Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz294-1.jpg
Ale zajada. :cool3: :loveu:

[quote name='ewka i haker']jest wrociliscie:multi:
nie wiem czy dam rade jechac:shake:
nie wiem jak termin a miejsc juz wogle pewnie nie ma
[quote name='Izabela124.']link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350
[quote name='ewka i haker']nio czyli zlot 180??
Tak 180 zł, a miejsca jeszcze są (około 10). ;)
Bierz znajomych, psy i wlatuj na wakacje z Dogomaniakami. :cool3:

[quote name='Izabela124.']bobis jest chory,ma cos z pecherzem, ciaglv sika, nie nadazam wycierac za nim, jutro jvdziemy do weta, mam nadzieje, ze to nic powaznego:shake:

Oj, to życzymy Bobisiowi dużo zdrówka i trzymamy kciuki, żeby nie było to nic poważnego. :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='ewka i haker']nio czyli zlot 180??Tak

[quote name='zuzolandia']Sie Bobik uczte zrobił ;-) hihihihihi
Zdroweczka dla Bobiczka...moze to zwykle przeziebienie lub infekcja pecherza.....
Daj znac co z malutkim...
buziaczkiwitanko

[quote name='agaciaaa']Zdrówka życzymy! Daj znać po wizycie u weta.dzieki

[quote name='Asia & Ginger']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz294-1.jpg
Ale zajada. :cool3: :loveu:

Tak 180 zł, a miejsca jeszcze są (około 10). ;)
Bierz znajomych, psy i wlatuj na wakacje z Dogomaniakami. :cool3:

Oj, to życzymy Bobisiowi dużo zdrówka i trzymamy kciuki, żeby nie było to nic poważnego. :kciuki: :kciuki:Dziekuje

[quote name='Pianka']Dzień dobry

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz297-1.jpg ale ma uczte:razz:

Zdrówka zyczymy:pWitanko

[quote name='ewka i haker']musze pogadac z mama
nie wiem czy by mnie puscila:angryy:mam nadzivje, ze cie pusci

[quote name='Asia&gordonisko']Dopiero przyszłam:oops: Fajnie, że jesteście? :)
Bobiś zdrowieje?Witanko

Nie bylam z bobim u weta, bo uznalam, ze nie ma takivj potrzeby, bo dzis normalniv sie zachowuje gdyby dzis jeszcze cos takiego sie przytrfailo, to od razu jutro jedziemy do weta

Posted

Witamyy...!
Widze, że komp już naprawiony...? Foteczki są świetne jak zawsze... :cool3: Iza fajnie, że wróciłaś... :multi: Jaka u was jest pogoda...? Bo u nas bardzo ciepło... :)

Sorki, że no dopisałam na eska, ale kom mi tak doszczętnie padła, że włancza sie tylko na pare sekund nie zdarze opisac... nie mam ładowarki, żeby naładowa bo mi sie zalala a nie chce mi sie isc kupywac drugiej hehe :) jak będe mogła pisac to sie odezwe... :)
Pozdrawiamy goraco i zyczymy milego dnia :) papa;)

Posted

[quote name='apple']cześć Izaura :loveu:witanko ma piekna

[quote name='Dozia_13']Witamyy...!
Widze, że komp już naprawiony...? Foteczki są świetne jak zawsze... :cool3: Iza fajnie, że wróciłaś... :multi: Jaka u was jest pogoda...? Bo u nas bardzo ciepło... :)

Sorki, że no dopisałam na eska, ale kom mi tak doszczętnie padła, że włancza sie tylko na pare sekund nie zdarze opisac... nie mam ładowarki, żeby naładowa bo mi sie zalala a nie chce mi sie isc kupywac drugiej hehe :) jak będe mogła pisac to sie odezwe... :)
Pozdrawiamy goraco i zyczymy milego dnia :) papa;)Hej:multi: Pogoda taka sobie, ok to czekam az sie odezwiesz, buziaczki

Posted

[quote name='Pimpek']Cześć :D 10 znaków

hej

[quote name='ewka i haker']hej
dobrze ze z bobikiem juz ok
zapraszamy do nas dawo was nie byloCzesc, no nie bylo, bo mnie wcale na dogo nie bylo, ale nadrabiam, dzis i do was zajrze, ale mam duzo czytania

a czy z bobim lepiej to sama niv wiem, znow duzo sika, i dzis sie mu przypatrzylam, to ten mocz jest bialy

Posted

Iza moze idz do weta zapytaj się co to może oznaczać... Może się przeziębił chłopaczek... Ja mam teraz problem z Elzą bo poczuła już wiosne i jej odwala hihi ucieka mi...

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Iza moze idz do weta zapytaj się co to może oznaczać... Może się przeziębił chłopaczek... Ja mam teraz problem z Elzą bo poczuła już wiosne i jej odwala hihi ucieka mi...
Jutro jade z nim do weta.
a elza chce sie wyszalec hihi

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jutro jade z nim do weta.
a elza chce sie wyszalec hihi

To dobrze, że idziesz... Mam nadzieje, że będzie wszystko ok i że to nic poważnego :) ;)

Szkoda, że moim kosztem chce się wyszalec...:shake: Nie no, aż tak źle nie jest skoro do mnie wraca hihi zadowolona i ledwo żywa tylko mogła by poczekać, aż pujdziemy na boisko gdzie jestem pewna, że nie wpadnie pod samochód bo nie chcę przezywać ponwnego horroru i przyzwyczajania jej do samodow z powpdu jej szaleństw ulicznych...:evil_lol:
Iza mam nadzieję, że jak jeszcze dziś do was wpadne to będą już foteczki...:eviltong::diabloti:

Posted

Dozia_13 napisał(a):
To dobrze, że idziesz... Mam nadzieje, że będzie wszystko ok i że to nic poważnego :) ;)

Szkoda, że moim kosztem chce się wyszalec...:shake: Nie no, aż tak źle nie jest skoro do mnie wraca hihi zadowolona i ledwo żywa tylko mogła by poczekać, aż pujdziemy na boisko gdzie jestem pewna, że nie wpadnie pod samochód bo nie chcę przezywać ponwnego horroru i przyzwyczajania jej do samodow z powpdu jej szaleństw ulicznych...:evil_lol:
Iza mam nadzieję, że jak jeszcze dziś do was wpadne to będą już foteczki...:eviltong::diabloti:
Ucaluj tego szalenca ode mnie, zaraz beda foteczki:cool3::eviltong:

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Szaleenecc ucałłowanyyy. :) ona też Cie całujee i to bardzo bo cała w ślyynie jestem hihi... To tak z miłości do Ciebie... :loveu: KOCHAMY WAS... :* :* :loveu:
Oj, kiedy w koncu sama poczuje ta jej slinke na sobie:placz::roll: Zdjecia juz sie wgrywaja

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj, kiedy w koncu sama poczuje ta jej slinke na sobie:placz::roll: Zdjecia juz sie wgrywaja

POczujesz i to niedługo w wakacje napewno obiecuje Ci to...;) Na 100% się potkamy już ja się o to postaram...:cool3: Iza obejrze fotki ja wróce ze spacerku bo już na nas czekają prze domem i się niecierpliwą...:evil_lol: Lece na spacerek... jak wróce mam ndzieję, że bedziesz na gg to pagadamy o tym i o tamtym hihi:eviltong: papap :*