Pianka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Izabela124. napisał(a): Nie czytalam tej ksiazki. Ale jak mam ja przekonac, zeby sie zaczela leczyc? Jak to jest depresja to przejdzie sama. Nie kłóć się z nia, poprostu jak Bobik coś nabroi posprzataj bez słowa, przyjmij słowa mamy w milczeniu i już. Gdyby chciała oddac Bobika to już dawno by to zrobiła. Quote
KasiaSonia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Miłego wieczoru Izuś i Bobiku :lol::cool3: Quote
ewka i haker Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 witamy witamy:loveu: i pozdrawiamy szkoda ze sytuacja jest napieta:shake: ale bedzie dobrze;) trzymamy kciuki i lapki:lol: Quote
jamnicze Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pianka napisał(a):Jak to jest depresja to przejdzie sama. Nie kłóć się z nia, poprostu jak Bobik coś nabroi posprzataj bez słowa, przyjmij słowa mamy w milczeniu i już. Gdyby chciała oddać Bobika to już dawno by to zrobiła. I ja tak myślę. Uważam też, że odpyskowywanie, to zły pomysł, lepiej atmosferę wyciszać niż nakręcać. Na rozmowy najlepsze są wieczorki ;), jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to lubiłam przed spaniem przytulić się do mamy i troche pogadać :), jak sie zasiedziałam, to tylko tata do nas zaglądał i pohukiwał, że chce już do łóżka, a coś mu miejsce blokuje :evil_lol: Quote
Martens Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Trzymam za Was kciuki i bardzo Ci współczuję, pomyśl, czy nie mogłabyś pwoiedzieć, że czujesz się odrzucona z powodu dziecka, Ty się już nie lizcysz, mamę nie obchodzą Twoje uczucia.. Może zapytaj ją czy cię kocha.. Ja naprawdę nie wiem co poradzić. Możliwe że to tylko takie gadanie, ale jeśli tak to nie rozumiem co ono ma na celu, to tylko sprawia przykrość :-( Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Trzymam kciuki, żeby jednak wszystko ułożyło się po Twojej myśli. :kciuki: :kciuki::glaszcze: Quote
Anka_ZG Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Hello!! Z okazji Dnia Kobiet mój dzentelmen, czyli Spajki, ma dla Ciebie kwiatka z zyczeniami wszystkiego naj, naj, naj oby Bobisie sprawy zakończyły sie pozytywnie:loveu: Prosze: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Pianka']Jak to jest depresja to przejdzie sama. Nie kłóć się z nia, poprostu jak Bobik coś nabroi posprzataj bez słowa, przyjmij słowa mamy w milczeniu i już. Gdyby chciała oddac Bobika to już dawno by to zrobiła.Witaj Mozliwe, ze tylko mnie straszy [quote name='KasiaSonia']Miłego wieczoru Izuś i Bobiku :lol::cool3:Dziekuje [quote name='ewka i haker']witamy witamy:loveu: i pozdrawiamy szkoda ze sytuacja jest napieta:shake: ale bedzie dobrze;) trzymamy kciuki i lapki:lol:Hej Dziekujemy [quote name='jamnicze']I ja tak myślę. Uważam też, że odpyskowywanie, to zły pomysł, lepiej atmosferę wyciszać niż nakręcać. Na rozmowy najlepsze są wieczorki ;), jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to lubiłam przed spaniem przytulić się do mamy i troche pogadać :), jak sie zasiedziałam, to tylko tata do nas zaglądał i pohukiwał, że chce już do łóżka, a coś mu miejsce blokuje :evil_lol:Hihi miejsce blokuje [quote name='magdyska25']Bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!!!!Miejmy nadizeje [quote name='Martens']Trzymam za Was kciuki i bardzo Ci współczuję, pomyśl, czy nie mogłabyś pwoiedzieć, że czujesz się odrzucona z powodu dziecka, Ty się już nie lizcysz, mamę nie obchodzą Twoje uczucia.. Może zapytaj ją czy cię kocha.. Ja naprawdę nie wiem co poradzić. Możliwe że to tylko takie gadanie, ale jeśli tak to nie rozumiem co ono ma na celu, to tylko sprawia przykrość :-(Ja juz mamie mowilam, ze ona przestala mnie kochac, ze tylko Ola sie liczy, ale to nic nie dalo [quote name='Asia & Ginger']Trzymam kciuki, żeby jednak wszystko ułożyło się po Twojej myśli. :kciuki: :kciuki::glaszcze:Dzieki [quote name='bGirl']będź dobrej myśli... przytulamy My rowniez tulimy [quote name='Acctiually']Wiiiiiiiiiiiitam:loveu:Hej:multi: [quote name='Asia&gordonisko']Dzień dobry :loveu:Witanko [quote name='Pimpek']Czeeeeeeeeeeść! :razz:Hej [quote name='Anka_ZG']Hello!! Z okazji Dnia Kobiet mój dzentelmen, czyli Spajki, ma dla Ciebie kwiatka z zyczeniami wszystkiego naj, naj, naj oby Bobisie sprawy zakończyły sie pozytywnie:loveu: Prosze: Dziekuje bardzo, prosze Spajkiego ucalowac ode mnie, sliczna roza'' Dopiero wrocilismy ze spotkania z emi, jj boyem i pioeskami Bylo bardzo fajnie, na poczatku piovski troche na siebie krzyczaly, ale potem atmosfera sie rozluznila i bylo bardzo fajnie, tylko Bobis caly czas za mna chodzil, Vega szukala jaszczurek, A Paco latal do wsyztskich i zaczepywla hihi, Kajtus byl bardzo grzeczniutki Zaraz bede podspiywala zdjecia i wam wstawie Quote
Atkaaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No to super, czekamy na foteczki :D Serdeczne życzenia od Dżekusia :D Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Atkaaaa napisał(a):No to super, czekamy na foteczki :D Serdeczne życzenia od Dżekusia :Ddziekuje:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Wszystkim Paniom i suczkom: Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Ci życzenia Lecz w słowach Tych myśli niech się spełnią Twe marzenia Dużo sukcesów oraz radości Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń moc słodyczy w Dniu Kobiet, życzy Ci Bobis Quote
agaciaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cześć Iza :) czekam na fotki ze spacerku :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) czekam na fotki ze spacerku :loveu:Czesc juz daje Quote
Recommended Posts