Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dozia_13']POczujesz i to niedługo w wakacje napewno obiecuje Ci to...;) Na 100% się potkamy już ja się o to postaram...:cool3: Iza obejrze fotki ja wróce ze spacerku bo już na nas czekają prze domem i się niecierpliwą...:evil_lol: Lece na spacerek... jak wróce mam ndzieję, że bedziesz na gg to pagadamy o tym i o tamtym hihi:eviltong: papap :*Dobra lec, trzymam za slow z tym spotkaniem, milego spacerku zycze

ej nie wiem czy tylko u mnie , ale na dogo jes godzina 21 z minutami a u mnie na kompie 20 z minutami, co jvst?:razz:

Bawimy sie papierkami od cukierkow:evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Iza moze idz do weta zapytaj się co to może oznaczać... Może się przeziębił chłopaczek... Ja mam teraz problem z Elzą bo poczuła już wiosne i jej odwala hihi ucieka mi...

A wiecie co, mi młody od kilku dni tez strasznie ucieka na spacerze:shake: pół biedy jak to jest gdzieś w lesie, czy gdzieś gdzie nie ma aut, ale jak ten szaleniec zaczyna mi uciekać gdzieś na osiedlu, gdzie jeździ pełno aut to normalnie białej gorączki dostaje:shake: może to faktycznie wiosna, przesilenie wiosenne go chyba dopada:lol:;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
A wiecie co, mi młody od kilku dni tez strasznie ucieka na spacerze:shake: pół biedy jak to jest gdzieś w lesie, czy gdzieś gdzie nie ma aut, ale jak ten szaleniec zaczyna mi uciekać gdzieś na osiedlu, gdzie jeździ pełno aut to normalnie białej gorączki dostaje:shake: może to faktycznie wiosna, przesilenie wiosenne go chyba dopada:lol:;)
Wiadomo cieplo sie zrobilo to i psiaki szalvja na spacerach:evil_lol:

Posted

Anka_ZG napisał(a):

Radze Ci uważać na małego szaleńca bo moja sunia wpadła po samochód i wpadła w szał...uciekła ze strachu pużniej musiałam ją przyzwyczjać do samochodów, że nie każdy zrobi jej krzywde...

Iza Foteczki sa świetne... widze, że nie tylko moje sunie rozwalają paierku po cukirkach... Bobi życztmy wam dobrej nocki... DOBRABOC...;)

Posted

Dzień Doberek:lol::lol::lol:
Nawiązując do tematu to moja Fifi też uwielbia reklamówki i chyba wszystko co szeleści:lol::lol::lol:A co do spacerków to faktycznie na spacerkach w słoneczku to moja Fifi też wariuje i nawet pomimo tego że to taki strachliwy dzikusek to nawet za gołębiami się nie boi latać:lol::lol::lol:
Ps-śliczne fotki:lol::lol::lol:
Buziaki dla ciebie i Bobika:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Dozia_13']Radze Ci uważać na małego szaleńca bo moja sunia wpadła po samochód i wpadła w szał...uciekła ze strachu pużniej musiałam ją przyzwyczjać do samochodów, że nie każdy zrobi jej krzywde...

Iza Foteczki sa świetne... widze, że nie tylko moje sunie rozwalają paierku po cukirkach... Bobi życztmy wam dobrej nocki... DOBRABOC...;)Nocka minela bardzo dobrze:multi:

[quote name='ewelina15051985']Dzień Doberek:lol::lol::lol:
Nawiązując do tematu to moja Fifi też uwielbia reklamówki i chyba wszystko co szeleści:lol::lol::lol:A co do spacerków to faktycznie na spacerkach w słoneczku to moja Fifi też wariuje i nawet pomimo tego że to taki strachliwy dzikusek to nawet za gołębiami się nie boi latać:lol::lol::lol:
Ps-śliczne fotki:lol::lol::lol:
Buziaki dla ciebie i Bobika:lol::lol::lol:Witanko i dziekuje

A ja mam inny problem, nie mowilam wam wczesniej, bo myslalam, ze sobie poradze, ale..... coraz bardziej jetsem bezsilna, pozniej wam opowiem:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']

A ja mam inny problem, nie mowilam wam wczesniej, bo myslalam, ze sobie poradze, ale..... coraz bardziej jetsem bezsilna, pozniej wam opowiem:placz::placz::placz:

Co się stało???

