Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):A np. pójście w wolnej chwili z nią do weterynarza i zapytanie się czy może się coś Oli stać jest możliwe i mogłoby być skuteczne?Ona niv chce ze mna isc Quote
Anka_ZG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Izabela124.'] http://images30.fotosik.pl/172/d57941712a29a867.jpg Śliczności moje kochane:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Anka_ZG napisał(a):Śliczności moje kochane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cześć Iza:loveu: Ja także rozmawiałam z mamą i powiedziała mi dokładnei to samo co mama zaby14. Napewno jej przejdzie i musisz robić wszystko by złagodzić jej nerwy bo jednak małe dziecko w domu i nie te siły - sporo tych nerwów zżerają, wiec oducz bobika spania na łóżku , wyprowadzaj go tylko i wyłącznie sama, przyłóż sie do nauki a twoja mama zobaczy ze sie bardzo starasz zeby Bobika zatrzymać. Jak Olcia troszke podrośnie to wszystko wróci do normy - tak powiedziała moja mama , a teraz postaraj się nie denerwować mamy:) Nie kłuć się, sprzataj po bobiku itp:razz: 3mam mocniutko kciukale:loveu: ps. Jak twoje zdrówko i co ze spacerkiem? Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć Iza:loveu: Ja także rozmawiałam z mamą i powiedziała mi dokładnei to samo co mama zaby14. Napewno jej przejdzie i musisz robić wszystko by złagodzić jej nerwy bo jednak małe dziecko w domu i nie te siły - sporo tych nerwów zżerają, wiec oducz bobika spania na łóżku , wyprowadzaj go tylko i wyłącznie sama, przyłóż sie do nauki a twoja mama zobaczy ze sie bardzo starasz zeby Bobika zatrzymać. Jak Olcia troszke podrośnie to wszystko wróci do normy - tak powiedziała moja mama , a teraz postaraj się nie denerwować mamy:) Nie kłuć się, sprzataj po bobiku itp:razz: 3mam mocniutko kciukale:loveu: ps. Jak twoje zdrówko i co ze spacerkiem?hej:multi::multi: Oj to oduczenie spania na lozku to chyba jatrudniejsza rzecz na swiecie, bo przez 7lat spal. Jak mam go tego oduczyc? A zdrowko jako tako, ale na spaceros pojdziemy:multi::multi: Quote
emdziolek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Izabela124.']hej:multi::multi: Oj to oduczenie spania na lozku to chyba jatrudniejsza rzecz na swiecie, bo przez 7lat spal. Jak mam go tego oduczyc? Ja Vege oduczyłam ale na ktrótko bo zatęskniłam za tym wielkim cielskiem w łóżku:evil_lol: Poprostu jej nei wpuszczałam i prowadziłam ją na jej miejsce, ona sie kładła, tam ja głaskałam, przytulałam zeby wiedziała ze to nie za kare i tak nei nauczyła:razz: A zdrowko jako tako, ale na spaceros pojdziemy:multi::multi: Szuuper to o 12 na wilczej gorze?:cool3: Kto jeszcze idzie?? Namawiaj koleżanki i kolegów ( of corse zapsionych :razz:) Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='emdziolek']Szuuper to o 12 na wilczej gorze?:cool3: Kto jeszcze idzie?? Namawiaj koleżanki i kolegów ( of corse zapsionych :razz:)Oj niv wiem, czy dam radv go tego oduczyc, bo ja uwielbiam z nim spac tak na wilczej o 12, oprocz mnie bedzie kolzenka z sunivczka, mniejsza od Bobika:cool3: I moze jej 5lvtni brat, bo niv wiadomo czy bedzie mila przy kim go zostawic, a od ciebie kto przyjdzie? Quote
emdziolek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj niv wiem, czy dam radv go tego oduczyc, bo ja uwielbiam z nim spac tak na wilczej o 12, oprocz mnie bedzie kolzenka z sunivczka, mniejsza od Bobika:cool3: I moze jej 5lvtni brat, bo niv wiadomo czy bedzie mila przy kim go zostawic, a od ciebie kto przyjdzie? Ja, mój boy, Vega, Kajtus i Pacco:razz: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='emdziolek']Ja, mój boy, Vega, Kajtus i Pacco:razz:no to superowo:multi: tak sobie ostanio przypomnilam, ze bobis z Vvga kivdys sie widzieli. Oj juz niv moge doczekac sie wycalowania i wytarmoszenia pieskow:multi: Mam nadzivje, ze zniasa moje tortury:razz: Quote
