Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Meritt napisał(a):Hejo :DWitaneczko, a kivdy bvda nowe zdjecia twego pieska?:razz: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Meritt']Już są :) 10 znakow To juz lvcv zobaczyc:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Jest tylko jedna osoba na świecie, dla której warto jest żyć pokonywać trudności i cieszyć się chwilą Która zasługuje na moje sny i marzenia Dzięki której potrafię się śmiać i czekać na nowy dzień To dla Niego jest cały mój świat Oddałabym się w Jego ramiona I mimo ze czasem mnie rani:( w Jego ramionach jest mi najbezpieczniej Jesteś całym moim życiem, mą miłością, moim trwaniem, Moją wiarą i nadzieją, poświęceniem i oddaniem Jesteś częścią mej całości, czuję to, co nosisz w sobie Takie moje przeznaczenie - moje miejsce jest przy Tobie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rawa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Izabelo, Bobik jes cudny! :loveu: Wybierasz się z nim na zlot? Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Widzę, że większość zdjęć Bobisia jest wtedy kiedy on śpi :D Taki malutki śpioszek:loveu: Quote
Magot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Widzę, że większość zdjęć Bobisia jest wtedy kiedy on śpi :D Taki malutki śpioszek:loveu: I tłuściuutki:loveu::loveu: :evil_lol::lol: Quote
Martinee Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Przepraszamy za nieodgodności ale myślimy nad new odcinkiem Serialu Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Martinee']Przepraszamy za nieodgodności ale myślimy nad new odcinkiem Serialu Ok :) To nowy odcinek już jutro?:lol: Quote
Martinee Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 tak trzy odcinki co sobote ,żeby była więka oglądalnośc taki chwyt marketingowy ;d Quote
misiaczek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witanko :). Przyszłam z rewizytą i obejrzałam fotki ślicznego Bobiczka :loveu:. Widzę,ze lubi sobie chłopak pospać w ciepłym łóżeczku :lol:. Taki leniuszek jak i moje :evil_lol:. Quote
agaciaaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cześć :) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz284-1.jpg Bibik dba o higiene ;) Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Dianeczka']Izabelo, Bobik jes cudny! :loveu: Wybierasz się z nim na zlot?Jak fajnie, ze zajrzalas, daj linka do fotobloga swego psiura, tak wybieram sie z nim na zlot:cool3: [quote name='Asia&gordonisko']Widzę, że większość zdjęć Bobisia jest wtedy kiedy on śpi :D Taki malutki śpioszek:loveu:Oj i to jakis spioszek [quote name='magda_drakkar']I tłuściuutki:loveu::loveu: :evil_lol::lol:Hahaa:evil_lol: [quote name='Martinee']Przepraszamy za nieodgodności ale myślimy nad new odcinkiem Serialu [quote name='Asia&gordonisko']Ok :) To nowy odcinek już jutro?:lol: [quote name='Martinee']tak trzy odcinki co sobote ,żeby była więka oglądalnośc taki chwyt marketingowy ;d [quote name='Asia&gordonisko']Hehe ;) Czekamy :) Ja tez juz nie moge sie doczvkac:multi: [quote name='misiaczek']Witanko :). Przyszłam z rewizytą i obejrzałam fotki ślicznego Bobiczka :loveu:. Widzę,ze lubi sobie chłopak pospać w ciepłym łóżeczku :lol:. Taki leniuszek jak i moje :evil_lol:.Witanko:multi::multi: [quote name='agaciaaa']Cześć :) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz284-1.jpg Bibik dba o higiene ;)Hej No higiena na pierwszym miejscu Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Hejka:multi:Witanko:multi: Braciak mecza oglada?:evil_lol: Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie, bo jest na spacerze z psem:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Nie, bo jest na spacerze z psem:diabloti::crazyeye: szok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Boberus slodki spi Zapomnialm wam napisac, ze po tym incydencie z pseudorottkiem kupila sobie gaz pieprzowy czy jak on tam sie nazywa i na spacerki tvraz go nosimy i zadnego psa sie nie boimy:eviltong: Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Izabela124. napisał(a)::crazyeye: szok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Boberus slodki spi Zapomnialm wam napisac, ze po tym incydencie z pseudorottkiem kupila sobie gaz pieprzowy czy jak on tam sie nazywa i na spacerki tvraz go nosimy i zadnego psa sie nie boimy:eviltong: Wiem, że szok :P Ale Ci się zrymowało:diabloti:- "teraz go nosimy i żadnego psa się nie boimy":evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Wiem, że szok :P Ale Ci się zrymowało:diabloti:- "teraz go nosimy i żadnego psa się nie boimy":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo ja poetka:eviltong::evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam was...! Foteczki są rewelacyjne... Jaki on grzeczny jest... Szkoda, że moje sunie takie nie są, że ciągle śpią lub leża... To dobrze, że już sie nie macie czego obiwiać... Macie swobodne spacerki... Iza jakby gaz sie skończył to poycze Ci Elzy ona was obroni bo ja to chdze z nia po oś jak dama hihi każdy przed nia uciaka... :lol: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dozia_13 napisał(a):Witam was...! Foteczki są rewelacyjne... Jaki on grzeczny jest... Szkoda, że moje sunie takie nie są, że ciągle śpią lub leża... To dobrze, że już sie nie macie czego obiwiać... Macie swobodne spacerki... Iza jakby gaz sie skończył to poycze Ci Elzy ona was obroni bo ja to chdze z nia po oś jak dama hihi każdy przed nia uciaka... :lol:Witanko Ja bardzo chetnie pozycze sobie elze:evil_lol::loveu: Asia&gordonisko napisał(a):gratuluję talentu:cool3::loveu::evil_lol::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam! A pan Bobiczek jak zawsze słodziutki :D :) Quote
Recommended Posts