Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):

Nie czytalam tej ksiazki. Ale jak mam ja przekonac, zeby sie zaczela leczyc?

Jak to jest depresja to przejdzie sama. Nie kłóć się z nia, poprostu jak Bobik coś nabroi posprzataj bez słowa, przyjmij słowa mamy w milczeniu i już.
Gdyby chciała oddac Bobika to już dawno by to zrobiła.

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Pianka napisał(a):
Jak to jest depresja to przejdzie sama. Nie kłóć się z nia, poprostu jak Bobik coś nabroi posprzataj bez słowa, przyjmij słowa mamy w milczeniu i już.
Gdyby chciała oddać Bobika to już dawno by to zrobiła.

I ja tak myślę. Uważam też, że odpyskowywanie, to zły pomysł, lepiej atmosferę wyciszać niż nakręcać. Na rozmowy najlepsze są wieczorki ;), jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to lubiłam przed spaniem przytulić się do mamy i troche pogadać :), jak sie zasiedziałam, to tylko tata do nas zaglądał i pohukiwał, że chce już do łóżka, a coś mu miejsce blokuje :evil_lol:

Posted

Trzymam za Was kciuki i bardzo Ci współczuję, pomyśl, czy nie mogłabyś pwoiedzieć, że czujesz się odrzucona z powodu dziecka, Ty się już nie lizcysz, mamę nie obchodzą Twoje uczucia.. Może zapytaj ją czy cię kocha.. Ja naprawdę nie wiem co poradzić.
Możliwe że to tylko takie gadanie, ale jeśli tak to nie rozumiem co ono ma na celu, to tylko sprawia przykrość :-(

Posted

Hello!! Z okazji Dnia Kobiet mój dzentelmen, czyli Spajki, ma dla Ciebie kwiatka z zyczeniami wszystkiego naj, naj, naj oby Bobisie sprawy zakończyły sie pozytywnie:loveu:

Prosze:

Posted

[quote name='Pianka']Jak to jest depresja to przejdzie sama. Nie kłóć się z nia, poprostu jak Bobik coś nabroi posprzataj bez słowa, przyjmij słowa mamy w milczeniu i już.
Gdyby chciała oddac Bobika to już dawno by to zrobiła.Witaj
Mozliwe, ze tylko mnie straszy

[quote name='KasiaSonia']Miłego wieczoru Izuś i Bobiku :lol::cool3:Dziekuje

[quote name='ewka i haker']witamy witamy:loveu:
i pozdrawiamy
szkoda ze sytuacja jest napieta:shake:
ale bedzie dobrze;)
trzymamy kciuki i lapki:lol:Hej
Dziekujemy

[quote name='jamnicze']I ja tak myślę. Uważam też, że odpyskowywanie, to zły pomysł, lepiej atmosferę wyciszać niż nakręcać. Na rozmowy najlepsze są wieczorki ;), jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to lubiłam przed spaniem przytulić się do mamy i troche pogadać :), jak sie zasiedziałam, to tylko tata do nas zaglądał i pohukiwał, że chce już do łóżka, a coś mu miejsce blokuje :evil_lol:Hihi miejsce blokuje

[quote name='magdyska25']Bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!!!!Miejmy nadizeje

[quote name='Martens']Trzymam za Was kciuki i bardzo Ci współczuję, pomyśl, czy nie mogłabyś pwoiedzieć, że czujesz się odrzucona z powodu dziecka, Ty się już nie lizcysz, mamę nie obchodzą Twoje uczucia.. Może zapytaj ją czy cię kocha.. Ja naprawdę nie wiem co poradzić.
Możliwe że to tylko takie gadanie, ale jeśli tak to nie rozumiem co ono ma na celu, to tylko sprawia przykrość :-(Ja juz mamie mowilam, ze ona przestala mnie kochac, ze tylko Ola sie liczy, ale to nic nie dalo

[quote name='Asia & Ginger']Trzymam kciuki, żeby jednak wszystko ułożyło się po Twojej myśli. :kciuki: :kciuki::glaszcze:Dzieki

[quote name='bGirl']

będź dobrej myśli...
przytulamy

My rowniez tulimy

[quote name='Acctiually']Wiiiiiiiiiiiitam:loveu:Hej:multi:

[quote name='Asia&gordonisko']Dzień dobry :loveu:Witanko

[quote name='Pimpek']Czeeeeeeeeeeść! :razz:Hej

[quote name='Anka_ZG']Hello!! Z okazji Dnia Kobiet mój dzentelmen, czyli Spajki, ma dla Ciebie kwiatka z zyczeniami wszystkiego naj, naj, naj oby Bobisie sprawy zakończyły sie pozytywnie:loveu:

Prosze:
Dziekuje bardzo, prosze Spajkiego ucalowac ode mnie, sliczna roza''

Dopiero wrocilismy ze spotkania z emi, jj boyem i pioeskami

Bylo bardzo fajnie, na poczatku piovski troche na siebie krzyczaly, ale potem atmosfera sie rozluznila i bylo bardzo fajnie, tylko Bobis caly czas za mna chodzil, Vega szukala jaszczurek, A Paco latal do wsyztskich i zaczepywla hihi, Kajtus byl bardzo grzeczniutki
Zaraz bede podspiywala zdjecia i wam wstawie

Posted

Wszystkim Paniom i suczkom:

Z bukietem róż nie mogę przyjść
by złożyć Ci życzenia
Lecz w słowach Tych myśli
niech się spełnią Twe marzenia
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń
moc słodyczy w Dniu Kobiet, życzy Ci Bobis