Posted

[quote name='Anka_ZG']Co się stało???Chodzi oto, że rodzice chca sie pozbyc Bobika:placz::placz: Jak Ola sie urodzila to wszystko zmienilo sie na gorsze, traktuja go jak kogos kto zawadza, mama mowi, ze przez niego dziecko bedzie chrowalo, ciagle mowi, ze jak wroce ze szkoly to go niebedzie:placz::placz: Zalamac sie mozna, wogle nie moze biedaczek przebywac w zadnym pokoju, traktuja go jak smiecia. I co ja mam robic?

Posted

[quote name='Dozia_13']Iza a gadałas z nimi...? Długo pisalyśmy już na ten temat... Mam nadzieję, że to tylko takie gadanie... A Bobi zostanie z Tobą...
Kochana ma, ja codziennie z nimi o tym gadam, ale to nic nie pomaga. A najgorsze jest to, ze ciocia i wo(u)jek tez ja namawiaja, zeby go oddac:crazyeye::mad: Zostalam sama na polu bitwy:placz::placz::placz:

Niedawno wrocilam od weta, jutro jedziemy jeszcze raz, bo dzis Bobis nie byl nadcza i nie mozna bylo zrobic zadnych badan, wiec jutro o 10.04 mamy empek. Niedawno wrocilismy ze spacerki z kolezanka i jej suczka, Bobi sie wyszala, mam fotki, ale pozniej wstawie, bo tvraz nie mam nastroju.A i wetka mowila, ze prawdopodobnie Bobi ma cukrzyc skad ja wezme kase na lvczenie?:placz::placz::placz: Zalamc sie mozna

Posted

To czekamy na foteczki...

Izuniu mam nadzieję, że Bobik wyzdrowieje i że będzie tylko lepiej i pamięta, że chociaż jestem daleko od Ciebie to zawsze jestemz tobą, a jak będzie trzeba to dam Ci moje oszędności na leczenie, nie jest tego wiele, ale zawsze coś 3maj się Kochana i ucałuj Bobiego...

Posted

Dozia_13 napisał(a):
To czekamy na foteczki...

Izuniu mam nadzieję, że Bobik wyzdrowieje i że będzie tylko lepiej i pamięta, że chociaż jestem daleko od Ciebie to zawsze jestemz tobą, a jak będzie trzeba to dam Ci moje oszędności na leczenie, nie jest tego wiele, ale zawsze coś 3maj się Kochana i ucałuj Bobiego...
:loveu::loveu:o Boziu kochana jestvs, ale nie przyjme tych pieniedzy no cos ty, ty muisz zbierac na parat, nawet nie ma mowy, ale radosc mi sparwilas tymi slowami, nawet nie wiesz jak bardzo, kochana jvsts:Rose::calus: A fotki dam jak zjem obiad

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Aparat może poczekać...A Bobi jest napewno od niego ważniejszy...;) To czekamy na foteczki i życzymy smacznego :mdrmed:
Wiem, ze wazniejszy, ale ja tak nie moge. Mam nadzieje, zv jednak to nie bedzie cukrzyca:roll: Dziekuje, juz zjadlam, zaraz dam fotki, a Bobik spi, tak wymvczyl sie na spacerku

Posted

[quote name='Izabela124.']

Chodzi oto, że rodzice chca sie pozbyc Bobika:placz::placz: Jak Ola sie urodzila to wszystko zmienilo sie na gorsze, traktuja go jak kogos kto zawadza, mama mowi, ze przez niego dziecko bedzie chrowalo, ciagle mowi, ze jak wroce ze szkoly to go niebedzie:placz::placz: Zalamac sie mozna, wogle nie moze biedaczek przebywac w zadnym pokoju, traktuja go jak smiecia. I co ja mam robic?

o matko :(
ale nie no.. musisz coś zrobić ;( tylko co.. no nie wiem spróbuj im wytłumaczyć coś..
bo nie można tak po prostu oddać psa, trzeba było pomyśleć o tym wcześniej :( spróbuj im coś powiedzieć, bo i ty i on na tym ucierpicie. Trzymam kciuki żeby się udało !
i żeby nie miał cukrzycy też :(
:buzi: trzymaj się !