Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Dozia_13']POczujesz i to niedługo w wakacje napewno obiecuje Ci to...;) Na 100% się potkamy już ja się o to postaram...:cool3: Iza obejrze fotki ja wróce ze spacerku bo już na nas czekają prze domem i się niecierpliwą...:evil_lol: Lece na spacerek... jak wróce mam ndzieję, że bedziesz na gg to pagadamy o tym i o tamtym hihi:eviltong: papap :*Dobra lec, trzymam za slow z tym spotkaniem, milego spacerku zycze ej nie wiem czy tylko u mnie , ale na dogo jes godzina 21 z minutami a u mnie na kompie 20 z minutami, co jvst?:razz: Bawimy sie papierkami od cukierkow:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz265-2.jpg co to za mina? :lol: Sara też uwielbia rozwalać wszystko na strzępy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='agaciaaa']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz265-2.jpg co to za mina? :lol: Sara też uwielbia rozwalać wszystko na strzępy :evil_lol:A mina potwora:evil_lol::eviltong::evil_lol: Bobis to i reklamowki i wsyztsko co da sie rozerwac morduje:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ooo reklamówki są najlepsze! :lol: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 agaciaaa napisał(a):ooo reklamówki są najlepsze! :lol: :evil_lol:Szczegolnie te z raczkami, bo sa duze, przezroczyste:evil_lol::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dozia_13 napisał(a):Iza moze idz do weta zapytaj się co to może oznaczać... Może się przeziębił chłopaczek... Ja mam teraz problem z Elzą bo poczuła już wiosne i jej odwala hihi ucieka mi... A wiecie co, mi młody od kilku dni tez strasznie ucieka na spacerze:shake: pół biedy jak to jest gdzieś w lesie, czy gdzieś gdzie nie ma aut, ale jak ten szaleniec zaczyna mi uciekać gdzieś na osiedlu, gdzie jeździ pełno aut to normalnie białej gorączki dostaje:shake: może to faktycznie wiosna, przesilenie wiosenne go chyba dopada:lol:;) Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Anka_ZG napisał(a):A wiecie co, mi młody od kilku dni tez strasznie ucieka na spacerze:shake: pół biedy jak to jest gdzieś w lesie, czy gdzieś gdzie nie ma aut, ale jak ten szaleniec zaczyna mi uciekać gdzieś na osiedlu, gdzie jeździ pełno aut to normalnie białej gorączki dostaje:shake: może to faktycznie wiosna, przesilenie wiosenne go chyba dopada:lol:;)Wiadomo cieplo sie zrobilo to i psiaki szalvja na spacerach:evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Anka_ZG napisał(a):A wiecie co, mi młody od kilku dni tez strasznie ucieka na spacerze:shake: pół biedy jak to jest gdzieś w lesie, czy gdzieś gdzie nie ma aut, ale jak ten szaleniec zaczyna mi uciekać gdzieś na osiedlu, gdzie jeździ pełno aut to normalnie białej gorączki dostaje:shake: może to faktycznie wiosna, przesilenie wiosenne go chyba dopada:lol:;) Radze Ci uważać na małego szaleńca bo moja sunia wpadła po samochód i wpadła w szał...uciekła ze strachu pużniej musiałam ją przyzwyczjać do samochodów, że nie każdy zrobi jej krzywde... Iza Foteczki sa świetne... widze, że nie tylko moje sunie rozwalają paierku po cukirkach... Bobi życztmy wam dobrej nocki... DOBRABOC...;) Quote
ewelina15051985 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dzień Doberek:lol::lol::lol: Nawiązując do tematu to moja Fifi też uwielbia reklamówki i chyba wszystko co szeleści:lol::lol::lol:A co do spacerków to faktycznie na spacerkach w słoneczku to moja Fifi też wariuje i nawet pomimo tego że to taki strachliwy dzikusek to nawet za gołębiami się nie boi latać:lol::lol::lol: Ps-śliczne fotki:lol::lol::lol: Buziaki dla ciebie i Bobika:lol::lol::lol: Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Dozia_13']Radze Ci uważać na małego szaleńca bo moja sunia wpadła po samochód i wpadła w szał...uciekła ze strachu pużniej musiałam ją przyzwyczjać do samochodów, że nie każdy zrobi jej krzywde... Iza Foteczki sa świetne... widze, że nie tylko moje sunie rozwalają paierku po cukirkach... Bobi życztmy wam dobrej nocki... DOBRABOC...;)Nocka minela bardzo dobrze:multi: [quote name='ewelina15051985']Dzień Doberek:lol::lol::lol: Nawiązując do tematu to moja Fifi też uwielbia reklamówki i chyba wszystko co szeleści:lol::lol::lol:A co do spacerków to faktycznie na spacerkach w słoneczku to moja Fifi też wariuje i nawet pomimo tego że to taki strachliwy dzikusek to nawet za gołębiami się nie boi latać:lol::lol::lol: Ps-śliczne fotki:lol::lol::lol: Buziaki dla ciebie i Bobika:lol::lol::lol:Witanko i dziekuje A ja mam inny problem, nie mowilam wam wczesniej, bo myslalam, ze sobie poradze, ale..... coraz bardziej jetsem bezsilna, pozniej wam opowiem:placz::placz::placz: Quote
