Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='emdziolek']Cześć Iza:multi::multi:

Ale Bobiś ma śliczny kubraczek:loveu::loveu:

Sliczne fotki!:)
Wracaj do zdrówka:)
Hej:multi::loveu::multi:
'Dziekowac, narazie tylko gardlo mnie boli i mam katra, mam nadzieje, ze niv przerodzi sie to w nic innego:roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']

Wczoraj tak przez przypadek rozmawilam z mama o Bobiku, szczerze mowiac nie dalam jej dosjc do slowa i ona niv mila zadnych argumvntow na moje wypovwiedzi, moiwlam jej, ze czy by wolala, zebym przestala interesowac sie psami i zaczelam palic, pic i cpac i takiv tam i potem wyszlam z pokoju i poszlma do siebie i mama przyszla i powedzila, ze przeprasza mniv za wszytsko, ze zacznie sie mna interesowac, normalni8v szok:multi::multi::multi: Ale pozytwyny hihi Zobaczymy jak wsyztsko sie potoczy dalej, oby bylo dobrze. Lece podpsiywac fotki i potem jv tu wstawie. A i u mniv zima nastala, sniv spadl, tvz mam kilka zdjc ze spacerku

Izuś nawet nie wiesz jak się ciesze, że wszystko się dobrze skończyło:multi::multi::multi::loveu: Wszyscy wierzyliśmy, że tak właśnie będzie!! Widzisz jednak Twoja mama nie jest takim potworem. A co najważniejsze przeprosiła Cię, a według mnie to bardzo ważne że dorosły umie powiedzieć do swojego dziecka :"przepraszam"
A zdjęcia jak zwykle śliczne, Bobis jest taki fotogeniczny:loveu: No i ten sliczny kubraczek w moro:cool3: Buziolki!

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Izuś nawet nie wiesz jak się ciesze, że wszystko się dobrze skończyło:multi::multi::multi::loveu: Wszyscy wierzyliśmy, że tak właśnie będzie!! Widzisz jednak Twoja mama nie jest takim potworem. A co najważniejsze przeprosiła Cię, a według mnie to bardzo ważne że dorosły umie powiedzieć do swojego dziecka :"przepraszam" Buziolki!
Oj a jak ja sie ciesze, miejmy nadzivje, ze te narocenie mamy to na stale

Posted

Wczoraj tak przez przypadek rozmawilam z mama o Bobiku, szczerze mowiac nie dalam jej dosjc do slowa i ona niv mila zadnych argumvntow na moje wypovwiedzi, moiwlam jej, ze czy by wolala, zebym przestala interesowac sie psami i zaczelam palic, pic i cpac i takiv tam i potem wyszlam z pokoju i poszlma do siebie i mama przyszla i powedzila, ze przeprasza mniv za wszytsko, ze zacznie sie mna interesowac, normalni8v szok:multi::multi::multi: Ale pozytwyny hihi Zobaczymy jak wsyztsko sie potoczy dalej, oby bylo dobrze. Lece podpsiywac fotki i potem jv tu wstawie. A i u mniv zima nastala, sniv spadl, tvz mam kilka zdjc ze spacerku

Ale super!:multi: Miejmy nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie dobrze:)

Posted

:multi::multi:I widzisz Teraz już będzie wszystko dobrze!
Strasznie sie cieszę!

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widac dobrze miec suczki :D
(po za czerwonym przescieradelm 4 razy do roku jak dwie suczki)
Hihi racja, ja nigdy suczki niv mialam, a na civczke tez sa sposoby

magda_drakkar napisał(a):
Ale super!:multi: Miejmy nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie dobrze:)
No miejmy nadzieje

Atkaaaa napisał(a):
:multi::multi:I widzisz Teraz już będzie wszystko dobrze!
Strasznie sie cieszę!
Oby bylo dobrze

Pianka napisał(a):
Super, ze dogadałas się z mamą:multi:
Ja tvz sie ciesze:multi:

Pimpek napisał(a):
Witamy się!:multi:
Hej:multi: