emdziolek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Izabela124.']I jeszcze Bobis musi przestac na Pacco krzyczec:evil_lol::evil_lol: Napewno przestanie:razz: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='emdziolek']bo to MY:evil_lol:No wlasnie:diabloti: [quote name='emdziolek']Napewno przestanie:razz:tvz tak mysle, musi sie tylko do niego troche przyzwyczaic Namawiaj mame koniecznie na zlot:cool3::p Quote
emdziolek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Izabela124.']No wlasnie:diabloti: No widzisz ja mam zawsze racje:diabloti: tvz tak mysle, musi sie tylko do niego troche przyzwyczaic Przyzwyczai Się:razz: Namawiaj mame koniecznie na zlot:cool3::p Bede namawiać:razz: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='emdziolek']Bede namawiać:razz:A moze niech mama tez jedzie?:razz: chyba, ze pracuje to wtedy pewnie bylby problem z urlopem Quote
agaciaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj bardzo udany. Agaciu a moze jednak uda ci sie na nastepnym przyjechac z Sarunia? kochana postaraj sie Jakbym miała samochód i kierowce to bym mogła przyjechać :razz: ale niestety nie mam, naszym samochodem strach jeździć, bo coś sie psuje ostatnio, a kierowca ze mnie niedzielny :eviltong: nie mówiąc już o tym że ktoś Sary musi pilnować :roll: może kieeeedyś, w najbliższym czasie nic z tego :shake: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 agaciaaa napisał(a):Jakbym miała samochód i kierowce to bym mogła przyjechać :razz: ale niestety nie mam, naszym samochodem strach jeździć, bo coś sie psuje ostatnio, a kierowca ze mnie niedzielny :eviltong: nie mówiąc już o tym że ktoś Sary musi pilnować :roll: może kieeeedyś, w najbliższym czasie nic z tego :shake:oj bedziemy plakac:placz::placz::placz: Asia&gordonisko napisał(a):Ile fotek:crazyeye: :loveu::loveu::eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
Pianka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale dużo fotek. Pieski szczęśliwe:loveu: I przypominam o regulaminie, max wielkość fotek 640x640 i nie wolno cytować zdjęć. Nie dawajcie mi dodatkowej roboty. Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Pianka']Ale dużo fotek. Pieski szczęśliwe:loveu: I przypominam o regulaminie, max wielkość fotek 640x640 i nie wolno cytować zdjęć. Nie dawajcie mi dodatkowej roboty.Witanko Fotki chyba nie byly za duze A ja nov wiem jak zmienic w cytacie zdjecie na linka:-( Quote
Pianka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Iza tutaj masz instrukcje. Wystarczyło zapytac, bądź wogóle nie cytować:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74179 A zdjęcia były co niektóre za duże od emdziolek Quote
emdziolek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Izabela124.']A moze niech mama tez jedzie?:razz: chyba, ze pracuje to wtedy pewnie bylby problem z urlopem Moja mama bedzie w pracy, ale mysle ze uda mi sie ją namówić zeby mnie puściła samą:razz: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Pianka']Iza tutaj masz instrukcje. Wystarczyło zapytac, bądź wogóle nie cytować:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74179 A zdjęcia były co niektóre za duże od emdziolekdzieki, juz lece sie doksztalcic:p [quote name='emdziolek']Moja mama bedzie w pracy, ale mysle ze uda mi sie ją namówić zeby mnie puściła samą:razz:Niv sama, bedzivsz ze mna:eviltong: Quote
emdziolek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Izabela124.'] Niv sama, bedzivsz ze mna:eviltong: No Ba, no to poprosze zeby puściła mnie RAZEM Z TOBA:multi: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='emdziolek']No Ba, no to poprosze zeby puściła mnie RAZEM Z TOBA:multi: :grins: Koniecznie ja namow Quote
Dozia_13 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witamy...! Ile fot się naoglądałam...:multi::multi::multi:Ale miałyście super spacerek...:loveu::loveu: Foteczki świetne...:cool3::cool3::cool3: Quote
limoncia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witanko:)Swietne Foteczki :loveu: zapraszam do nas na fotki :):eviltong: pozdrawiam :) Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dozia_13 napisał(a):Witamy...! Ile fot się naoglądałam...:multi::multi::multi:Ale miałyście super spacerek...:loveu::loveu: Foteczki świetne...:cool3::cool3::cool3:Witanko Oj bardzo bym chciala, zeby na nastepnym spacerku i ty bylas z sunieczkami:placz::placz: limoncia napisał(a):Witanko:)Swietne Foteczki :loveu: zapraszam do nas na fotki :):eviltong: pozdrawiam :) Witanko juz do was lvcimy:multi: Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale duzo fotek ze spacerku:D:D Śliczne wszystkie:D A co to za inne psy po za bobikiem??:D bo tez śliczne:):) Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 deer_1987 napisał(a):Ojej ale duzo sliczych fotek :D:p:p:p:p:p:loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Ale duzo fotek ze spacerku:D:D Śliczne wszystkie:D A co to za inne psy po za bobikiem??:D bo tez śliczne:):)Te dwa asty to Pacco i Vega, a ten sliczny bialy kundelek to Kajtus. Vega to pies emdziolka, Kajtys jej babci, a slodziutki Pacco jej chlopaka:p Quote
Atkaaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no, no, no ile foteczek pięknie! To mi sie podoba ;D http://images28.fotosik.pl/172/cfad3e7e91765d99.jpg Quote
jamnicze Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Udany spacerek i od razu raźniej na duszy ;) Czy to roześmiany Paco? http://images30.fotosik.pl/172/b0b9e39c73a29f1f.jpg Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Te dwa asty to Pacco i Vega, a ten sliczny bialy kundelek to Kajtus. Vega to pies emdziolka, Kajtys jej babci, a slodziutki Pacco jej chlopaka:p Aaaa:D:D Śliczne:) psiaki:) jak już mówiłam:):): Quote
Recommended Posts