Rahl Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Izabela124.'] Wczoraj tak przez przypadek rozmawilam z mama o Bobiku, szczerze mowiac nie dalam jej dosjc do slowa i ona niv mila zadnych argumvntow na moje wypovwiedzi, moiwlam jej, ze czy by wolala, zebym przestala interesowac sie psami i zaczelam palic, pic i cpac i takiv tam i potem wyszlam z pokoju i poszlma do siebie i mama przyszla i powedzila, ze przeprasza mniv za wszytsko, ze zacznie sie mna interesowac, normalni8v szok:multi::multi::multi: Ale pozytwyny hihi Zobaczymy jak wsyztsko sie potoczy dalej, oby bylo dobrze. Lece podpsiywac fotki i potem jv tu wstawie. A i u mniv zima nastala, sniv spadl, tvz mam kilka zdjc ze spacerku SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby wszystko było już dobrze :) Quote
agaciaaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Iza, strasznie sie ciesze!!!! :multi: Mama chyba w końcu Cie zrozumiała! :) i oby tak dalej, a będzie dobrze :) Quote
limoncia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czesc :):) Ja tez sie bardzo ciesze ,ze juz wszystko dobrze ;) ;) ;) Quote
Dozia_13 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Iza ciesze się razem z toba... Dobrze, że chociaż twoja mama zmadrzała bo nie wszystkim jest to pisane niestety... Widzisz jednak masz wyrozumiałął mame... :) Czekam na foteczki... :) Quote
taxelina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 My tez sie cieszymy, my i psiaki oczywiscie!!! Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby wszystko było już dobrze :):p:p:p [quote name='agaciaaa']Iza, strasznie sie ciesze!!!! :multi: Mama chyba w końcu Cie zrozumiała! :) i oby tak dalej, a będzie dobrze :)Oj a wi[SIZE=-1]esz jak ja si[SIZE=-1]e ci[SIZE=-1]esz[SIZE=-1]e:multi::multi::multi: [quote name='zaba14']Iza otworzylas mamie oczy!:)Mam nadzivj[SIZE=-1]e, z[SIZE=-1]e ni[SIZE=-1]e zmi[SIZE=-1]eni mam juz zdania [quote name='limoncia']Czesc :):) Ja tez sie bardzo ciesze ,ze juz wszystko dobrze ;) ;) ;):p:p:p:p [quote name='Dozia_13']Iza ciesze się razem z toba... Dobrze, że chociaż twoja mama zmadrzała bo nie wszystkim jest to pisane niestety... Widzisz jednak masz wyrozumiałął mame... :) Czekam na foteczki... :)Zobaczymy czy to bylo tylko taki[SIZE=-1]e gadani[SIZE=-1]e czy prawdziwa prz[SIZE=-1]emiana [quote name='deer_1987']My tez sie cieszymy, my i psiaki oczywiscie!!!Oj a ja jak bardzo si[SIZE=-1]e ci[SIZE=-1]esz[SIZE=-1]e:multi::multi: Quote
ewka i haker Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 super ze mama zrozumiela ciebie troche oby tak dalej i czekamy na wicej zdjec Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ewka i haker napisał(a):super ze mama zrozumiela ciebie troche oby tak dalej i czekamy na wicej zdjecWgrywaja sie na fotosika, zaraz beda Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Jeszcze inne ubranko?A ma troche tych ubarnek :grins::grins: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 zaba14 napisał(a):ubranko w moro.. nonono ;)Hihi, Bobik jak zolnierz:evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Iza Fotki są cudne, ale Ci fajnie masz taką piękną działke... :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :kciuki: liczę że teraz już będzie tylko lepiej fotki extra :multi::multi: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Dozia_13']Iza Fotki są cudne, ale Ci fajnie masz taką piękną działke... :loveu: :loveu:Dziekuje:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Alicja']:kciuki: liczę że teraz już będzie tylko lepiej fotki extra :multi::multi:Oby kochana, oby:roll: Cieszkam siv bardzo, ze fotki sie podobaja:multi: :grins:Koniec:grins: Quote
Recommended Posts