emdziolek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Izabela124.']no to superowo:multi: tak sobie ostanio przypomnilam, ze bobis z Vvga kivdys sie widzieli. Oj juz niv moge doczekac sie wycalowania i wytarmoszenia pieskow:multi: Mam nadzivje, ze zniasa moje tortury:razz: Napewno:razz::razz: A Bobiś wytrzyma moje??:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='emdziolek']Napewno:razz::razz: A Bobiś wytrzyma moje??:evil_lol:Wiesz, Bobi to bestyjka to pvwniv cie zeżre:eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Jak Wy macie fajnie :) Mozecie sie spotykac :)To i ty wpadnij do nas, chetnie sie z toba spotkamy;):p Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Izuś ...ja jako mama dorosłego chłopaka i starsza osoba od twojej mamy oraz nauczycielka w przedszkolu ...mogę powiedzieć ze zupełnie jej nie rozumie i chyba jedynie to co powiedziała mama Emi ją usprawiedliwia ... będę zaciskać kciuki aby wszystko się poukładało na dobre ....:kciuki: no i piękne portreciki widziałam :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Alicja']Izuś ...ja jako mama dorosłego chłopaka i starsza osoba od twojej mamy oraz nauczycielka w przedszkolu ...mogę powiedzieć ze zupełnie jej nie rozumie i chyba jedynie to co powiedziała mama Emi ją usprawiedliwia ... będę zaciskać kciuki aby wszystko się poukładało na dobre ....:kciuki: no i piękne portreciki widziałam :loveu:dziekuje kochana, ja wiem, ze moja mama ma dziwne myslenie, ale miejmy nadzieje, ze jej to minie, caluski:loveu: Quote
halgre Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Też mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy... Nie mogłoby być poprostu inaczej :shake::shake: Będziemy trzymać także kciuki - ja, mój mąż i ... Dindek :happy1::happy1: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='halgre58']Też mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy... Nie mogłoby być poprostu inaczej :shake::shake: Będziemy trzymać także kciuki - ja, mój mąż i ... Dindek :happy1::happy1:Bardzo ci dziekuje:loveu: Zapraszam serdecznie na bazarek, do kupienia piekna kurtka <klik> Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 KasiaSonia napisał(a):Ja wraz se Sonią też kciuki trzymam :lol:Dzieki:loveu: Quote
agaciaaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cześć Iza :) http://images30.fotosik.pl/172/d57941712a29a867.jpg słodko Bobiś tu wyszedł :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) http://images30.fotosik.pl/172/d57941712a29a867.jpg słodko Bobiś tu wyszedł :loveu:Czesc kochana:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://images30.fotosik.pl/172/d57941712a29a867.jpg Bobis jest slodziutki ;-) ...trzymam kciuki zeby sprawa skonczyla sie happy endem... buziaczki Quote
Izabela124. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images30.fotosik.pl/172/d57941712a29a867.jpg Bobis jest slodziutki ;-) ...trzymam kciuki zeby sprawa skonczyla sie happy endem... buziaczkiDzieki, pozdrowionka Naprawde wszyscy jestescie kochani, dziekuje za te slowa otuchy, ale sparwa nic naprzod sie nie posuwa, dzis znow mama mowila, ze Bobisia odda, ciagle to powtarza Quote
Recommended Posts