Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']hej:p
Ano jest problem, ale narazie nierozwiazany, niv wiem juz jak mam ich przekonac:roll:
Nie wiem co Ci poradzić ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji..
Bede 3mać kciuki:)

ps. Widziałam ze jedziesz na zlot:razz: z kim jedziesz??:razz:

Posted

[quote name='emdziolek']Nie wiem co Ci poradzić ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji..
Bede 3mać kciuki:)

ps. Widziałam ze jedziesz na zlot:razz: z kim jedziesz??:razz:
Moze twoja mama, by cos mi poradzila?

A ty tez bys sie wybrala?:cool3: A do wawy sama jade, a potem jak mama baffi sie zgodzi to pojade z nimi

Posted

[quote name='Izabela124.']Moze twoja mama, by cos mi poradzila?

A ty tez bys sie wybrala?:cool3: A do wawy sama jade, a potem jak mama baffi sie zgodzi to pojade z nimi
Wiesz co jak moja mama wróci z pracy to poprosze ją o radę.

A ile ogólnie ten zlot będzie kosztował? Jezeli np pojechałabym pod namiot? Bo ja w tym temacie zielona jestem:eviltong:

Posted

[quote name='emdziolek']Wiesz co jak moja mama wróci z pracy to poprosze ją o radę.

A ile ogólnie ten zlot będzie kosztował? Jezeli np pojechałabym pod namiot? Bo ja w tym temacie zielona jestem:eviltong:
Jak pod namiot to chyba tylko za psa sie placi, wejdz w linka w moim podpisie, bo sama dokladnie nie pamietam:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak pod namiot to chyba tylko za psa sie placi, wejdz w linka w moim podpisie, bo sama dokladnie nie pamietam:eviltong:
Aaaa już widze:razz: 5zł doba+5zł pies czyli wychodzi 10zł za dobe+energia,korzystanie z łazienek i jedzenie, czywi pewnie koło 20zł za dobe wychodzi:razz: Plus podróż która wychodzi masakrycznie drogo, to pewnie koło 200-250zł za cały zlot by wyszło:)
Moze sie skusze ale jeszcze sie zastanowie:lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Aaaa już widze:razz: 5zł doba+5zł pies czyli wychodzi 10zł za dobe+energia,korzystanie z łazienek i jedzenie, czywi pewnie koło 20zł za dobe wychodzi:razz: Plus podróż która wychodzi masakrycznie drogo, to pewnie koło 200-250zł za cały zlot by wyszło:)
Moze sie skusze ale jeszcze sie zastanowie:lol:
jedz:multi::multi: bedzie fajnie, zobaczysz, chociaz bedzie jakas osoba, ktora znam:cool3: A wzielabys Vege?:razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
wchodzilam z niepewnoscia..
co do dzialek to u nas snieg sypnal i sypie dzis :P wiec nie ma juz wiosny :P

U nas tylko z ranca popruszylo, ale teraz juz znaku nie ma:p;)

Posted

[quote name='Izabela124.']jedz:multi::multi: bedzie fajnie, zobaczysz, chociaz bedzie jakas osoba, ktora znam:cool3: A wzielabys Vege?:razz:
Tak nad Vega to sie właśnie zastanawiam, bo Vega to tak wybiórczo psy lubi, chociaż kolegów psich ma mnóstwo ale musi troche czasu upłynąć zamin je polubi, najwyzej wziełabym Kajtka albo Paccusia, zobaczyło by sie jeszcze a moze odrazu dwa wezme albo 3:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak wróci mama to pogadam z nią o zlocie, mysle ze sie zgodzi, rok temu miałam jechać ale nei wyszło bo pojechałam do angli na wakacje a póxniej na kolonie:razz:

Posted

[quote name='emdziolek']Tak nad Vega to sie właśnie zastanawiam, bo Vega to tak wybiórczo psy lubi, chociaż kolegów psich ma mnóstwo ale musi troche czasu upłynąć zamin je polubi, najwyzej wziełabym Kajtka albo Paccusia, zobaczyło by sie jeszcze a moze odrazu dwa wezme albo 3:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak wróci mama to pogadam z nią o zlocie, mysle ze sie zgodzi, rok temu miałam jechać ale nei wyszło bo pojechałam do angli na wakacje a póxniej na kolonie:razz:
A sama bys pojechala?:razz: To bierz od razu trzy psiaki, taka zgraja to cos :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']A sama bys pojechala?:razz: To bierz od razu trzy psiaki, taka zgraja to cos :evil_lol:
Nie nei sama, pojechałybyśmy razem, a co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haha wyobrażam sobie siebie z trzema psami ciagnacymi mnie na smyczy - koszmar:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Nie nei sama, pojechałybyśmy razem, a co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haha wyobrażam sobie siebie z trzema psami ciagnacymi mnie na smyczy - koszmar:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha no co bym ja trzymala Bobika i jakiegos od ciebie:evil_lol: tylko czy by one ze soba sie zgodzily? hihi Bobik bezkomfliktowy, wie powinno byc ok:evil_lol: To namawiaj mame:loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha no co bym ja trzymala Bobika i jakiegos od ciebie:evil_lol: tylko czy by one ze soba sie zgodzily? hihi Bobik bezkomfliktowy, wie powinno byc ok:evil_lol: To namawiaj mame:loveu:
Jasne bede namawiać. Kajtuś tez lubi inne psy, pacco tez, z Vega róznie bywa ale zazwyczaj nei mam z nią problemów:)
Narazie zmykam z kompeczka ale odezwe sie wieczorem:razz:
Buśka:loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']myslisz ze dzis sie uda pogadac z mama?Chodzi o moja mame? ozbaczymy czy sie uda

[quote name='emdziolek']Jasne bede namawiać. Kajtuś tez lubi inne psy, pacco tez, z Vega róznie bywa ale zazwyczaj nei mam z nią problemów:)
Narazie zmykam z kompeczka ale odezwe sie wieczorem:razz:
Buśka:loveu:
No to papa, do nastepnego razu hihi caluski:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
no to trzymam kciuki!!!

ale tu sie szybko odp pojawsiaja :D
dziekowac, bo ja szybko pise hihi
Zaraz i ja pojade na dzialke, bo mama po mnie przyjedzie, wivc moze tam pogadam z nia. Moze jakies zdjvcia zrobie:cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
rob i mysl i rozmawiaj :D
Jestes madra i dzielna dziewcyzna :D
Oj co za komplvmenty:oops: To wezmv ze soba aparat:loveu: Kochana jedz na zlocik wivsz jak fajnie bedzie:evil_lol: Nie dadza ci w pracy urlopu?