Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='deer_1987']ja mam i prace i szkole :(
no i samolot nie bierze zadnych zwierzat :(To trzeba jechac takimi liniami lotniczymi, które wzeilyby psa, przcieciez twoje sunieczki sa male, nawet pewnie 8kg nie waza, a do 8kg to chyba mozna nawet ze soba na pokladzie miec psa

Juz wrovilam z dzialki, porobilam fotek. Nie rozmawialm z rodzicami, szczerze mowiac niv bylo okazji, alv to chyba jakis cud, bo wogle nie poruszali tvamtu Bobika, chociaz byl z nami na dzialce:crazyeye:

Posted

[quote name='Izabela124.']

Juz wrovilam z dzialki, porobilam fotek. Nie rozmawialm z rodzicami, szczerze mowiac niv bylo okazji, alv to chyba jakis cud, bo wogle nie poruszali tvamtu Bobika, chociaz byl z nami na dzialce:crazyeye:

To może jednak nie będzie tak źle?
Trzymamy kciuki:p

Posted

No to papa, do nastepnego razu hihi caluski:loveu:
Wróciłam:loveu::loveu:

To może jednak zaczyna się przełamywać...:lol:Oby:) 3mam kciuki:razz:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Może jesteście krok dalej w sprawach Bobisława ;)
Chodziło mi krok dalej w sensie pozytywnym :)Mivjmy nadzivje

[quote name='Pianka']To może jednak nie będzie tak źle?
Trzymamy kciuki:pNic niv wiadomo

[quote name='emdziolek']Wróciłam:loveu::loveu:

To może jednak zaczyna się przełamywać...:lol:Oby:) 3mam kciuki:razz:Hej:multi: Moze rodzice zobaczyli, ze bardzo mi na Bobiku zalezy, ale nie chce zapeszac

Posted

Izabela124. napisał(a):
No wlasniv
Wstrawilabym fotki z dzialki, alv nie chce mi sie:eviltong:

No ty leniuchu :mad::diabloti: Za dziesięć minut widzę zdjęcia- o tu!:evil_lol:

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
No ty leniuchu :mad::diabloti: Za dziesięć minut widzę zdjęcia- o tu!:evil_lol:
Jutro, obicuje, ze wstawie, bo niv chce mi sie podpisywac, czekac az na fotosika wgraja sie:eviltong::loveu:

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
No to niech Ci będzie, ale jutro jak wracam ze szkoły ( a dokłądniej jak usiądę na kompie) to widzę zdjęcia ;)
Tak jest szefie:evil_lol::evil_lol:

A Bobis teraz slodko spi:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
wiesz nie ma takich linii ze skåne.. juz pomijam fakt ze lotniska nie ma kolo nas

a ja bym sie sama na pewno nie targala z dwoma psami :(
Oj to bardzo szkoda, bo chetnie bym cie poznala:loveu: Ale pewnie jeszcze bedzie jeszcze niejedna okazja:loveu:

Posted

Cześć Izunia:loveu: przyszliśmy się przywitać, bo dopiero siadłam spokojnie do kompa;) Ale się kochana cieszę, że zastałaś dziś Bobisia po powrocie ze szkoły:multi: Możesz mi nie wierzyć ale cały dzień myślałam jak to się skończy. ale w duchu wiedziałam, że wszystko będzie dobrze:cool3: Bardzo się cieszę, naprawdę!!!Trzymaj się cieplutko i oczywiście czekamy na zdjęcia z działeczki:cool3: My też dzisiaj byliśmy na spacerku, nad Odrą zdjęcia za chwile już będą:cool3: buziolki!!!

Posted

Cześć Iza :) Mam nadzieje, że już wszystko będzie ok.. może mama miała taką chwile, że chciała sie Bobika pozbyć, a teraz to przemyślała, zobaczyła jak Ci na nim zależy.. i zmieniła zdanie. Mam nadzieje, że tak właśnie jest :) Trzymam kciuki kochana, z całej siły :calus:

Posted

[quote name='Anka_ZG']Cześć Izunia:loveu: przyszliśmy się przywitać, bo dopiero siadłam spokojnie do kompa;) Ale się kochana cieszę, że zastałaś dziś Bobisia po powrocie ze szkoły:multi: Możesz mi nie wierzyć ale cały dzień myślałam jak to się skończy. ale w duchu wiedziałam, że wszystko będzie dobrze:cool3: Bardzo się cieszę, naprawdę!!!Trzymaj się cieplutko i oczywiście czekamy na zdjęcia z działeczki:cool3: My też dzisiaj byliśmy na spacerku, nad Odrą zdjęcia za chwile już będą:cool3: buziolki!!!Hj, zaraz do was zajrz objrzc zdjcia

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) Mam nadzieje, że już wszystko będzie ok.. może mama miała taką chwile, że chciała sie Bobika pozbyć, a teraz to przemyślała, zobaczyła jak Ci na nim zależy.. i zmieniła zdanie. Mam nadzieje, że tak właśnie jest :) Trzymam kciuki kochana, z całej siły :calus:Dzikuje za trzymanie kciukow

[quote name='deer_1987']od wczoraj od 21:37 nic sie tu nie pojawilo? no jak to? :DHej, bo wszyscy w szkole albo w pracy:cool3:

[quote name='Alicja']Iza ...daj znać czy wsio oki :razz::razz:czy rozmawiałaś z rodzicami

Dzień doberek :hand:
Witaj Alu
Mam dobre wiesci, dzis normalnie byl przelom. Bylam z mama i Ola u lekarza na kontroli i rozmawilam z nia o kojciu, powedzila, ze sie zastanowi. Jak wrocilismy do domu to Bobik nawet mogl powachac Ole, az mnie zamurowalo, ze mama mu na to pozwolila, tylko kazala pilnowac, zeby jej nie lizal:multi::multi:

[quote name='zaba14']Iza trzymam kciuki!! :)
Hej!!Hej, dzieki bardzo

[quote name='agaciaaa']Witamy i czekamy na jakieś nowe (oby dobre) wieści :)No przy Ali wypowedzi opislam troche

Wczoraj tak przez przypadek rozmawilam z mama o Bobiku, szczerze mowiac nie dalam jej dosjc do slowa i ona niv mila zadnych argumvntow na moje wypovwiedzi, moiwlam jej, ze czy by wolala, zebym przestala interesowac sie psami i zaczelam palic, pic i cpac i takiv tam i potem wyszlam z pokoju i poszlma do siebie i mama przyszla i powedzila, ze przeprasza mniv za wszytsko, ze zacznie sie mna interesowac, normalni8v szok:multi::multi::multi: Ale pozytwyny hihi Zobaczymy jak wsyztsko sie potoczy dalej, oby bylo dobrze. Lece podpsiywac fotki i potem jv tu wstawie. A i u mniv zima nastala, sniv spadl, tvz mam kilka zdjc ze spacerku