gryz przez to po nogach http://www.allegro.pl/item320296508_kaganiec_okazja_wyprzedaz_hit_najtaniej.html ps.zaptaszamy do nas Quote
Recommended Posts