Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='bGirl']

do każdej ciotuchny co zaglądam
pogoda unormowana a u nas niebo płacze i płacze,
aż cieżko wyskoczyć z piżamy...

Witaj
U mniv dzis padal snieg, grad i deszcz, swiecilo slonce, wialo normalniv jakby swiat zwariowal

Reszta zdjec pozniej

Posted

Atkaaaa napisał(a):
eh..ja nie rozumiem dlaczego dziecko małe w domu tak zmienia:shake:
Przecież jak będzie przebywać z psem od małego to będzie rodzić się w małej uczucie odpowiedzialności będzie widziała że są to nasi przyjaciele...
Spróbuj jak Ola zaśnie pójść do rodziców usiąść i spokojnie porozmawiać.. rozważyć wszystkie za i przeciw.. i powiedzieć że Bobik jest Twoim przyjacielem i nie wyobrażasz sobie że mogą Was rozdzielić...
Nic więcej nie wymyśle:roll:
Trzymaj się!

Izuś ...a czy rodzice zawsze coś mieli do Bobisia ...czy dopiero teraz....
jestem napewno starsza od Twojej mamy i od razu Ci powiem zezupelnie jej nie rozumię ...bo w mojej rodzinie równolegle funkcjonują i dzieci i zwierzęta ...i nigdy nie oddałabym zwierzęcia które spedziłoby jakiś czas u mnie w domu ...
Wiem że gdybym podjęła taką decyzję jak Twoi Rodzice Moje dziecko miałoby pełne prawo stracić do mnie szacunek a ja bym go też do siebie nie miała ......

Posted

Alicja napisał(a):
Izuś ...a czy rodzice zawsze coś mieli do Bobisia ...czy dopiero teraz....
jestem napewno starsza od Twojej mamy i od razu Ci powiem zezupelnie jej nie rozumię ...bo w mojej rodzinie równolegle funkcjonują i dzieci i zwierzęta ...i nigdy nie oddałabym zwierzęcia które spedziłoby jakiś czas u mnie w domu ...
Wiem że gdybym podjęła taką decyzję jak Twoi Rodzice Moje dziecko miałoby pełne prawo stracić do mnie szacunek a ja bym go też do siebie nie miała ......
Witaj, nie, rodzice wczesniej lubili Bobika, a szczegolnie mama, tylko tvraz im odbilo

Posted

Pewnie ten lekarz namieszał im w głowie :shake:

Cześć Iza :) Dobrze, że Bobiś nie ma cukrzycy! Mam nadzieje, że to nic wielkiego i mu przejdzie :)

Widziałam fotki spacerkowe :loveu:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
uff.. to dobrze, że nie ma tej cukrzycy!
Rodzice cały czas są za oddaniem Bobika czy nieraz im przechodzi?
TRzymaj się!
Caly czas chca go oddac

agaciaaa napisał(a):
Pewnie ten lekarz namieszał im w głowie :shake:

Cześć Iza :) Dobrze, że Bobiś nie ma cukrzycy! Mam nadzieje, że to nic wielkiego i mu przejdzie :)

Widziałam fotki spacerkowe :loveu:
Hej, tez mam nadzieje, ze mu niedlugo przejdzie

Posted

Izabela124. napisał(a):

]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz486.jpg

Jaki ja jestem słodki:loveu: i jak jego można sie pozbyc??Przecież jak takie słonko spojrzy w oczy to człowiek wymieka:loveu: a tak na marginesie, to co to za wet który nie wie co psu dolega??:mad::razz:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Jaki ja jestem słodki:loveu: i jak jego można sie pozbyc??Przecież jak takie słonko spojrzy w oczy to człowiek wymieka:loveu: a tak na marginesie, to co to za wet który nie wie co psu dolega??:mad::razz:
U mniv zbyt wielu wetow nie ma do wyboru, ale akurat do tej lecznicy, do ktorej chodze to mam zaufanie

Posted

Izuś .......nic Ci nie potrafię doradzić , bo JA BYM TEGO SWOJEMU DZIECKU NAWET MAJĄC ICH 1o NIE ZROBIŁA , więc ciężko mi się postawić w tej sytuacji ......tylko rozmowa ....no i może mały szantażyk .....że skoro mama ma Olę to Ciebie nie kocha i takie tam gorzkie słówka do mamy ....może mamie serce zmięknie .....

fotki świetne :multi: