Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Dobry:lol: Czekamy na nierozmazane zdjęcia:loveu:Hej Oj troche poczekacie:eviltong::lol: Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']Zeby psa tak fotami meczyc! Do TOZu napiszem!emdzolek ma tam zanjomosci, wiec mi TOZ nic nie zrobi:eviltong::eviltong: Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ja tez mam znajomosci!!!!! I to u samej " gory"! Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='sota36']ja tez mam znajomosci!!!!! I to u samej " gory"! :evil_lol: hihi a tam Bobik lubi jak mu sie fotki robi:eviltong: Quote
Martens Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Foty świetne:) Czekamy na następne :) Też się zastanawiałam, jak one ładnie żyją w zgodzie :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Izabela124.']:evil_lol: hihi a tam Bobik lubi jak mu sie fotki robi:eviltong:no to on gffffffiazdor! Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Martens napisał(a):Foty świetne:) Czekamy na następne :) Też się zastanawiałam, jak one ładnie żyją w zgodzie :evil_lol:Dzieki Chodzi ci jak piovski w zgodzie zyja? Bo asty to tak naparwde nie sa psami mordercami tylko tulaskami:eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 sota36 napisał(a):no to on gffffffiazdor!No a jak, a gdybys ty widzaila jak on pozuje:loveu: Quote
Martens Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Izabela124. napisał(a): Chodzi ci jak piovski w zgodzie zyja? Bo asty to tak naparwde nie sa psami mordercami tylko tulaskami:eviltong: A to ja wiem, znam parę słodkich ASTów i pitów. Nieniej jednak nie wiem, czy zaryzykowałabym puścić moją sukę do zabawy z bullowatym tej samej płci, bo ona czasem potrafi sprowokować :roll: Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Martens']A to ja wiem, znam parę słodkich ASTów i pitów. Nieniej jednak nie wiem, czy zaryzykowałabym puścić moją sukę do zabawy z bullowatym tej samej płci, bo ona czasem potrafi sprowokować :roll:Wivsz to zalvzy od psa, jak jvst wychowany, czy byl socjaliowany itp. A asty emi i rafala sa bardzo milv, przytulaskie i slodziaste Ja tam niv dyskriminuje zadej rasy, dla mnv wsyztskie spy sa ladne i z kazdym puscilabym Bobika Quote
Martens Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja też nie dyskryminuję żadnej rasy - tylko ogólnie nie przepadam za puszczaniem suki do zabawy ze zwierzakami których nie znam. Bullowate które znam to same samce, które mojej wariatce pozwalają sobie wejść na głowę. Nie wiem, czy z nieznaną mi suką ASTką byłoby tak przyjemnie. Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Martens']Ja też nie dyskryminuję żadnej rasy - tylko ogólnie nie przepadam za puszczaniem suki do zabawy ze zwierzakami których nie znam. Bullowate które znam to same samce, które mojej wariatce pozwalają sobie wejść na głowę. Nie wiem, czy z nieznaną mi suką ASTką byłoby tak przyjemnie.Wisz ty najlepiej wiesz jaki jest twoj pies, Bobis tez rzuca sie do wiekszych spow, ale jak sie z nimi obwacha, pozna je to zachowuje sie normalnie [quote name='Pianka']No czekamy na te foty ze spaceru:razz:Juz daje:multi: Idziemy do lasu Po drodze spotkalismy kruka I odlecial Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Po drodzv widzielismy cmvntarz I ruiny Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Bobis robil dziwne miny Wejscie do lasku Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 W lesie nastaly szalenstwa i tropienie Jak i kopanie Quote
Martens Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jeśli spacerujecie po laskach, to już niestety uwaga na kleszcze :shake: Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Do lasku wjezdzali rowerzysci, dltaego Perelke trza bylo wziasc na smycz, bo ona ich nie lubi i zabki im pokazuje Spotkalismy tvz Pana, ktry strzelal do innych osob i zostawial na drzewach rozne plamy, pozniej je poakzemy Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Martens']Jeśli spacerujecie po laskach, to już niestety uwaga na kleszcze :shake:Wiemy:p Spryskalismy sie Fiprexem W ciagu tych 4godzin po Perelce lazaily 3kleszcze a po Bobiku 1 Pozowalismy na pniach Quote
Pianka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://images31.fotosik.pl/172/5e2e6051efd577b8.jpg jaki komandos:-o Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Pianka']http://images31.fotosik.pl/172/5e2e6051efd577b8.jpg jaki komandos:-oTez zaniemowililysmy jak go zobaczylysmy, a jak fajnie sie skradal Tv dwiv Paniv byly z nami A to my , Quote
Recommended Posts