taxelina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no to i ja dopisze ze czekamy.... :D Quote
agaciaaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Iza, gdzie Ty sie właściwie podziewasz? :razz: Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']No i musze powiedziec papa :( [quote name='agaciaaa']Ale gaduły :mad: :diabloti:to one nagadaly, mnie nie bylo [quote name='magdyska25']Dobranoc Bobiku i Izo!!!!!!!!!:p do jutra tzn. dzisiaj:cool1:witanko [quote name='Martinee']Cześć ekipaaaaaczesc [quote name='gops2000']hej :) ale wczesnie :diabloti:hejka [quote name='ewka i haker']hej ja moze tez bym pojechala na jeden dzien nawet bez nocleguhej, tak jedz:multi::multi: [quote name='Dozia_13']Dzieńdobry życzymy miłedo dnia... :)dziekowac [quote name='magdyska25']Witam!!! Co nowego słychać u Bobika??witanko, bobis ma sie dobrze, spi najedzony [quote name='apple']Witanko Bobikowscy:loveu:witanko jabluszkowa Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Szarik']Dzien dobry, tym razem my sie witamy weekendowo ;)witanko [quote name='Asia&gordonisko']Wiatmy:loveu::loveu:hej [quote name='Pianka']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz310-1.jpg jaki grubas:-o:eviltong:no:oops::oops: [quote name='ewka i haker']fdzie wy sie podziewacie??:cool3:juz jestem [quote name='Atkaaaa']no wlasnie i gdzie fotki?!juz jestem, zaraz beda zdjecia [quote name='chester07']a ja już chyba doby wieczór, a nie dzień dobry :eviltong: albo nie ja już dzień dobry na jutro :evil_lol: u mnie duuuużo fot jakbyś była zainteresowana Bobiczkowo :)niedlugo obejrze fotki [quote name='ewka i haker']nie ma ani izy ani bobika:-(juz jestem [quote name='Asia&gordonisko']Halo...? Prosimy o zdjęcia :)zaraz beda [quote name='agaciaaa']Witanko i dobranoc ;)witanko [quote name='Dozia_13']Napewno niedługo i Bobisław i Izunia się pojawią... :)juz jestem Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz287-1.jpg Śliczny portrecik. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Poznam Bobisia! Poznam Bobisia! :multi: :multi: :multi:a ja poznam was:multi::multi: [quote name='Dianeczka']Super! Wstyd się przyznać, ale Diana nie ma galerii :shake: Ja też, ja też! :razz:to zakladaj mi tu biegusiem [quote name='Pimpek']Cześć :D 10 znaków czesc [quote name='basia bonnie']Dzień Dobry!! :multi: :multi: :loveu:dzien doberek [quote name='ewka i haker']hej hej;) kiedy nowe fotkihej, zaraz beda [quote name='magdyska25']Witam Kochani:)witanko kochana [quote name='ewka i haker']to zakladaj ale macie fajnie z tym zlotem [quote name='Dianeczka']Może Ty też byś pojechała? :razz: Przecież masz niedaleko do Sierakowa.wlasnie, jedz [quote name='Fuga***']witajcie, Bobiki :-)hej [quote name='Atkaaaa']heeeeejka!czesc [quote name='bGirl']Wieczorne buziale witanko me aniolki [quote name='agaciaaa']a Wy gdzie? :razz:tu:eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No właśnie, zapraszamy. :cool3: Do Sierkowa masz rzut beretem (moherowym). :cool3: :evil_lol:wlasnie, masz tak blisko [quote name='deer_1987']no pare stron wczesciej zapowiadalas serial i co?...niebawem bedzoe [quote name='apple']Witajcie Bobiki z Bobikolandii :loveu:witanko ma jabluskzowa [quote name='ewka i haker']no moze cos z tego wyjdzie zeby chociz na jeden dzien przyjechacno chociaz na 1 przyjedz albo an caly tydzien [quote name='Dozia_13']Iza mi napisała eska, że ma awarie kompa...Jak tylko coś będę wiedziała to przekaże... :) [quote name='Asia&gordonisko']Aha- czyli ma wytłumaczenie ;) Czekamy do skończenia naprawy kompa ;) Iza się zdziwi ile stron już bez niej zapisaliśmy:evil_lol:no bardzo sie zdziwliam [quote name='ewka i haker']bedzie miala niespodzianke:evil_lol:i to jaka:evil_lol: [quote name='Dozia_13']A ile czytania...hihi Pewnie jak wroci to cała strona będzie w fotkach... :jupi:bedzie, bedzie [quote name='Basia i Barni']a gdzie zdjecia Bobika :diabloti::angryy: czekamyzaraz beda [quote name='deer_1987']Czekamy, czekamy!!! Tesknimy!!!my tez tesknilismy [quote name='Martinee']Witamy i czekamywitanko [quote name='agaciaaa']Cześć Iza, czekamy na Was :)hej Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='basia bonnie']hej:loveu: czekamy :)good morning [quote name='Martens']Gdzie nowe zdjątka? :cool3:zaraz beda [quote name='Asia&gordonisko']Cześć:cool3: Czekamy :)hej [quote name='deer_1987']no to i ja dopisze ze czekamy.... :Doj wszytscy na mnie czekali, jak milo [quote name='ewka i haker']hej czekamy na ciebiejuz jestem [quote name='agaciaaa']Iza, gdzie Ty sie właściwie podziewasz? :razz:nigdzie, przeciez jestem:eviltong::eviltong: [quote name='Fuga***']hej hej, witajcie :-) hej [quote name='magdyska25']Witam!!! Pozdrów Bobika!!!pozdrowiony [quote name='apple']Bobikowscy gdzie wy?:roll:Tu:eviltong::eviltong: [quote name='deer_1987']byla mowa na komp sie popsul :( witanko wszytskim:multi::multi: juz jestem:multi::multi::multi::multi::multi: ale nagadaliscie, asz wy:mad: zaraz beda foteczki bobika, ale sie za wami steskbnilam:placz::placz::placz::placz: Quote
taxelina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 masz duzo u mnie do ogladania :D Fajnie ze wrocilas!!! Quote
Magot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Hej;) Ale mnie tu dawno nie było:roll::lol: Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 deer_1987 napisał(a):masz duzo u mnie do ogladania :D Fajnie ze wrocilas!!!bede przez tydzien u wszytskich nadrabiala magda_drakkar napisał(a):Hej;) Ale mnie tu dawno nie było:roll::lol: hej, no wlasnie, a czem,u cie nie bylo Quote
ewka i haker Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jest wrociliscie:multi: nie wiem czy dam rade jechac:shake: nie wiem jak termin a miejsc juz wogle pewnie nie ma Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ewka i haker napisał(a):jest wrociliscie:multi: nie wiem czy dam rade jechac:shake: nie wiem jak termin a miejsc juz wogle pewnie nie mahej:multi: sa na miejsca, zaraz psouzkam i wsyawie tu linka do tematu o zlocie Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350 Quote
agaciaaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wróciliście :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz297-1.jpg ale Bobiś wcina :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Wróciliście :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz297-1.jpg ale Bobiś wcina :loveu::multi::multi::multi: bobis jest chory,ma cos z pecherzem, ciaglv sika, nie nadazam wycierac za nim, jutro jvdziemy do weta, mam nadzieje, ze to nic powaznego:shake: Quote
Paulina. Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nie zadławi się tymi kostkami ? Życzymy duuużo zdrówka :loveu: Quote
Recommended Posts