Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
Bardo nie da sobie nałożyć:roll: Ale fakt, że nie chodzimy z nim po mieście więc kaganiec tylko w wyjątkowych sytuacjach ( zawsze mam pod ręką na spacerze ;) )
A ja dzis Bobisia uczylam chodzic i nawet grzecznie w nim szedl, ale co jakis czas zatrzymywal sie i chcial go zdjac

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

moj haker od jakiegos roku nosi ale tylko do autobusu
na poczatku mialam nylonowy i go nie nawidzil nie umial w nim chodzi:shake:
a teraz kupilam mu kantarek i bez problemu tylko czasem sie wyciera zeby zdjac jest mu o wiele wygodniej i kanary sie nie przyczepia bo na pysku cos ma
a co do zakladania:oops:
to jak go widzi to uciaka gdzie pieprz rosnie:evil_lol:

Posted

ewka i haker napisał(a):
moj haker od jakiegos roku nosi ale tylko do autobusu
na poczatku mialam nylonowy i go nie nawidzil nie umial w nim chodzi:shake:
a teraz kupilam mu kantarek i bez problemu tylko czasem sie wyciera zeby zdjac jest mu o wiele wygodniej i kanary sie nie przyczepia bo na pysku cos ma
a co do zakladania:oops:
to jak go widzi to uciaka gdzie pieprz rosnie:evil_lol:
Haha Bobis tez jak widzi kaganivc to ucivka ode mnie:evil_lol::evil_lol: Bober ma taki mvtalowy i chyba troche mu przeszkadza, chyba kupie mu taki nylonowy

Posted

Izabela124. napisał(a):
Haha Bobis tez jak widzi kaganivc to ucivka ode mnie:evil_lol::evil_lol: Bober ma taki mvtalowy i chyba troche mu przeszkadza, chyba kupie mu taki nylonowy

nylonowy nie jest wygody nie ma swobody(chodz ja jak mialm to byl bardzo luzny)i pies latem sie w nim gotuje

Posted

Izabela124. napisał(a):
To jaki jest najlvpszy? Moze jakis z materialu kupic?

najlepszy to wg mnie taki, w ktorym latem bedzie mogl spokojnie wystawiac jezor aby mogl ochlodzic organizm ;) ale na materialach itp. sie nie znam

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Czeeeść :D Super że już lepiej :D
Jak Dzekiemu kantarek założę to stoi i sie nie rusza aż mu go nie zdejme... ^^
Haha wszytkie pieski chyba na poczatku tak maja:evil_lol::evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
To czyli taki jak ma tzn. mvtalowy

Nie koniecznie... slyszalam o jakis takich jak metalowych tylko ze lekkich :roll: Ale moze lepiej sie nie odzywam bo za duzo na ten temat to ja nie wiem:roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):
To jaki jest najlvpszy? Moze jakis z materialu kupic?

na lato najlepazy metalowy bo moze jezyk wyciagnac
ale mozesz kupic nylonowy z taka siateczka
zalezy po co ci kaganiec
w jakim celu chcesz go dla tego malca krwiozerczego:evil_lol:

Posted

Nie koniecznie... slyszalam o jakis takich jak metalowych tylko ze lekkich :roll: Ale moze lepiej sie nie odzywam bo za duzo na ten temat to ja nie wiem:roll:
A jakie to? Masz moze fotke? Bo ja o takich nie slyszalam

Posted

ewka i haker napisał(a):
na lato najlepazy metalowy bo moze jezyk wyciagnac
ale mozesz kupic nylonowy z taka siateczka
zalezy po co ci kaganiec
w jakim celu chcesz go dla tego malca krwiozerczego:evil_lol:
Haha teraz nadchodzi lato, a my duzo zcasu spedzamy na dworze, a ma bvstia ma taki chratkter, ze jak widzi dzieci na rolkach lub na czyms co sie rusza, to chwyta za nogi:evil_lol::evil_lol: Taki oto potworek z niego. chyba jednak zostane przy tym mvtalowym

Posted

no sa takie jak metalowe tylko ze plastikowe

Posted

Izabela124. napisał(a):
A jakie to? Masz moze fotke? Bo ja o takich nie slyszalam

No wlasnie nie wiem, tylko cos slyszalam:roll::razz: Nie widzialam tego, ale czy np. taki kaganiec al'a plastikowy wygladajacy jak metalowy nei moze byc? zbudowany jak metalowy, widzialam kiedys w sklepie zoologicznym

Posted

Izabela124. napisał(a):

Nylonowy nie jest najlepszy (chyba, że ma służyć tylko jaka atrapa w autobusie), bo psy nie mogą się w nich dobrze rozdziawić i ziajać.
Dla małych psiaków zdecydowanie polecam kaganiec plastikowy, bo jest leciusieńki i elastyczny. Gingerka ma taki i super się sprawdza. :cool3:
Tylko pamietaj, żeby kaganiec kupować z psem, bo tylko wtedy dobrze dopasujesz rozmiar. ;)

Posted

No wlasnie nie wiem, tylko cos slyszalam:roll::razz: Nie widzialam tego, ale czy np. taki kaganiec al'a plastikowy wygladajacy jak metalowy nei moze byc? zbudowany jak metalowy, widzialam kiedys w sklepie zoologicznym
A masz fotke?

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Nylonowy nie jest najlepszy (chyba, że ma służyć tylko jaka atrapa w autobusie), bo psy nie mogą się w nich dobrze rozdziawić i ziajać.
Dla małych psiaków zdecydowanie polecam kaganiec plastikowy, bo jest leciusieńki i elastyczny. Gingerka ma taki i super się sprawdza. :cool3:
Tylko pamietaj, żeby kaganiec kupować z psem, bo tylko wtedy dobrze dopasujesz rozmiar. ;)
A masz fotke moze tego kaganca? bo niv kojarze go i niv wiem jak wyglada
tak wiem, ze z Bobislawem musimy sie przejsc razem, by mu kupic namordnik:p