Anka_ZG Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Izabela124.'] A ja mam inny problem, nie mowilam wam wczesniej, bo myslalam, ze sobie poradze, ale..... coraz bardziej jetsem bezsilna, pozniej wam opowiem:placz::placz::placz: Co się stało??? Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Anka_ZG']Co się stało???Chodzi oto, że rodzice chca sie pozbyc Bobika:placz::placz: Jak Ola sie urodzila to wszystko zmienilo sie na gorsze, traktuja go jak kogos kto zawadza, mama mowi, ze przez niego dziecko bedzie chrowalo, ciagle mowi, ze jak wroce ze szkoly to go niebedzie:placz::placz: Zalamac sie mozna, wogle nie moze biedaczek przebywac w zadnym pokoju, traktuja go jak smiecia. I co ja mam robic? Quote
Dozia_13 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Iza a gadałas z nimi...? Długo pisalyśmy już na ten temat... Mam nadzieję, że to tylko takie gadanie... A Bobi zostanie z Tobą... Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Dozia_13']Iza a gadałas z nimi...? Długo pisalyśmy już na ten temat... Mam nadzieję, że to tylko takie gadanie... A Bobi zostanie z Tobą... Kochana ma, ja codziennie z nimi o tym gadam, ale to nic nie pomaga. A najgorsze jest to, ze ciocia i wo(u)jek tez ja namawiaja, zeby go oddac:crazyeye::mad: Zostalam sama na polu bitwy:placz::placz::placz: Niedawno wrocilam od weta, jutro jedziemy jeszcze raz, bo dzis Bobis nie byl nadcza i nie mozna bylo zrobic zadnych badan, wiec jutro o 10.04 mamy empek. Niedawno wrocilismy ze spacerki z kolezanka i jej suczka, Bobi sie wyszala, mam fotki, ale pozniej wstawie, bo tvraz nie mam nastroju.A i wetka mowila, ze prawdopodobnie Bobi ma cukrzyc skad ja wezme kase na lvczenie?:placz::placz::placz: Zalamc sie mozna Quote
Dozia_13 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To czekamy na foteczki... Izuniu mam nadzieję, że Bobik wyzdrowieje i że będzie tylko lepiej i pamięta, że chociaż jestem daleko od Ciebie to zawsze jestemz tobą, a jak będzie trzeba to dam Ci moje oszędności na leczenie, nie jest tego wiele, ale zawsze coś 3maj się Kochana i ucałuj Bobiego... Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Dozia_13 napisał(a):To czekamy na foteczki... Izuniu mam nadzieję, że Bobik wyzdrowieje i że będzie tylko lepiej i pamięta, że chociaż jestem daleko od Ciebie to zawsze jestemz tobą, a jak będzie trzeba to dam Ci moje oszędności na leczenie, nie jest tego wiele, ale zawsze coś 3maj się Kochana i ucałuj Bobiego...:loveu::loveu:o Boziu kochana jestvs, ale nie przyjme tych pieniedzy no cos ty, ty muisz zbierac na parat, nawet nie ma mowy, ale radosc mi sparwilas tymi slowami, nawet nie wiesz jak bardzo, kochana jvsts:Rose::calus: A fotki dam jak zjem obiad Quote
Dozia_13 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Aparat może poczekać...A Bobi jest napewno od niego ważniejszy...;) To czekamy na foteczki i życzymy smacznego :mdrmed: Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Dozia_13 napisał(a):Aparat może poczekać...A Bobi jest napewno od niego ważniejszy...;) To czekamy na foteczki i życzymy smacznego :mdrmed:Wiem, ze wazniejszy, ale ja tak nie moge. Mam nadzieje, zv jednak to nie bedzie cukrzyca:roll: Dziekuje, juz zjadlam, zaraz dam fotki, a Bobik spi, tak wymvczyl sie na spacerku Quote
Rahl Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ojejku... Oby było jak najlepiej... Nie martw się, my Ci na pewno pomożemy... Będzie dobrze... Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ojejku... Oby było jak najlepiej... Nie martw się, my Ci na pewno pomożemy... Będzie dobrze...Dziekuje:calus: fotki zgrywaja sie na kompa Quote
Rahl Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Same złe wieści... Iza, uda się! Będzie lepiej! Fajnie, że będą fotki... Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Same złe wieści... Iza, uda się! Będzie lepiej! Fajnie, że będą fotki... No wlasnie same zle rzeczy sie dzieja:placz::placz::placz: Quote
Avaloth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Chodzi oto, że rodzice chca sie pozbyc Bobika:placz::placz: Jak Ola sie urodzila to wszystko zmienilo sie na gorsze, traktuja go jak kogos kto zawadza, mama mowi, ze przez niego dziecko bedzie chrowalo, ciagle mowi, ze jak wroce ze szkoly to go niebedzie:placz::placz: Zalamac sie mozna, wogle nie moze biedaczek przebywac w zadnym pokoju, traktuja go jak smiecia. I co ja mam robic? o matko :( ale nie no.. musisz coś zrobić ;( tylko co.. no nie wiem spróbuj im wytłumaczyć coś.. bo nie można tak po prostu oddać psa, trzeba było pomyśleć o tym wcześniej :( spróbuj im coś powiedzieć, bo i ty i on na tym ucierpicie. Trzymam kciuki żeby się udało ! i żeby nie miał cukrzycy też :( :buzi: trzymaj się ! Quote
Recommended Posts