Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Siper fotki:cool3: Ale fajne ubranko :grins:Dziekowac:loveu::multi: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Atkaaaa napisał(a):jakie ubranko fajne :D Fajne fotki fajne...:loveu::loveu::p:p:loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cześć Iza:multi::multi: Ale Bobiś ma śliczny kubraczek:loveu::loveu: Sliczne fotki!:) Wracaj do zdrówka:) Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć Iza:multi::multi: Ale Bobiś ma śliczny kubraczek:loveu::loveu: Sliczne fotki!:) Wracaj do zdrówka:)Hej:multi::loveu::multi: 'Dziekowac, narazie tylko gardlo mnie boli i mam katra, mam nadzieje, ze niv przerodzi sie to w nic innego:roll: Quote
Anka_ZG Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Izabela124.'] Wczoraj tak przez przypadek rozmawilam z mama o Bobiku, szczerze mowiac nie dalam jej dosjc do slowa i ona niv mila zadnych argumvntow na moje wypovwiedzi, moiwlam jej, ze czy by wolala, zebym przestala interesowac sie psami i zaczelam palic, pic i cpac i takiv tam i potem wyszlam z pokoju i poszlma do siebie i mama przyszla i powedzila, ze przeprasza mniv za wszytsko, ze zacznie sie mna interesowac, normalni8v szok:multi::multi::multi: Ale pozytwyny hihi Zobaczymy jak wsyztsko sie potoczy dalej, oby bylo dobrze. Lece podpsiywac fotki i potem jv tu wstawie. A i u mniv zima nastala, sniv spadl, tvz mam kilka zdjc ze spacerku Izuś nawet nie wiesz jak się ciesze, że wszystko się dobrze skończyło:multi::multi::multi::loveu: Wszyscy wierzyliśmy, że tak właśnie będzie!! Widzisz jednak Twoja mama nie jest takim potworem. A co najważniejsze przeprosiła Cię, a według mnie to bardzo ważne że dorosły umie powiedzieć do swojego dziecka :"przepraszam" A zdjęcia jak zwykle śliczne, Bobis jest taki fotogeniczny:loveu: No i ten sliczny kubraczek w moro:cool3: Buziolki! Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Anka_ZG napisał(a):Izuś nawet nie wiesz jak się ciesze, że wszystko się dobrze skończyło:multi::multi::multi::loveu: Wszyscy wierzyliśmy, że tak właśnie będzie!! Widzisz jednak Twoja mama nie jest takim potworem. A co najważniejsze przeprosiła Cię, a według mnie to bardzo ważne że dorosły umie powiedzieć do swojego dziecka :"przepraszam" Buziolki!Oj a jak ja sie ciesze, miejmy nadzivje, ze te narocenie mamy to na stale Quote
taxelina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 http://images26.fotosik.pl/170/0d7e84dcebb7957e.jpg Takie zdjecia tutaj? :D Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='deer_1987']http://images26.fotosik.pl/170/0d7e84dcebb7957e.jpg Takie zdjecia tutaj? :DNo a co hihi:evil_lol: Nie widac klejnotow:eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale widac ze "dba" o ogrodek :D W koncu ktos musi podlewac drzewka:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Widac dobrze miec suczki :D (po za czerwonym przescieradelm 4 razy do roku jak dwie suczki) Quote
Magot Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Izabela124.'] Wczoraj tak przez przypadek rozmawilam z mama o Bobiku, szczerze mowiac nie dalam jej dosjc do slowa i ona niv mila zadnych argumvntow na moje wypovwiedzi, moiwlam jej, ze czy by wolala, zebym przestala interesowac sie psami i zaczelam palic, pic i cpac i takiv tam i potem wyszlam z pokoju i poszlma do siebie i mama przyszla i powedzila, ze przeprasza mniv za wszytsko, ze zacznie sie mna interesowac, normalni8v szok:multi::multi::multi: Ale pozytwyny hihi Zobaczymy jak wsyztsko sie potoczy dalej, oby bylo dobrze. Lece podpsiywac fotki i potem jv tu wstawie. A i u mniv zima nastala, sniv spadl, tvz mam kilka zdjc ze spacerku Ale super!:multi: Miejmy nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie dobrze:) Quote
Atkaaaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Izabela124.'] Wczoraj tak przez przypadek rozmawilam z mama o Bobiku, szczerze mowiac nie dalam jej dosjc do slowa i ona niv mila zadnych argumvntow na moje wypovwiedzi, moiwlam jej, ze czy by wolala, zebym przestala interesowac sie psami i zaczelam palic, pic i cpac i takiv tam i potem wyszlam z pokoju i poszlma do siebie i mama przyszla i powedzila, ze przeprasza mniv za wszytsko, ze zacznie sie mna interesowac, normalni8v szok:multi::multi::multi: Ale pozytwyny hihi Zobaczymy jak wsyztsko sie potoczy dalej, oby bylo dobrze. Lece podpsiywac fotki i potem jv tu wstawie. A i u mniv zima nastala, sniv spadl, tvz mam kilka zdjc ze spacerku :multi::multi:I widzisz Teraz już będzie wszystko dobrze! Strasznie sie cieszę! Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Widac dobrze miec suczki :D (po za czerwonym przescieradelm 4 razy do roku jak dwie suczki)Hihi racja, ja nigdy suczki niv mialam, a na civczke tez sa sposoby magda_drakkar napisał(a):Ale super!:multi: Miejmy nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie dobrze:)No miejmy nadzieje Atkaaaa napisał(a)::multi::multi:I widzisz Teraz już będzie wszystko dobrze! Strasznie sie cieszę!Oby bylo dobrze Pianka napisał(a):Super, ze dogadałas się z mamą:multi:Ja tvz sie ciesze:multi: Pimpek napisał(a):Witamy się!:multi:Hej:multi: Quote
Dozia_13 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Witamy... :) http://images26.fotosik.pl/170/0d7e84dcebb7957e.jpg Ale z Bobiego świntoszek... podlewa nature... hihi Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Dozia_13']Witamy... :) http://images26.fotosik.pl/170/0d7e84dcebb7957e.jpg Ale z Bobiego świntoszek... podlewa nature... hihiWitanko Aj tam swintoszek, pomaga przy podlewaniu:eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
ewka i haker Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 super zdjecia:loveu: a ubranko cudo zolniez:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='ewka i haker']super zdjecia:loveu: a ubranko cudo zolniez:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzis do nas zima zawitlaa:crazyeye: Ale za to niebo bylo ladne: Drzewko: Quote
Recommended Posts